Προς το περιεχόμενο

Νέο PC με Ι7 4770Κ και εργοστασιακή ψυχρά

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Έκανα ένα νέο gaming Pc, με ι7 4790K, asus Maximus hero 2 , gtx 970 κλπ...

Αλλά επειδή δεν μου έφτασαν τα χρήματα για να πάρω και την υδροψυξη της corsair h100i , είπα να τον λειτουργήσω για έναν μήνα με την εργοστασιακή ψυχτρα του επεξεργαστή και με τον επόμενο μισθό να του βάλω την Η100Ι .

Αν δεν κάνω oc και απλά παίζω games , πιστεύετε θα έχω πρόβλημα να το αφήσω το σύστημα για έναν μήνα με αυτή την ψυχτρα?

Επεξ/σία από ababapanos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Case: Coolermaster Trooper

PSU: CoolerMaster V700

Mobo: ASUS MAXIMUS V2 HERO

I7 4790K

16GB RAM

NVDIA Gigabyte G1 GTX 970

SSD SAMSUNG EVO 120GB

LG BLURAY WRITER

2TB HDD

Monitor: QX2710LED 2560x1440

Μεχρι τωρα για αυτα εχω δωσει γυρω στα 1900 ευρω , αλλα χρειαζομαι ακομα και την υδροψυξη H100I

Καλημέρα. Έκανα ένα νέο gaming Pc, με ι7 4790K, asus Maximus hero 2 , gtx 970 κλπ...

Αλλά επειδή δεν μου έφτασαν τα χρήματα για να πάρω και την υδροψυξη της corsair h100i , είπα να τον λειτουργήσω για έναν μήνα με την εργοστασιακή ψυχτρα του επεξεργαστή και με τον επόμενο μισθό να του βάλω την Η100Ι .

Αν δεν κάνω oc και απλά παίζω games , πιστεύετε θα έχω πρόβλημα να το αφήσω το σύστημα για έναν μήνα με αυτή την ψυχτρα?

Δεν θα έχεις θέμα, απλά δεν χρειάζεται να τον στρεσάρεις με bench κ.λπ. Στη θέση σου, εφόσον πρόκειται να βάλεις ΑΙΟ liquid cooler, θα κοίταζα σοβαρά αυτήν http://www.skroutz.gr/s/4361879/CoolerMaster-Nepton-280L.html. Κορυφαία ΑΙΟ αυτήν την στιγμή, αρκετά καλύτερη από Η100i, H110 της Corsair.

Καλησπέρα. Επειδή έχω κι εγώ τον ίδιο επεξεργαστή και σε stress test 10-15 λεπτών δεν ξεπερνάει ποτέ τους 58 βαθμούς και σε ηρεμία maximum 25-28 , θέλω να ρωτήσω μήπως κάτι δεν πάει καλά και έχω τόσο χαμηλες θερμοκρασίες

Δεν θα έχεις θέμα, απλά δεν χρειάζεται να τον στρεσάρεις με bench κ.λπ. Στη θέση σου, εφόσον πρόκειται να βάλεις ΑΙΟ liquid cooler, θα κοίταζα σοβαρά αυτήν http://www.skroutz.gr/s/4361879/CoolerMaster-Nepton-280L.html. Κορυφαία ΑΙΟ αυτήν την στιγμή, αρκετά καλύτερη από Η100i, H110 της Corsair.

επειδη το εψαξα το θεμα δεν ισχυει οτι η nepton ειναι καλυτερη τουλαχιστον απο την 110 γιατι εχουν παρομοιες επιδοσεις αλλα οταν τα review λενε οτι κανει τρελο θορυβο σε φουλ load

Για να το ξεκαθαρίσουμε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η θερμοκρασία περιβάλλοντως. Αν έχεις θερμοκρασία περιβάλλοντως πχ 10βαθμους και έχεις 58βαθμους σε stress test, στους 20βαθμους θερμοκρασίας περιβάλλοντως θα έχεις 68βαθμους σε stress test. Σορρυ αν λέω ότι νάνε αλά είμαι κόκκαλο.

Για να το ξεκαθαρίσουμε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η θερμοκρασία περιβάλλοντως. Αν έχεις θερμοκρασία περιβάλλοντως πχ 10βαθμους και έχεις 58βαθμους σε stress test, στους 20βαθμους θερμοκρασίας περιβάλλοντως θα έχεις 68βαθμους σε stress test. Σορρυ αν λέω ότι νάνε αλά είμαι κόκκαλο.

Καλησπέρα και πάλι. Η θερμοκρασία περιβάλοντος είναι περίπου 20-22 βαθμούς και επειδή μου φαίνεται παράξενο αυτές οι χαμηλές θερμοκρασίες γι αυτό ρωτάω. Στον i7 920 που είχα πριν σε ηρεμία είχα 34-40 βαθμούς και σε stress test 75-80.

post-71601-0-70538800-1416012228_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...