Προς το περιεχόμενο

LG Nexus 5 16gb vs LG G2 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, έχω διαβάσει άπειρες εμπειρίες χρηστών που είναι να τρελαίνεσαι.

Γνωρίζει κάποιος αν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader του G3; Επίσης, τι διαφορά στην πράξη έχει τα 16 με τα 32gb (αναφέρομαι στη διαφορά της μνήμης rom).

Δημοσ.

Είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο όσον αφορά το πείραγμα,η διαφορά είναι στο ένα παραπάνω γίγα ραμ που έχει.the more the best που λένε και στο χωριό μου, αλλά qhd +801 Δεν τα πάνε καλά.Εγώ πήρα το g2 πάντως να με βγάλει για φέτος και βλέπουμε αργότερα

Δημοσ.

Μιας και αναφερεται το G2 εδω, να ρωτησω αν στο πακετο συμπεριλαμβανονται και ακουστικα. Ρωταω γιατι σε ενα site ειδα οτι τα εχει κανονικα στα περιεχομενα, ενω σε αυτο απο το οποιο σκεφτομουν να το παρω δεν τα αναφερει (λεει μονο για φορτιστη και μπαταρια(!)). Υπαρχει περιπτωση αλλες παρτιδες να ερχονται με ακουστικα και αλλες οχι; Θα ρωτησω και στο μαγαζι βεβαια, αλλα ειπα να παρω μια αποψη απο εδω πρωτα.

Δημοσ.

Είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο όσον αφορά το πείραγμα,η διαφορά είναι στο ένα παραπάνω γίγα ραμ που έχει.the more the best που λένε και στο χωριό μου, αλλά qhd +801 Δεν τα πάνε καλά.Εγώ πήρα το g2 πάντως να με βγάλει για φέτος και βλέπουμε αργότερα

Ναι, αυτο προσεξα και εγω για το πρωιμο σταδιο που αναφερεις. Σιγουρα τα 3gb ειναι καλυτερα απο τα δυο, απλα ρωτησα μηπως ειναι απαγορευτικα τα 2. Τελος παντων, φιλολογικο το ενδιαφερον μιας και δε θα το αγορασω. Στην Κορεα (νομιζω) κυκλοφορει και με τον 805 και ολοι λενε οτι παει τρενο. Αν καποτε εισαχθει αυτο, ισως και να το σκεφτω. Επειδη αγορασες το G2, πες μου αν ειναι αυτο με τα 32gb η 16 και ποτε το πηρες. Εισαι ευχαριστημενος; Και αν ασχολεισαι με roms. 

Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.

Δημοσ.

Μιας και αναφερεται το G2 εδω, να ρωτησω αν στο πακετο συμπεριλαμβανονται και ακουστικα. Ρωταω γιατι σε ενα site ειδα οτι τα εχει κανονικα στα περιεχομενα, ενω σε αυτο απο το οποιο σκεφτομουν να το παρω δεν τα αναφερει (λεει μονο για φορτιστη και μπαταρια(!)). Υπαρχει περιπτωση αλλες παρτιδες να ερχονται με ακουστικα και αλλες οχι; Θα ρωτησω και στο μαγαζι βεβαια, αλλα ειπα να παρω μια αποψη απο εδω πρωτα.

Ανάλογα σε ποια αγορά προορίζεται είναι και τα περιεχόμενα της συσκευασίας. Άλλες χώρες έχουν ακουστικά, άλλες όχι. Για όλες τις εταιρίες ισχύει, όχι μόνο την LG.Εδώ φτάσαμε σε σημείο σε αγορές όπως οι ελληνική να μη συμπεριλαμβάνουν φορτηστή... (motorola)

Για να είσαι 100% σίγουρος, ρώτα τον πωλητή αν συμπεριλαμβάνονται.  

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. "Το φιλολογικό ενδιαφέρον" που έγραψα, αφορούσε το G3 (το επισημαίνω κιόλας γράφοντας "μάλλον δε θα το αγοράσω") όχι για το αν θα αγοράσω γενικά τηλέφωνο. Για την ιστορία, σήμερα το απόγευμα παρήγγειλα το LG G2 32Gb σε λευκό. 

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. "Το φιλολογικό ενδιαφέρον" που έγραψα, αφορούσε το G3 (το επισημαίνω κιόλας γράφοντας "μάλλον δε θα το αγοράσω") όχι για το αν θα αγοράσω γενικά τηλέφωνο. Για την ιστορία, σήμερα το απόγευμα παρήγγειλα το LG G2 32Gb σε λευκό.

Καλημέρα, άντε να σε δούμε στα thread της slimkat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...