Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι την επιστροφη σε EUNE καθως το ping  στον EUW ειναι απαλευτο..
Aπο 100 (ΕUW) θα εχω καπου 55 (EUNE)

Γενικα μου φανηκε πολυ δυσκολο να παιξω πολλα champs, εννοειται το main Katarina εγινε απαλευτο και βασανιστηριο, μα και αλλα που παιζω πολυ οπως Riven, Zed, Orianna, Karma, Jayce. Champions δηλαδη που θελουν ειτε low ping για combos ειτε low ping για aiming, reaction time κτλπ.

Μια ερωτηση, βασικα οχι ακριβως ερωτηση:
Στο σπιτι εως περυσι, ειχα κανονικα το router, το οποιο το ειχα συνδεδεμενο στο PC με το κιτρινο καλωδιο (Ethernet?) με το οποιο ειχα πολυ σταθερη συνδεση. Εδω και 10 μηνες που ειμαι σε καινουριο σπιτι, εχω παρει ενα φτηνο WLAN απο το Plaisio με το router να βρισκεται στα 5 μετρα μακρυα. To ping εχει να κανει ΚΑΙ με αυτο? Δηλαδη "χανοντας" ταχυτητα οταν χρησιμοποιεις WLAN αντι Εthernet, ανεβαινει και το ping σου?
Και τωρα παμε στο ζουμι.

Εχω και στο δωματιο μου μπριζα τηλεφωνου, αλλα και στο χωλ, γι αυτο το λογο ειναι το router μακρυα απ' το PC (δηλαδη ανεχομαι το WLAN). Tι μπορω να κανω για να εχω το router στο δωματιο μου, συνδεδεμενο με το PC με Ethernet cable αλλα ταυτοχρονα και τη συσκευη του τηλεφωνου στο χωλ? Χρειαζομαι καποιο ειδικο εξαρτημα ή απλα μια 2η συσκευη τηλεφωνου?

Ελπιζω να μη τα λεω πολυ αλαμπουρνεζικα και να καταλαβαινετε τι ρωταω!

Δημοσ.

Υπαρχουν κατι κουτακια που μπαινουν στη πριζα, συνδεεις πανω το ρουτερ και απο μια αλλη πριζα δινεις Internet στο PC σου. Δεν θυμαμαι πως λεγεται. Ειναι σα να συνδεεσαι με καλωδιο ουσιαστικα

Οσο για το ping, οχι δεν βλεπεις διαφορα. Εχω που ειχα wifi εδω και 3 χρονια ειμουν καρφωμενος στα 69 ping, το ιδιο και τωρα με καλωδιο. Διαφορα θα  εχεις σε τιποτα τυχαια spikes, που συνηθως δεν συμβαινουν με καλωδιο, καθως και σε ακυρα discconects που οφειλονται σε κακο wireless adapter

Δημοσ.

Πρωτου κανεις το transfer, περιμενε μεχρι το τελος νοεμβριου να δουμε τι ping θα εχουμε με το merge που θα κανουν
γιατι και ο EUNE παει στο Amsterdam data centre.
Θα μας ενημερωσουν ξανα συντομα για το ποτε κτλ.
To ping μπορει να βελτιωθει με ethernet αλλα δεν πιστευω να δεις μεγαλες διαφορες.
Το σιγουρο ειναι οτι θα εχεις πιο σταθερο connection με τον σερβερ.

Η συνδεσμολογια εχει ως εξης για να κανεις αυτο που περιγραφεις παραπανω:
syndesmologia_adsl_over_pots_only_phone.

Δημοσ.

απλά βάλε το router στο δωμάτιο και άσε την συσκευή τηλεφώνου στο χωλ. δεν χρειάζεσαι δεύτερη συσκευή 

στο δωμάτιο όμως η μπρίζα πρέπει να είναι ethernet και να έχει και ένα splitter

Δημοσ.

-Aν στο wireless ενωνονται πανω απο 3-4 συσκευες ταυτοχρονα και το κυριοτερο αν χρησιμοποιουν το ιντερνετ την ιδια ωρα που παιζεις, ή

-Αν στη περιοχη σου εχεις πολλα wifi lans

Τοτε καλα ειναι να πας σε ethernet.

Ευκολα μπορεις να καταλαβεις αν εχεις data loss/κακo wifi link μεταξυ του pc σου και του router κανοντας ping -t στο router σου και αφηνοντας το για αρκετη ωρα. Θα πρεπει οι χρονοι να ειναι σταθερα κατω των 2-3ms. Aν βλεπεις spikes με μεγαλυτερους χρονους τοτε πας σε ethernet επειγοντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...