Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αγορασα αυτο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Cable-OTG-Micro-USB-USB-M-F-GC.htm

εχω τον μουφα wireless receiver καθως και το χβοχ360 wireless controller.

τα συνδεω σενα tablet lenovo s6000L και παρολο που αναβοσβηνει ο ανταπτορας δεν συγχρονιζεται με το χειρηστιpio :/

Ελεγα μηπως ηταν το καλωδιο απο το πλαισιο που πηρα αλλα δεν ειναι διοτι το usb stick και το ποντικι συνδεονται κανονικοτατα.Εψαξα στο ιντερνετ και κατι ειδα οτι μπορει να θελει ροοτ η να θελει καποια αρχεια.το εκανα ροοτ μεσω framaroot περασα τα αρχεια παρολο που ελεγε οτι χρειαζονται μονο αν ειμαι με wired χειρηστηριο αλλα και παλι τπτ δεν συγχρονιζεται.

Να αναφερω οτι ο τυπας στα βιντεο αναφερει για αγορα μουφα receiver και οχι τον αυθεντικο (για να μην αναρωτηθειτε μηπως ειναι ο receiver επειδη ειναι μουφα).

Εχει κανεις καμια ιδεα; πιστευω εχει να κανει κατι με οδηγους.οπως και για τον μουφα να συνδεθει στο pc ηθελε να κανω χειροκινητα (να περασω το επισημο drivers) καπως ετσι μπορει ναναι και εδω.. :/

στα περισσοτερα ταβλετ λενε οτι δουλευει χωρις καμια διαδικασια.προφανως ειμαι η περιπτωση χΔ

καποιος αν μπορει να βοηθησει,οχι τπτ θελω να το στειλω στον αδερφο μου που πριν μεχρι τα χριστουγεννα διοτι ειναι στα καραβια.

ΕDIT:αναφερω οτι δοκιμασα και τον τροπο με το emulator command αλλα τπτ :/ εκανα και την εντολη lsusb και σαν ''original'' θυρα μου δεινει την ονομασια που οι αλλοι βαζουν οταν τοποθετουν το wireless adaptor :/

ευχαριστω εκ των προταιρων

Επεξ/σία από euxoulhs
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω καλά από αυτά  νομίζω  ότι καλά το έκανες ροοτ. Τώρα εσύ πρέπει να ψάξεις drives και να του  τους οποίους να σχετίζονται με remote control, game controller για androind και μετά λογικά θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια μέσω υπολογιστή, Δεν είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχεις αλλά είναι μια δική μου σκέψη. 

Δημοσ.

@eddie1996 λαθος μαλλον καταλαβες man :/

δεν θελω να παιζω παιχνιδια στο android μεσω του υπολογιστη :/

θελω να παιξω τα παιχνιδια του tablet με το ασυρματο xbox360 controller και απλα δεν συγχρονιζεται το χειρηστηριο με τον ανταπτορα..

Δημοσ.

δεν λεει κατι για το πως συγχρονιζεται το receiver με το κοντρολλερ.

και το 2ο λινκ τα εχω δει και εγω :/ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...