JohnnyX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 με προλαβες στο λεπτο Για ποιον θελει να παιξει υπαρχει και το Ashampoo antivirus 2014 Γιατι να το επιλεξει κανεις δε ξερω ομως
giorginho Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πολυ στις προσφορες αυτο το bitdefender φετος.... Να βαζουμε ομως ολους τους ορους, γιατι εμενα προσωπικα καποιοι μου "ξινισαν". Terms and Conditions This is a 1-computer 6-month license, for home and business use. Want a longer license? Then get Bitdefender Total Security 2015 with free upgrades. You get free upgrades for six months. Want longer free upgrades? Then get Bitdefender Total Security 2015 with free upgrades. No free tech support. Want free tech support? Then get Bitdefender Total Security 2015 with free upgrades. You must get your license key before this offer has ended and activate/register that key within 30 days May not be resold No refunds and exchanges; if you are having trouble activating or registering, please ask for help
zorans Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μήπως πρέπει να γραφεί στον τίτλο ότι είναι δωρεάν για 6 μήνες; Νομίζω ότι είχε ξαναπαίξει αντίστοιχη προσφορά το καλοκαίρι. 1
georgiou.cr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το serial πότε το δινει? Ακολούθησε το link που αναφέρει στη σελίδα, γράψε το email σου και στο στέλνει αμέσως
newtech Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ακολούθησε το link που αναφέρει στη σελίδα, γράψε το email σου και στο στέλνει αμέσως Ναι το ειδα. Thanx
john_dr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Από ότι φαίνεται σχεδόν όλα πλέον τα antivirus suites προσφέρουν extended trial εκδόσεις που φτάνουν τους 6 μήνες και αν διαρρεύσει και κανένας κωδικός μέχρι και τα 4-5 χρόνια. Μήπως να γίνει ξεχωριστό pinned θέμα για τις προσφορές σε antivirus/internet security suites? 2
Captain Nemo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Όπως το πάνε απορώ πότε περιμένουν να αγοράσει κάποιος 1
lambroszekis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Απο χθες που το εβαλε μου αρκετες φορες το λαπτοπ απο μονο του ανεβαζει φωτεινοτητα οθονης. τι φταιει?
kpv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εβαλα το μαιλ μου και κατεβασα το αρχειο , αλλα ο συνδεσμος που σε παει στη σελιδα του bitdefender για να παρεις το κλειδι λεει οτι η προσφορα εχει ληξει...
kristosfm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Πρίν ενα χρόνο ακριβώς είχα αγοράσει το bitdefnder 2014 απο μια προσφορά που είχατε αναρτήσει εδώ. Πρίν λίγο μου ήρθαν 2 email που έλεγαν οτι αγόρασα το πακέτο 2015 με τον κωδικό κτλ. και διαπίστωσα οτι μου έχουν αφαιρέσει και τα λεφτά απο την κάρτα (χρεωστική)!! Τους έστειλα email να τους πω οτι δεν ενδιαφέρομαι. Αλλά πως γίνεται να σου κρατάνε τον λογαριασμό και ύστερα απο ένα χρόνο να σου αφαιρούν λεφτα με το έτσι θέλω. Εχει συμβεί και σε κάποιον αλλο αυτο? 1
tiestointhemix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μεγαλη προσοχη με το συγκεκριμενο διοτι οταν ληξει το δωρεαν εχουν εξωφρενικες τιμες με automatic renewal και συμβαινουν περιπτωσεις οπως αναφερει ο kristosfm
spiderling Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ξαναβγήκε προσφορά για 6 μήνες αλλά ισχύει μόνο μέχρι σήμερα: http://www.bitdefender.com/media/html/spread/malwaretips-ts/ Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για χρεώσεις κλπ. γιατί το μόνο που ζητάει είναι ένα e-mail. Εγώ το κατέβασα γιατί είχα περιέργεια να δοκιμάσω και το total security, αν και από το 2011 κάθε φορά που βάζω Bitdefender μου σπάει τα νεύρα με bugs και ασυμβατότητες και το βγάζω το πολύ σε καμιά βδομάδα.
non-serviam Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 kristosfm και εμένα χθες μου τα πήραν. 65 ευρώ περίπου. Εν το μεταξύ πέρσι είχα απενεργοποιήσει ρητά την αυτόματη ανανέωση αλλά μάλλον δεν τους νοιάζει. Και ούτε καν μπορώ να βρω σε ποιο site έχω λογαριασμό με τα στοιχεία μου... Τρελή απάτη... Οπότε ακύρωση της κάρτας και αμφισβήτηση συναλλαγής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα