SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Έχω 2 account mail (forthnet και gmail) στον thunderbird σε windows 8 , το πρόβλημα μου ειναι με το gmail οτι αν και μπορώ να λαμβάνω κανονικά emails οτι και ρύθμιση και να εχω δοκιμάσει δεν μπορώ να στείλω με τιποτα , έχει κανενας αλλος το ίδιο πρόβλημα και ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε ; Ευχαριστώ
Gtr34 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ριξε μια ματια στις παρακατω οδηγιες https://support.mozilla.org/en-US/kb/thunderbird-and-gmail
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Τα έχω κάνει ολα τίποτα δεν λειτουργεί για να στέλνω email αν έχει κανενας αλλο gmail και thunderbird ας πεις τι ρύθμιση εχει που λειτουργεί
infin1tyGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Διακομιστής: smtp.gmail.com Θύρα: 465 Ασφάλεια: SSL/TLS Μέθοδος πιστοποίησης: Κανονικός κωδικός Όνομα χρήστη: <username>@gmail.com Στέλνει κανονικά, το δοκίμασα και πριν λίγο. 2
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δούλεψε τελικά το λάθος ηταν οτι ειχα βάλει imap.gmail.com , ευχαριστώ
panos2171 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Στον thunderbird που βρίσκεται η επιλογή ώστε όταν ένα μήνυμα έχει διαβαστεί να φεύγει το bold;
infin1tyGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το κάνει από μόνο του απλά έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές κολλάει και πρέπει να επιλέξεις κάποιο άλλο μήνυμα και μετά πάλι αυτό που φαίνεται unread για να ξεκολλήσει. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από infin1tyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα