greekparot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Απο εκει που τον αγορασες σου τον αντικατεστησαν ή το πηγες σε καποιο σερβις τους; Βασικα μενεις στην Αθηνα ή σε καποια επαρχιακη πολη;
Eva Hayashi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Greekparot, sorry που άργησα να απαντήσω αλλά για κάποιο λόγο δεν με άφηνε!!! Μου το αντικατεστησαν με ίδιο καινούργιο. Το πήρα από την Ηλεκτρονική του Πειραιά.Σε συμβουλευω να μην πάρεις τίποτα από την Ηλεκτρονική γιατί αν δεν πάει κάτι καλά δεν θα σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω!!! Εγώ προσωπικά πριν κάνω ξανά αγορά από οποιονδήποτε κατάστημα θα ρωτάω πρωτα αν επιστρέφουν χρήματα και αν τηρούν την νομοθεσία περί καταλωτη!!!!!
Alexandros_kall Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Greekparot, sorry που άργησα να απαντήσω αλλά για κάποιο λόγο δεν με άφηνε!!! Μου το αντικατεστησαν με ίδιο καινούργιο. Το πήρα από την Ηλεκτρονική του Πειραιά.Σε συμβουλευω να μην πάρεις τίποτα από την Ηλεκτρονική γιατί αν δεν πάει κάτι καλά δεν θα σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω!!! Εγώ προσωπικά πριν κάνω ξανά αγορά από οποιονδήποτε κατάστημα θα ρωτάω πρωτα αν επιστρέφουν χρήματα και αν τηρούν την νομοθεσία περί καταλωτη!!!!! Telika o katanalwths exei megalh euthinh!!! giati rwtas an throun thn nomothesia gia na agoraseis?? sovara milas? den tous rwtas einai autonohto kai apla p[repei na tous thn diavaseis na thn mathoun an se koroideuoun h theloun na se eksapathsoun...giati otan den to dexontai oti exeis epilogh an thes epistrofh xrhmatwn einai eksapathsh...diavase thn nomothesia pou exw postarei ektypwse thn kai exe thn mazi sou....Ksypnate kai isws etsi kanoume tis agores mas poio symferouses!! mhn petate ta xrhgmata sas!!
Eva Hayashi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο Αλέξανδρε, αλλά πόσες φορές θα τσακωνεσαι? Γιατί στο τέλος πάντα εκεί καταλήγει!!! Έχω βαρεθεί να τσακωνομαι!!!Τι είναι αυτονόητο σε αυτή την χώρα? Για μένα τίποτα!!! Προκειμένου να περνάω φασαριες, γκρίνιες και μουρμουρες θα κάνω αυτό από δω και πέρα, θα ρωτάω απο πριν τι γραμμή ακολουθεί το κάθε κατάστημα... Εεεε μα δεν μπορείς συνέχεια να μανουριαζεις!!!!!!! Αλλωστε σου ανέφερα τις προάλλες τι μου είπαν οταν πηρα τηλ στην γραμμή καταναλωτών (ΙΝΚΑ) !!!! Πως αν έχουν να μου το αλλάζουν δεν δικαιουμαι επιστροφή χρημάτων!!!!!! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2014 από Eva Hayashi
Alexandros_kall Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Έχεις δίκιο Αλέξανδρε, αλλά πόσες φορές θα τσακωνεσαι? Γιατί στο τέλος πάντα εκεί καταλήγει!!! Έχω βαρεθεί να τσακωνομαι!!!Τι είναι αυτονόητο σε αυτή την χώρα? Για μένα τίποτα!!! Προκειμένου να περνάω φασαριες, γκρίνιες και μουρμουρες θα κάνω αυτό από δω και πέρα, θα ρωτάω απο πριν τι γραμμή ακολουθεί το κάθε κατάστημα... Εεεε μα δεν μπορείς συνέχεια να μανουριαζεις!!!!!!! Αλλωστε σου ανέφερα τις προάλλες τι μου είπαν οταν πηρα τηλ στην γραμμή καταναλωτών (ΙΝΚΑ) !!!! Πως αν έχουν να μου το αλλάζουν δεν δικαιουμαι επιστροφή χρημάτων!!!!!! tha sou exei ksanatyxei na sou lene paramythia se yphresies kai na rwtas kai na apantane o kathenas diaforetika... Giati anaferesai sto inka synexeia? h nomothesia apo to fek pou sou postara den isxyei kai isxyei oti sou leei o kathe ypallhlos?? kai an diladh sou poun nai sta epistrefw kai pas kai sou ksanapoun oxi den sou epistrefw?? exeis san eggyhsh ti lei proforika o kathe ypallhlos?? pare grammh kai enhmerwsou kai apaithse xwris fasaries alla piestika oti dikaiousai....sto lei kapoios o opoios exei epistrepsei problhmatika proionta 2 kai 3 xiliades eyrw kai phre pisw ta xrhmata tou!
Eva Hayashi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Και μπράβο που τα καταφερες Αλέξανδρε!!! Το θέμα μου όμως έχει λήξει από τη στιγμή που μου το άλλαξαν και αυτό ειναι πολύ πιο καλύτερο από το προηγούμενο.Μυριζει λιγο, ανεκτα και οχι αυτό το δηλητήριο - μέταλλο που ήταν το άλλο. Απ'οτι έψαξα αυτά που έχουν αντίσταση, μυρίζουν. Αρα δεν είμαι η μόνη, άρα τέλος καλό όλα καλά!!! Σε ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση περί του θέματος και των δικαιωμάτων!!!
zamora1963 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλη χρονιά. Μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί ο delonghi dnc65 ενω δουλεύει για ένα χρονικό διάστημα ξαφνικά σταματάει και μπορεί μετά να τον ανοίγεις και να κλείνει σχεδόν αμέσως? Έχουν κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα? Το έχω ακούσει απο πολλούς φίλους και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και στον αφυγραντήρα της πεθεράς μου. Αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. 1
MINIVIRUS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ακριβοσ και εγο το ιδιο προβλημα ειχα με τον dnc65 μεχρι που εφτασε στο σημειο καθε φορα που τον ανοιγω σβηνει αμεσως...Αν γνωριζει καποιος αν γινεται να παρακαμψω την πλακετα και να δουλευει συνεχεια για να τον χρησιμοποιησω σε μια αποθηκη που εχω θα ημουν υποχρεος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα