Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Χωρίς να είμαι web developer αλλά και όχι εντελώς άσχετος με τον προγραμματισμό , εχω στήσει/δοκιμάσει διάφορες πλατφόρμες για eshop (για  ένα τοπικό κατάστημα που διαθέτω με είδη πληροφορικής) θα ήθελα γνώμες από άτομα που έχουν αναλάβει αντίστοιχα projects .

Αξίζουν τα έξοδα καταχώρησης και pay per click για τις μηχανές τιμών ? ή θα ήταν προτιμότερο να γίνουν ενέργειες seo ? Υπάρχει αποτέλεσμα ?

Τι περίπου αύξηση κίνησης μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια κίνηση ?

Αν κάποιος έχει και στο περίπου νούμερα επισκεψιμότητας πριν και μετά και θέλει να τα μοιραστεί θα ήταν χρήσιμο νομίζω για όλους (δεν είναι ανάγκη να αναφερθούν τα ονόματα  των επιχειρήσεων)

Τέλος, επειδή ο χρόνος μου και οι γνώσεις μου για κάποιες πράγματα που θέλω να κάνω είναι περιορισμένα αν κάποιος έχει την όρεξη να ασχοληθεί (με το αζημίωτο φυσικά) θα χαρώ να το δούμε.

Συγκεκριμένα θέλω να κάνω τα εξής:

1)Μικροδιορθώσεις στο εικαστικό του site

2)Επιλεκτικά XML feeds για μηχανές τιμών

3)Βελτιστοποίηση Import/exports ειδών

4)Έλεγχο Sitemaps και τυχόν διορθώσεις (στο webmaster tools βλέπω οτι αρκετά links μου δεν γίνονται indexed :(

P.S.

Το e-shop μου είναι φτιαγμένο σε Tomatocart επειδή μου άρεσε πολύ το διαχειριστικό κομμάτι του σαν ταχύτητα και έχω προσθέσει και κάποια mod - plugins που βρήκα και μου άρεσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...