funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Έχω έναν σταθερό αρκετά παλιό που παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:Όταν τον ανοίγω κάνει boot κανονικά αλλά από ένα σημείο και μετά η οθόνη γίνεται μαύρη ενώ ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά. Μετά από τυχαίο αριθμό επανεκκινήσεων τελικά δουλεύει.Αυτό όμως όπως διαπίστωσα δεν συμβαίνει μόνο στην εκκίνηση:Χθες τον άφησα ανοιχτό όλο το βράδυ για να κάνει write zeros σε έναν δίσκο (1,5ΤΒ), εργασία που χρειάζεται 24 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Σήμερα τον βρήκα με μαύρη οθόνη. Μόλις διαπίστωσα ότι αν ρίξω πάρα πολύ φως στην οθόνη αχνοφαίνεται. Μπήκα και με teamviewer βλέποντας τον κωδικό με τον φακό. Ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, η οθόνη φαίνεται πως έχει το πρόβλημα.Επισκευάζεται τώρα αυτό το πράμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη η οθονη εχει το προβλημα τον δοκιμασες σε αλλη οθονη? γιατι την οθονη μπορεις να την πας σε εναν ηλεκτρονικο και να στην φτιαξουν αν αξιζει σε σχεση με την παλαιοτητα....συνηθως οι συνικιακοι ειναι πιο οικονομικοι που φτιαχνουν και τηελεορασις εκτος να ανκατευθεις εσυ..
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη η οθονη εχει το προβλημα τον δοκιμασες σε αλλη οθονη? γιατι την οθονη μπορεις να την πας σε εναν ηλεκτρονικο και να στην φτιαξουν αν αξιζει σε σχεση με την παλαιοτητα....συνηθως οι συνικιακοι ειναι πιο οικονομικοι που φτιαχνουν και τηελεορασις εκτος να ανκατευθεις εσυ.. Δεν έχω άλλη οθόνη για δοκιμάσω αλλα απ την στιγμή που με φακό αχνοφαίνεται και με teamviewer ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά δεν είναι σίγουρο πως φταίει η οθόνη? Αν υπάρχει κάποιος γνώστης ας μας πει τι πρόβλημα μπορεί να έχει και αν διορθώνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 εφοσον εχεις εικονα στο υπολογιστη με απομακρυσμενη επιγανεια εργασιας κατα 90% φταιει η οθονη αλλα αν μπορεις μπορεις να δανειστεις απο ενα φιλο μια για να δοκιμασεις και μετα να δεις τι θα κανεις... και αν ειναιι η οθονη σου το προβλημα της κατα 99% ειναι το ινβερτερ της ή η αντοιστιχη τεχνολογια που εχει αυτη η οθονη....
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Επισκευάζεται το πρόβλημα ή πάει για πέταμα?
manthos626 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ζεσταινοντε η λαμπες της οθονης με αποτελεσμα να κληνει για να μην καει κανενα pixel και οταν κληνεις το pc παγωνει λιγο και μετα μολις ξαναζεσταθει παλι τα ιδια Δυστηχως αυτο το προβλημα δεν επισκευαζεται στην δικια σου οθονη <<ειδα την αγγελια>> αλλα μπορεις να της δωσεις για ανταλακτικα η γνωμη μου ειναι να παρεις μια καλη καινουργια απο το plaisio που εχει οθονες turbox σε καλη τιμη ή απο το skroutz εαν ζωριζεσαι οικονομικα τοτε μπορεις να αγορασεις μια και απο εδω το insomnia Παντος εγω σου εχω στηλει ενα μνμ που εχει μεσα μια προταση γιατι χρειαζομαι ενα εξαρτημα της και μετα θα παει για ανακυκλωση ή σε καποιον φτοχω σκεψουτο και μου λες Καλο Βραδυ!!!
funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ζεσταινοντε η λαμπες της οθονης με αποτελεσμα να κληνει για να μην καει κανενα pixel και οταν κληνεις το pc παγωνει λιγο και μετα μολις ξαναζεσταθει παλι τα ιδια Δυστηχως αυτο το προβλημα δεν επισκευαζεται στην δικια σου οθονη <<ειδα την αγγελια>> αλλα μπορεις να της δωσεις για ανταλακτικα η γνωμη μου ειναι να παρεις μια καλη καινουργια απο το plaisio που εχει οθονες turbox σε καλη τιμη ή απο το skroutz εαν ζωριζεσαι οικονομικα τοτε μπορεις να αγορασεις μια και απο εδω το insomnia Παντος εγω σου εχω στηλει ενα μνμ που εχει μεσα μια προταση γιατι χρειαζομαι ενα εξαρτημα της και μετα θα παει για ανακυκλωση ή σε καποιον φτοχω σκεψουτο και μου λες Καλο Βραδυ!!! Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Αγόρασα ήδη οθόνη. Σου έστειλα pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα