Elysian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια μπαινω απο κινητο internet μεσω wifi απο εναν γνωστο μου και θελω να μην γινεται να να βλεπει το ιστορικο μου που μπαινω κτλπ . Αμα γινεται θα θελα και μια εφαρμογη για το pc ευχαριστω πολυ
arc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 το ιστορικο σου και τους κωδικους δεν τους βλεπει εκτος να τρεχει sniffing software ή proxy ο μονος τροπος αποκρυψης (εις βαρος της ταχυτητας) ειναι ενα σοβαρο (δηλαδη με συνδρομη) vpn (τρεχουν στο κινητο ή το pc σου)
arc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το incognito είναι χρήσιμο οταν χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες τον ίδιο υπολογιστη/smartphone και αφορά διαγραφή στοιχείων μόνο εντός της συσκευής. Προφανώς ο ts ειναι ο μόνος χρήστης της συσκευής του. Π.χ. εσύ και εγω χρησιμοποιούμε τον ίδιο υπολογιστη. Αν δεν θέλω εσύ να δεις σε ποιες σελίδες μπήκα (History), χρησιμοποιώ incogito mode.
Iris_89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Γνωρίζω περί incognito mode, αλλά μάλλον δεν κατάλαβα καλά το θέμα του TS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα