driftingcris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ο 920 είναι τελείως διαφορετικό θέμα. Μην τα μπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 επειδη το εψαξα το θεμα δεν ισχυει οτι η nepton ειναι καλυτερη τουλαχιστον απο την 110 γιατι εχουν παρομοιες επιδοσεις αλλα οταν τα review λενε οτι κανει τρελο θορυβο σε φουλ load Δεν το έχεις ψάξει μόνο εσύ το θέμα. Σε όλα τα reviews η Nepton είναι καλύτερη από τις Corsair Hydro. Όσο για τον θόρυβο, όλες κάνουν τρελό θόρυβο σε max απόδοση. Έχω την Η80i και σε performance mode δεν είναι να σταθεί άνθρωπος δίπλα. Και για όσους κάνουν extreme oc και αγοράζουν τέτοιες ψύκτρες το θέμα του θορύβου δεν είναι και πρωτεύον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έχω τον 4770κ και έχω δοκιμάσει την εργοστασιακή ψύκτρα,την corsair h60 και την noctua d15 πάνω του.Γνώμη μου είναι ο ts να πάει σε μια καλή αερόψυκτρα καθώς και μεγάλες διαφορές με μια h100 δεν θα δει και πολύ λιγότερο θόρυβο θα έχει.Εκτός και εάν ψάχνει για το απόλυτο overclock οπου και πάλι μικρή διαφορά θα δεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα κι εγώ 4790κ έχω τώρα με στοκ ψύκτρα δεν έχει θέμα, πουλήσα h60 για να πάρω την triton που προτείνει ο φίλος πιο πάνω έχει πολύ καλή τιμή και τα έχει όλα άντε να δούμε!! Όσο για Nepton Kai h 110 ψηφίζω Nepton Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα