Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εκανα μαλλον το σφαλμα και κατά την εγκατατση των 8.1 εδωσα email και κωδικο και κάθε φορα που ανοιγει ο υπολογιστης μου ζηταει τον κωδικο κατω από το email που γραφει . Μπορω να το αλλαξω αυτό και να μπαινει αμμεσα στα Windows ? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Η κανονική συμπεριφορά τους είναι αυτή. Μπορείς με το μίνι προγραμματάκι autologon,που το δίνει η ίδια η microsoft να το κάνεις να μπαίνει απευθείας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολύ .Θα το δοκιμασω συντομα. Ακομα είμαι με 7αρια σε άλλο δισκο και δεν τα εχω σβησει ακομα . Μου εκανε εντυπωση ότι όταν πρωτοσυνδεθηκα μου εμφανισε όλα τα "αγαπημενα" του ie11 χωρις να κανω τιποτα εγω.
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Για αυτό και ο λογαριασμός που βάζεις,συγχρονίζει «τα πάντα» ακόμα και το wallpaper και γενικά της ρυθμίσεις που έχεις στα windows,σε όλους τους Η/Υ (κινητά/Laptop κτλ) που έχουν τον ίδιο λογαριασμό . 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μπορεις να το ρυθμισεις να ζητα 4ψηφιο pin.Γλυτωνεις την ταλαιπωρια. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μπορεις να το ρυθμισεις να ζητα 4ψηφιο pin.Γλυτωνεις την ταλαιπωρια. Εγω δεν θελω να ζηταει τιποτα ....Δεν εχω κατι να κρυψω από αυτόν τουλάχιστον τον υπολογιστη. Η κανονική συμπεριφορά τους είναι αυτή. Μπορείς με το μίνι προγραμματάκι autologon,που το δίνει η ίδια η microsoft να το κάνεις να μπαίνει απευθείας. Το δοκιμασα αλλα δεν τα καταφερα ..... Μου βγαζει : Username: ΓΙΑΝΝHΣ Domain: GIANNIS Pasword : κενο Διορθωση : Τα καταφερα τελικα . Στο κενο που ειχε εβαλα το password και πατησα enable
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το δοκιμασα αλλα δεν τα καταφερα ..... Μου βγαζει : Username: ΓΙΑΝΝHΣ Domain: GIANNIS Pasword : κενο Κάνε εισαγωγή το password σου και πάτα το enable,θα σου βγάλει μήνυμα επιτυχίας,και από εκεί και μετά όταν ξεκινάει ο Η/Υ θα μπαίνει απευθείας στην επιφάνεια. 1
Bspus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το να μπαινει αυτοματα στα windows ειναι ενα θεμα. Το αλλο ειναι οτι δεν εφτιαξες τοπικο λογαριασμο αλλα microsoft account Καλυτερα ειναι μαλλον να μπαινεις με τοπικο λογαριασμο Δεξι κλικ στο start κατω αριστερα, εκτελεση εντολης γραφεις control userpasswords2 Εκει μπορεις να φτιαξεις εναν ακομα χρηστη, τοπικο, με η χωρις κωδικο. Αφου τον φτιαξεις θα μπαινεις με εκεινο το προφιλ πλεον, οποτε μετεφερε και οτι αρχεια εχεις απο το παλιο προφιλ. Ειναι καινουρια εγκατασταση οποτε δεν θα ειναι και πολλα Απο εκει μπορεις και να το κανεις να μπαινει αυτοματα και με το νεο σου χρηστη αλλα καλυτερα να χρησιμοποιησεις το autologon γι αυτο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν μου δουλεωει το autologon, μπορω να κανω format και να μαπινω με τοπικο λογαριασμο ?
Bspus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Φορματ δεν χρειαζεται. Εννοειται οτι μπορεις να το κανεις και απλως να προσεχεις στη διαδικασια δημιουργιας λογαριασμου. Το εχουν φτιαξει ετσι ωστε ολα να σε οδηγουν στη χρηση microsoft account αλλα υπαρχει και η επιλογη offline λογαριασμου. Το autologon ομως πρεπει να δουλεψει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Φορματ δεν χρειαζεται. Εννοειται οτι μπορεις να το κανεις και απλως να προσεχεις στη διαδικασια δημιουργιας λογαριασμου. Το εχουν φτιαξει ετσι ωστε ολα να σε οδηγουν στη χρηση microsoft account αλλα υπαρχει και η επιλογη offline λογαριασμου. Το autologon ομως πρεπει να δουλεψει Ευχαριστω.Για την ωρα δουλευει ....Γινεται αν υπαρξει πρόβλημα να μετατρέψω τον λογαρισμο σε τοποικο (offline)?
Bspus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν μετατρεπεται. Αμα δεν εχεις προβλημα τον κρατας και ετσι. Δουλευει και χωρις internet γιατι κραταει τα διαπιστευτηρια και τοπικα. Μονο μην αλλαξεις τον κωδικο του Microsoft Account 1
SeXBOX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δες αυτό το άρθρο https://snapguide.com/guides/disable-the-password-login-screen-in-windows/εγώ αυτό έχω κάνει. Είναι πολύ απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα