Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανονικα windows που τα αναβαθμισα σε 8.1.Κατι πολυ ελαφρυ,δωρεαν και να μην τρωει πολυ μνημη να κανει τη δουλεια απλως.Το αντιβιοτικο της μικροσοφτ τι λεει; Στο pc εχω avast στο λαπτοπ eset. Κανενα δεν αρεσει ιδιαιτερα.Ενοχλητικα με πολλους ψευδεις συναγερμους.πχ για ναδω live streaming παιχνιδια στο rojadirecta πρεπει να κλεισω το eset.Να το βαλω και να ξεχασω οτι υπαρχει.

Δημοσ.

κανονικα windows που τα αναβαθμισα σε 8.1.Κατι πολυ ελαφρυ,δωρεαν και να μην τρωει πολυ μνημη να κανει τη δουλεια απλως.Το αντιβιοτικο της μικροσοφτ τι λεει; Στο pc εχω avast στο λαπτοπ eset. Κανενα δεν αρεσει ιδιαιτερα.Ενοχλητικα με πολλους ψευδεις συναγερμους.πχ για ναδω live streaming παιχνιδια στο rojadirecta πρεπει να κλεισω το eset.Να το βαλω και να ξεχασω οτι υπαρχει.

Καλημερα ριξε μια ματια εδω http://www.pcsteps.gr/493-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-antivirus/

αν και θα προτεινα με κλειστα ματια Bitdefender   για  το laptop και για το pc σου.Εχω στο laptop μου το Bitdefender και γενικως γ....ει και δερνει

Δημοσ.

Για μενα ο μονος που δεν τα παιρνει και φαινεται ευκολα αυτο αν το ψαξεις ειναι ο τσεχος matousec, ο οποιος κανει πολυ καλα συγκριτικα τεστς, στα οποια για καλυτερο θεωρει το comodo που ειναι και free.

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge-64/results.php

Δημοσ.

Προσωπικα το θεωρω βαρυ. Και αυτο και το kaspersky σε συγκριση με το avast και το eset που το θεωρω το πιο κορυφαιο απο τα επι πληρωμης. Γενικα ειμαι της νοοτροπιας οτι αν προσεχεις που μπαινεις, με τον συνδυασμο avast-malwarebytes-emsisoft emergency kit, εισαι πληρως καλλυμενος.

Δημοσ.

Προσωπικα το θεωρω βαρυ. Και αυτο και το kaspersky σε συγκριση με το avast και το eset που το θεωρω το πιο κορυφαιο απο τα επι πληρωμης. Γενικα ειμαι της νοοτροπιας οτι αν προσεχεις που μπαινεις, με τον συνδυασμο avast-malwarebytes-emsisoft emergency kit, εισαι πληρως καλλυμενος.

21 MB καταναλωνει βλεποντας το τωρα στην Διαχειριση Εργασιων..Ειναι βαρυ;

Δημοσ.

Δεν μιλησα για την καταναλωση της ram.

Αν μιλας για την αισθηση,σε εμενα το laptop παει ρουκετα.Αυτο εννοεις;

Δημοσ.

Ναι. Μπορει ενα απλο προγραμματακι να σου τρωει 2mb μνημη και το συστημα να πηγαινει σαν χελωνα και να ευθυνεται αυτο. Τωρα, αν πηγαινει σφαιρα και δεν σου σερνεται οταν σκαναρει για ιους, μια χαρα. Ισως απο παλια να το εχουν βελτιωσει γιατι παλαιοτερα δεν θα ακουγες τα καλυτερα για το συγκεκριμενο. Ριξε παντως και μια ματια στο link του rfc.

• Like 1
Δημοσ.

KoKoPsOpSaRoS το bitdefender ειναι απο τα πιο αξιοπιστα antivirus,μαζι με το kaspersky,norton στις εκδοσεις internet security.η χρηση της ραμ ειναι αναλογη με τη χρηση που θα κανεις ,εχουν ορισμενες ωρες που σαρωνουν  το συστημα ενω δεν το χρησιμοποιεις.ο browser θα παρει τουλαχστον  1 gb απο τη ραμ,ενα αντιικο οχι πανω απο 200 mb.

απλα κανε ενα τεστ να δεις το τι τρωει τη μνημη πραγματικα,επισης μπορεις να δεις την αξιοπιστια του καθε αντιικου Link.png Site: avtest

δοκιμες μπορεις να κανεις και μονος σου με το καθε αντιικο που θεωρεις αξιοπιστο Link.png Site: vxheaven

βασει δοκιμων το avg που θεωρω ειναι απο μονο του ιος ,δεν σταματησε και προσπερασε πολλους ιους στο συγκεκριμενο σαιτ,σε αντιθεση με το kav,norton,bitdefender
σχετικα με το avast νομιζω ενω ειναι αξιοπιστο για πολλους δεν κανει μια τουλαχιστον στη free εκδοση του,εφοσον το firewall δεν το ελεγχει το προγραμμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...