xalkiadakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Τι γινετε ... εχω κοντα 1400 bad sectors και αυτο το νουμερο αυξενετε καθε μερα κατα 2-3 την ημερα ... υπαρχει καποιος τροπος να το διορθοσω αυτο ? και τι ακριβος ειναι τα bad sectors ... πρεπει να ανυσηχω?
veteranos123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Τα bad sector είναι κατεστραμενοι τομείς του δίσκου. Πάρε άμεσα backup και πρέπει να αγοράσεις νέο δίσκο. 1
Hausdorff Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μην διανοηθείς να σκεφτείς κάτι άλλο πέρα από άμεση αντιγραφή όλων των σημαντικών αρχείων του δίσκου σου σε άλλο δίσκο. Μάλιστα προσπάθησε πρώτα να μεταφέρεις τα πιο σημαντικά. Ο δίσκος μπορεί να παραμείνει λειτουργικός για αρκετό διάστημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αξιόπιστος. Βάσει εμπειρίας, θεωρώ ότι δεν έχει μεγάλο διάστημα ζωής πάντως.
xalkiadakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 οποτε να κανω back up και να παρω αλλον ? ποιον μου προτηνετε ?
Hausdorff Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλον. Δες πρώτα αν έχει εγγύηση ο δίσκος. Αν έχει τότε θα στον αντικαταστήσουν δωρεάν. Αν έχει περάσει η εγγύηση, πάρε έναν άλλον. Γενικά η αξιοπιστία του δίσκου που θα πάρεις είναι πιο πολύ λαχείο. Εγώ προτιμώ WD. Πρόσεξε απλά να πάρεις τον σωστό τύπο δίσκου για τον υπολογιστή σου.
xalkiadakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/western-digital-wd5000bpkx-500gb-black-sata-p-PER.304722 καλος ειναι αυτο ?
Hausdorff Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλός είναι, βέβαια είναι 2.5'' άρα υποθέτω ότι έχεις laptop.
alex00a Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 οχι desktop εχω δεν κανει? κανει απλα δεν αξιζει για σταθερο,παρε εναν 3,5 ιντσων ειναι πιο γρηγοροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα