Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αλόχες, επειδή ετοιμάζω το (1ο μου) home cinema, έχω καταλήξει σε ενισχυτή ( Site: Denon AVR-X1000 ) και είμαι ανάμεσα σε 2 5.1 πακέτα ηχείων Site: JBL Cinema 510 Site: JBL Cinema 610 Αξίζουν τα +100 των 610? Το διαμέρισμα είναι ~50τμ και το σαλόνι περίπου τα μισά (η απόσταση tv - καναπέ είναι ~3.5μ). Δεν έχω τρελές απαιτήσεις (κυρίως για ταινίες αν και σκοπεύω να συνδέσω πικαπ στον ενισχυτή) και δεν θα ήθελα να ηχεία δαπέδου λόγο όγκου (και πιστεύω ότι είναι overkill για εμένα). Έχετε να μου προτείνετε και αξιόλογες/οικονομικές βάσεις (για τα πίσω ηχεία)? Μου είπαν σε κατάστημα κάτι 120€ για ζευγάρι και έπαθα ένα μικρό καρδιακό... Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 με 600ε βρισκεις real home cinema... ρωτα σε κανα av forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Define real home cinema pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κανείς? Κάτι? Έστω και για τις βάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charlie53 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Real Home CInema εννοεί ο Kage να πέρεις ξεχωριστά ηχεία μεγάλα σε μέγεθος.Ωστόσο νόμιζε οτι το 600 ήταν η τιμή και όχι το μοντέλο. Θα σου σκοστίσει αρκετά παραπάνω ωστόσο για τα 50 τ.μ πιστεύω οτι είναι η μόνη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εχμ, δεν θέλω μεγάλα ηχεία και έχω ήδη αποφασίσει σε τύπου bookshelf (και το σαλόνι ΔΕΝ είναι 50τμ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charlie53 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα και τα μισά τετραγωνικά που αναφέρεις δύσκολα θα σε καλύψουν τα σετ που αναφέρεις. Βέβαια είναι και ανάλογα τις απαιτήσεις σου. Λέγοντας μεγάλα ηχεία σε bookshelf ηχεία αναφερόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερα bookself σε χρήματα μέχρι τα 360€ των JBL610 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charlie53 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Όπως ανέφερα και πιο πάνω θα σου κοστίσει αρκέτα παραπάνω. Περίπου τα διπλά χρήματα. Αν είσαι διατεθειμένος να κοιτάξεις σε μεταχειρησμένα λίγο λιγότερο αλλά αυτήν την εποχή αρκετά καλύτερο. Βέβαια δεν ξέρω αν είσαι διατεθειμένος και για μεγαλύτερου όγκου ηχεία. Ένα παράδειγμα είναι αυτά Site: Q-acoustics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχώς ξεφεύγουμε σε χρήματα (και πιθανότατα σε όγκο)... Σε ευχαριστώ πάντως για την πρόταση σου. (Κανείς άλλος για βάσεις ρε παιδιά? όλοι στο τοίχο βάζετε τα ηχεία?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αλόχες, επειδή ετοιμάζω το (1ο μου) home cinema, έχω καταλήξει σε ενισχυτή ( Site: Denon AVR-X1000 ) και είμαι ανάμεσα σε 2 5.1 πακέτα ηχείων Site: JBL Cinema 510 Site: JBL Cinema 610 Αξίζουν τα +100 των 610? Το διαμέρισμα είναι ~50τμ και το σαλόνι περίπου τα μισά (η απόσταση tv - καναπέ είναι ~3.5μ). Δεν έχω τρελές απαιτήσεις (κυρίως για ταινίες αν και σκοπεύω να συνδέσω πικαπ στον ενισχυτή) και δεν θα ήθελα να ηχεία δαπέδου λόγο όγκου (και πιστεύω ότι είναι overkill για εμένα). Έχετε να μου προτείνετε και αξιόλογες/οικονομικές βάσεις (για τα πίσω ηχεία)? Μου είπαν σε κατάστημα κάτι 120€ για ζευγάρι και έπαθα ένα μικρό καρδιακό... Thanx! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ είναι ανεξάρτητες συσκευές !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ είναι ανεξάρτητες συσκευές !!! εννοείς ότι δεν μπαίνουν τα JBL πάνω στον Denon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 μια χαρά μπήκαν τα jbl στον denon =p Τελικά βρήκα βάσεις vogels από γνωστό μαγαζί ήχου/εικόνας στην Ιπποκράτους και έδεσαν κομπλέ στα ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πες μας όμως και το μαγαζί, γιατί ψάχνω κι εγώ βάσεις για bookshelf ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Site: αυτά πήρα αλλά μου είπε ότι και Site: αυτά θα κάνουν μια χαρά στα δικά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα