Προς το περιεχόμενο

Moto G vs LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει στα 2 αυτά κινητά για αγορά.

Μετά από έρευνα που έκανα πιστεύω ότι είναι αυτά είναι top leaders μέχρι τα 350 που σκοπεύω να ξοδέψω για κινητό.

Βέβαια είμαι λίγο αβέβαιος ακόμα, πρώτον γιατί αν το Motorola είχε μεγαλύτερη μπαταρία θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.

Επίσης αν το LG ειχε cardslot θα έπαιρνα αυτό με κλειστά ματια

Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα μοντέλα να μου πουν τα συν και τα κατά και γενικότερα την εμπειρία τους.

Ευχαριστώ.

Sent from my 7 Mozart T8698

Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο αυτά εννοείται το g2. Ανήκει σε άλλη κατηγορία και είναι μια κλάση πάνω.

Απλά από τι στιγμή που έχεις μπατζετ μέχρι τα 350, μπορείς να πας σε g3 η z2 που στο σύνολο τους είναι ανωτερες συσκευές, μια γενιά μπροστά από το g2

Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο αυτά εννοείται το g2. Ανήκει σε άλλη κατηγορία και είναι μια κλάση πάνω.

Απλά από τι στιγμή που έχεις μπατζετ μέχρι τα 350, μπορείς να πας σε g3 η z2 που στο σύνολο τους είναι ανωτερες συσκευές, μια γενιά μπροστά από το g2

Εχεις δικιο, οποτε θα ξεκινησω να τσεκάρω αυτά τα δυο. Βέβαια αρκετά μεγάλα είναι που να πάρει και το G3 σκέτη παντόφλα..................

Δημοσ.

Εχεις δικιο, οποτε θα ξεκινησω να τσεκάρω αυτά τα δυο. Βέβαια αρκετά μεγάλα είναι που να πάρει και το G3 σκέτη παντόφλα..................

Προσωπική επιλογή το z2. 3gb ram και ποιότητα κατασκευής/design κατά πολύ ανώτερο του g3. Μόνο κακό τα μπεζελ, αλλά και αυτά μια ιδέα είναι στο φινάλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...