Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σοβαρό θέμα εδώ και καιρό. Το space μου πατιέται συνεχώς σε άτακτους χρόνους και συνεχώς. Αν δεν πατήσω λίγο τα κουμπιά του space στο εξωτερικό usb πληκτρολόγιο ή στο laptop δεν σταματάει. Τώρα που σας γράφω σταμάτησε. Δοκίμασα να βγάλω το hub και το πληκτρολόγιο καθώς και το ασύρματο bluetooth ποντίκι της microsoft που έχω. Έκανα επανεκκίνηση και τίποτα. Μετά κατέβασα κάτι malwarebytes και κάτι bitdefender για σκανάρισμα αλλά τίποτα (βρήκαν 3 ιούς). Το pc το έκανα format πριν κάτι εβδομάδες με γνήσια windows 8 που τα αναβάθμισα στα 8.1.  Τότε στην αρχή δεν το έκανε. Μου το έκανε και πρίν που είχα τα 7 οπότε λέω μήπως κόλλησα κανέναν ιό και τον έχω στον εξωτερικό δίσκο. Τώρα δε ξέρω αν είναι hardware ή software γι'αυτό αποφάσισα να το αναφέρω εδώ. Θέλω μόνο απαντήσεις από ειδικούς και όχι από άσχετους.

Δημοσ.

Άνοιξε το πληκτρολόγιο και καθάρισε το, μου είχε πέσει κάτω και απο τότε άρχισε να το κάνει και μόλις το καθάρισα σταμάτησε...

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι προβλημα με το πληκτρολογιο του laptop. Λυσε το laptop, αποσυνδεσε το πληκτρολογιο του laptop και δουλεψε το για μερικες μερες με εξωτερικο πληκτρολογιο (δεν θα παθει τιποτα ο υπολογιστης). Αν δεν παρουσιαστει το προβλημα, βρηκες τι χρειαζεται αντικατασταση.

Το πληκγιο του laptop μπορεις να το εχεις κουμπωμενο ακομα κι αν δεν ειναι συνδεμενη η καλοδιοταινια του. (για να μην ειναι εκτεθειμενα καλωδια και σασι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...