thanosrx8 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα στην παρεα,ανοιγω το θεματακι γιατι εψαξα και σε αλλα θεματα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω. Αγορασα απο ενα παλικαρι ενα 15αρι macbook mid 09 με κωδικη ονομαδια Α1278 αν δεν κανω λαθος και τρεχω yosemite. Το προβλημα που εχω ειναι οτι εχω θεμα με το wifi μιας και δεν το βρισκω ουτε στην μπαρα οπου επρεπε να υπαρχει αλλα ουτε στις ρυθμισεις>δικτυο οπου επρεπε να ειναι και αν δεν ηταν θα μπορουσα να το προσθεσω. Το μηχανημα ειχε αυτο το θεμα απο τον περασμενο ιδιοκτητη του και δουλευε ασυρματα με ενσωματομενο στικακι. Εμενα βεβαια με επιασε και θελω να το φτιαξω και να μην χαραμιζω επι μονιμου βασεως μια θυρα usb. Πρωτου λοιπον μπω στην διαδικασια να παραγγειλω αλλο airport απο ebay για να περασω θα ηθελα να μαθω αν μπορω να κανω καποια διαδικασια ουτως ωστε να δω αν ειναι θεμα καποιου bug στο λογισμικο πρωτου μπω σε αλλαγη hardware. Προσπαθησα να κανω apple hardware test χωρις να τα καταφερω (ισως να χρειαζοταν τα cd?)..Οπως και να χει μιας και δεν ειμαι και εξειδικευμενος χρηστης σε μακ θα ηθελα τα φωτα σας στο πως να αντιμετωπισω αυτη την κατασταση. Αν μπορω να βρω μια λυση η τελοσπαντων να δω αν οντως ειναι θεμα hardware. Παρακατω παραθετω screenshot για να παρετε μια ιδεα.` Ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα