mary Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Για την κατασκευή της νέα action camera στην οικογένεια της Drift, η εταιρεία εμπνεύστηκε από τα μοντέλα Drift Ghost και πλασάρεται στην αγορά ως η μικρότερη και η πιο ευέλικτη κάμερα στην κατηγορία της.Μπορεί το μέγεθος του όγδοου κατά σειρά μοντέλου action camera της Drift να μην γεμίζει το μάτι -οι διαστάσεις της είναι μόλις 80 x 42 x 27 χιλιοστά με βάρος 97 γραμμάρια- αλλά είναι ικανή να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 1080p με 30 καρέ το δευτερόλεπτο ή ανάλυσης 720p με 60 καρέ το δευτερόλεπτο και φέρει περιστρεφόμενους φακούς 300 μοιρών. Η μπαταρία της προσφέρει αυτονομία που επαρκεί για να καταγράψει 3 ώρες βίντεο ενώ ο φακός των 7 στοιχείων παρέχει οπτικό πεδίο 137 μοιρών. Η κάμερα εξοπλίζεται με αισθητήρα τύπου Aptina CMOS. Στα πλάγια, διαθέτει οθόνη για να να γνωρίζετε πιο "mode" χρησιμοποιείτε. Η κάμερα υποστηρίζει τις λειτουργίες: Car DVR (always on όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί) Photoburst (framerate 3fps) Timelapse (για μεγάλα χρονικά διαστήματα) Flashback Video Tagging (always on, tag σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους) Remote Capture (σύνδεση μέσω WiFi με το smartphone σας) Όπως και με την Ghost HD, η κάμερα μπορεί και λειτουργεί συνοδευτικά με το κινητό σας τηλέφωνο, είτε είναι Android είτε iOS ώστε να έχετε δυνατότητα προεπισκόπησης του βίντεο. Η τιμή της αγγίζει τα 249 δολάρια και είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά. Site: SlashGear
hakunamatata Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ο μονος λογος για να μη παρει καποιος τη gopro, ειναι η τιμη....και ειδικα πλεον με 120 την απλη hero, οτιδηποτε πιο ακριβο απο αυτη την τιμη ειναι απλα καταδικασμενο 2
TheAccountant Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 η απλή go pro δεν εχει συνδεση wifi, και ειναι πολυ μεγάλη και με δυσχρηστο σχήμα. γενικα δεν βρισκω κανενα λογο πλεον να παρει κανεις GO PRO που ζητά εναν σκασμό λεφτά. Overhyped ως ενα βαθμο. 4
voolcatrom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ΟΙ go pro ειναι αποτυχια για μενα για τα λεφτα που δεινεις.......Αν δεν εχει σταθεροποιητη εικονας η καμερα να παρετε ντεπον να πινετε καθε φορα που θα βλεπετε ενα βιντεο της.....https://www.skroutz.gr/s/4869605/Sony-HDR-AS30V-Wearable-Kit.htmlαυτη εδω ειναι ολα τα λεφτα......τιμη-αποδοση-ποιοτητα
yiannis_1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Η gopro είναι απλά φανταστικές κάμερες. Οποίος λέει οτιδήποτε διαφορετικό απλά δεν έχει δοκιμάσει. Έχω δει πολλές απομιμήσεις να προσπαθούν και να καταφέρνουν ελάχιστα. Όσες αξίζουν κάποιες της σονυ κυρίως, πλησιάζουν τα λεφτά της οπότε ποιος ο λογος...Ειδικά σε stabilization, σε micro vibration και σε εναλλαγές φωτός από έντονο φως σε σκοτάδι.Όσοι περνούν κινεζικές θα περιμένουν χρόνια για να δουν την ποιότητα μιας απλής gopro1. 1
bounce2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τελικά φαίνεται οτι όλος ο κόσμος ασχολείται (ή νομίζει οτι ασχολείται) με extreme sports... δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η πληθώρα action cams.
raid_av Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτες οι τιμες για εμενα που δεν κανω καποιο extreme sport ειναι υπερβολικα υψηλες.Οποτε οσο και καλη να ειναι μια gopro η μια sony θα προτιμησω μια SJ4000 την οποια εχω δει πως τραβαει και κανει μονο 80ευρουλακια. Οι gopro για εμενα ειναι οverpriced λογο ονοματος και απο την στιγμη που δεν κανω skydiving και δεν ειμαι ο Ken Block ,οπως πιστευω και το 95% του forum , τοτε απλα μας τρωει η τσεπη μας και παμε και τα σκαμε για τετοια πραγματα. 2
ArisArts Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Και γιατί μιλάμε ΜΟΝΟ για την GO-Pro δεν κατάλαβα....... Το review / ανακοίνωση είναι της SlashGear. Είχει κανείς την 1 για να μας δώσει εντυπώσεις και διαφορες απο την 2??
yiannis_1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτες οι τιμες για εμενα που δεν κανω καποιο extreme sport ειναι υπερβολικα υψηλες.Οποτε οσο και καλη να ειναι μια gopro η μια sony θα προτιμησω μια SJ4000 την οποια εχω δει πως τραβαει και κανει μονο 80ευρουλακια. Οι gopro για εμενα ειναι οverpriced λογο ονοματος και απο την στιγμη που δεν κανω skydiving και δεν ειμαι ο Ken Block ,οπως πιστευω και το 95% του forum , τοτε απλα μας τρωει η τσεπη μας και παμε και τα σκαμε για τετοια πραγματα. 1ον-1ον η SJ 4000 και μερικές κάμερες δράσης που εχουν γίνει γνωστές mobius, 808 #16, 808 #26 είναι καλές, εχουν πολλές χρήσεις (κυρίως όπου φοβάσαι να ρισκάρεις κάτι ακριβότερο) και μου αρέσουν σαν κάμερες.(εχω μια 808 #3 και μια 808 wide #16) Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν και κάποιες άλλες που μοιάζουν με αυτές (αντιγραφές του αντιγράφου) και είναι μαύρο χάλι. Παρόλα αυτά ακόμα και οι καλές φθηνές actioncams χάνουν με διαφορά απο action cams όπως η gopro και σονυ όπου υπάρχει πραγματική δράση και έντονη κίνηση. Οπότε μόνο action κάμερες δεν είναι στην ουσία αφού όταν κινούνται σε πολύ σκληρές συνθήκες χάνουν εστίαση άρα και ευκρίνεια και εχουν τόσο jello effect που βγάζουν χειρότερο αποτέλεσμα απο κάμερα σύγχρονου κινητού. Ο μόνος λόγος να τις επιλέξεις αντί του κινητού είναι η ανθεκτικότητα τους και το κόστος σε περίπτωση βλάβης ή απώλειας κατά την χρήση. Κοινώς μιλάμε για disposable cameras και όχι για action cameras. Tο ότι πραγματικά ελάχιστοι απο μάς κάνουμε σπορ με τόσο έντονη κίνηση (mountain bike - motocross - ορειβασία - ράλλυ χωμάτινο) που να τους χρειάζεται το real time image proccessing μιας gopro απλά τις σώζει - βγάζει απο την δύσκολη θέση... Για να τραβάς απο το αυτοκίνητο, μηχανάκι σε καλή άσφαλτο, για χαλαρό σκί, σνόουμπορτν, σε καλοστρωμένη πίστα, για σερφ ή κανά υποβρύχιο πλάνο στη θάλασσα σε θάλασσα λάδι είναι οκ και η sj4000. Όταν αρχίζει και κουνάει πολύ εχει θέμα η sj4000 που είναι η πιο σταθερή κινέζικη. H drift για μένα χάνει λόγο τιμής και βάρους. Κοστίζει ακριβά όσο μια gopro είναι βαρια όσο οι gopro 3ετίας και γενικά και να μην υπήρχε καθόλου δε θα με πείραζε. Φαντάζομαι ότι σε αποδοση θα είναι κοντά στην gopro, sony as - az όπως και σε καμιά δεκαρία άλλες επώνυμες κάμερες απο jvc, contour, panasonic κτλ κτλ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από yiannis_1 2
georgepppo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 θα σταθώ σε αυτό που λέει για το αυτοκίνητο ότι τραβάει συνέχεια,καλό αυτό γιατί πολλές φορές μπορείς να βρεις το δίκιο σου. ο πατέρας μου γλύτωσε πριν χρόνια απο τύχη επειδή η αδερφή μου έγραφε με την κάμερα της μια διαδρομή στη βόρεια εύβοια και είχε αποδεικτικά στοιχεία για έναν αστυνόμο που την είδε μάγκας.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα