Donalhioy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ενταξει.. το παιδι προφανως δεν γνωριζει απο κινεζικες εταιριες.. ας μην το κανουμε θεμα.. εδω ακομα και τα apple στην κινα φτιαχνοντε.. τεσπα.. παρε ενα s3.. ας μην λεμε και οτι θελουμε.. ειναι η μεγαλυτερη εταιρια κινητης στον κοσμο! μουφα δεν θα ειναι βεβαια αν θελει τιποτα σερβις κτλ η αρβατο ειναι ετοιμη να σε ...... "αγαπησει σαν πελατη" επειδη σου ετυχε καλο κομματι μην παιξεις και δευτερη φορα με την τυχη σου.. μην πληρωσεις οτι δεν πληρωσες τα τελευταια 4,5 χρονια googlare για προβληματικα s3.. τουλαχιστον ετσι θα αγορασεις χωρις εκπληξεις διαβασε ενα ενα τα θεματα και δες τα παραπονα.. http://www.bytheway.gr/forumdisplay.php?f=269 "φιξ"
pavloa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ενταξει.. το παιδι προφανως δεν γνωριζει απο κινεζικες εταιριες.. ας μην το κανουμε θεμα.. εδω ακομα και τα apple στην κινα φτιαχνοντε.. τεσπα.. παρε ενα s3.. ας μην λεμε και οτι θελουμε.. ειναι η μεγαλυτερη εταιρια κινητης στον κοσμο! μουφα δεν θα ειναι βεβαια αν θελει τιποτα σερβις κτλ η αρβατο ειναι ετοιμη να σε ...... "αγαπησει σαν πελατη" επειδη σου ετυχε καλο κομματι μην παιξεις και δευτερη φορα με την τυχη σου.. μην πληρωσεις οτι δεν πληρωσες τα τελευταια 4,5 χρονια googlare για προβληματικα s3.. τουλαχιστον ετσι θα αγορασεις χωρις εκπληξεις Κοίτα εγώ προτιμώ κάποια γνωστή εταιρία ...τις μάρκες που μου πρότειναν πρώτη φορά τις βλέπω....ακόμη είμαι στο ψάξιμο δεν έχω καταλήξη τι θα πάρω.....
Donalhioy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα εγώ προτιμώ κάποια γνωστή εταιρία ...τις μάρκες που μου πρότειναν πρώτη φορά τις βλέπω....ακόμη είμαι στο ψάξιμο δεν έχω καταλήξη τι θα πάρω..... δεν ριχνω καποιου ειδους μπιχτη ... ισα ισα.. μπορει να ειναι στις μεγαλυτερες εταιριες παγκοσμιως... αλλα ειναι "ή μαλλον ηταν" στην ασια. Γιυτο δεν την ηξερες παρολαυτα εκει ειναι τα 2/3 της γης και η μεγαλυτερη αγορα του κοσμου.. και πιο ανταγωνιστικη.. εμεις ημασταν τοσα χρονια στο σκοταδι νομιζοντας οτι οι κινεζοι φτιαχνουν χαλασμενους αναπτυρες και ρουχα που ξεβαφουν εταιριες οπως η xiaomi zte lenovo huawei meizu zoppo thl κτλ.. ομως καμια σχεση δεν εχουν με αυτα.. ειναι εταιριες που π.χ ενα μικρο ανοιγμα της λενοβο στην ευρωπη ηταν η αγορα της μοτορολα.. τα μεγεθοι ειναι τεραστια.. σε site οπως το myphone θα σου λυθουν οι αποριες περι "κινεζων" συσκευων
kataramenos32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το galaxy S3 δυστυχως σερνεται μετα απο πολυ λιγους μηνες χρησης και χωρις πολυ φορτωμα (Το ειχα και ξερω). Θες Samsung που να ειναι της προκοπης? Σκασε μια 350αρα τουλαχιστον αλλιως κοιτα σε αλλες εταιριες. Αυτο ειναι σιγουρο ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Μεχρι στιγμης εχω 3 συσκευες samsung οποτε hater δεν ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα