Nikos_By_Tntt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας!θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα..σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αμαξι και ειμαι αναμεσα σε corsa (2008-2009) και fiesta(2010)! η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει κακο λογο για κανενα fiesta σε αντιθεση με corsa! επισης το fiesta ειναι κατα μεσο ορο 1 με 1.5 χιλιαρικο πιο ακριβο ! που με δυσκολια διαθετο σε τετοιους καιρους!Για το corsa διαβαζα σε φορουμ για προβλημα με τα φρενα και η αληθεια ειναι οτι δεν χαρηκα πολυ..ακομα κανενα απο τα 2 δεν εχει esp! θα ηθελα την γνωμη σας ή καποιος που εχει ενα απο τα δυο να με βοηθησει..!επισης διαθετω 7.500 € Ευχαριστω πολυ!!
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Για φιεστα δεν ξερω αλλα απο κορσα...δεν αξιζει να παρεις καποιο απο τα "απλα"..απλα σερνονται.. χτυπας ή gsi ή opc ...απλα πραγματα ριξε μια ματια http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=208&model=630&variant=gsi&price-from=&price-to=®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale θα σου λεγα να παρεις σαν το δικο μου (corsa c gsi ) αλλα ειναι 1800αρι και τα τελη βαρανε στο κεφαλι...παραυτα ειναι σκυλι ..ειναι γρηγορο (ειδικα αν ο πωλητης του χει ριξει και καμμια βελτιωση) και εχει κοινα ανταλλακτικα με σχεδον τα μισα μοντελα της οπελ..οποτε το σερβις του ειναι σχετικα φτηνο. Αλλα προτιμοτερο να παρεις το corsa D gsi που ειναι και τουρμπισιο..και 1600αρι και γρηγορο και λιγοτερα τελη απο οτι το 1800αρι..και πιο καινουργιο σε ολα του...και διακριτικο αν εισαι του διακριτικου (το bodykit του opc αγγιζει τα ορια της καγκουριας ) Και αν δεις στο λινκ παιζουν σε ανθρωπινες τιμες μεσα στα ορια του μπατζετ σου.
Tenshi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 H Titanium έκδοση του Fiesta είναι η κορυφαία της γραμμής απο άποψη εξοπλισμού και αν θυμάμαι καλά, μιλάμε αποκλειστικά για 1600cc (με ότι συνεπάγεται αυτό σε ασφάλεια και τέλη). Με πάσα επιφύλαξη,επειδή είναι η full extra έκδοση,νομίζω οτι είχε ESP.Μήν σε αποθαρρύνει πάντως η απουσία του συγκεκριμένου βοηθήματος.Προσωπικά δέν μου χρειάστηκε ποτέ στα 3+ χρόνια κατοχής του Sport.Το Fiesta έχει εξαιρετικό στήσιμο για αμάξι της κατηγορίας του και συγχωρεί πολλά λάθη.
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..!παω καθαρα για 1.400 και μονο, το ξερω οτι δεν θα πεταει αλλα τουλαχιστον να μη καιει τα αντερα του γιατι θα το παιρνω καθημερινα..σκεφτομουν 1.200 αλλα πολυ λεγανε οτι δεν παει και καιει για να μπορεσει να παει! επισης εχω ενα fiat brava του 98 να σερνετε περισσοτερο απο αυτο δεν παιζει οποτε μιλαμε για 2 ομορφα αμαξακια χωρις πολλα προβληματα και καταληγω σε οτι μου αρεσει?
Anastazio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το δικο μου corsa D cdti εχει παντως esp,χτυπα πετρελαιο,ροπη και οικονομια!
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 με πετρελαιο δυστυχως βρισκω με πολλα χιλιομετρα και ακριβουτσικα..το πετρελαιο ειναι οντος οικονομικο..αλλα να δωσω 7.500 και...για 80.000 και ..χιλιομετρα δεν μου παει η καρδια
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Για πετραλαιο αυτα τα χιλιομετρα ειναι σχεδον καινουργιο.. 3
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 εχω οδηγησει 1400αρι και με περνουσαν και τα ποδηλατα απο την στιγμη που μπορεις να χτυπησεις σε σχετικα φθηνες τιμες corsa D gsi ..αν προτιμησεις να παρεις corsa , προτιμοτερο ειναι να παρεις gsi.. οταν θα χρειαστει να το φορτωσεις κοσμο και αποσκευες και ανοιξεις και το a/c θα χαιρεσαι για την προτιμηση σου Απο καταναλωσεις δεν ειναι και τραγικο..απο ο,τι διαβαζω Κατανάλωση καυσίμου (οικονομία) - αστικές 10.5 λ./100 χλμ Κατανάλωση καυσίμου (οικονομία) - υπεραστικούς 6.4 λ./100 χλμ Κατανάλωση καυσίμου (οικονομία) - σε συνδυασμό 7.9 λ./100 χλμ παλευονται
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ψαχνω κατι στα 1400 για 4 λογους βασικα για το τεκμηριο,καταναλωση,σημα (αν θα γινουν ολα 300 € δεν του πολυ εμπιστευομαι κιολας μπορει ο κοσμος να παει να αγορασει 1.800cc αμαξι και μετα απο 1 χρονο να τα ξανα αλλαξουν)και την ασφαλεια! απλα το θεμα μου ειναι αν τα κορσα σαν αμαξια εχουν θεματα τουλαχιστων οι 3 στους 10 παραπονιούνται ειναι κιολας τι θα σου κατσει..!αλλα για φιεστα δεν εχω ακουσει απο κανεναν ασχημο λογο!
sakks80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 παρε corsa 1.3 cdti.οταν δεν σου περισευουν και πας να παρεις αυτοκινητο σημερα κοιτας μονο σε diesel.ενα diesel αν εχει 100.000 χιλιομετρα ειναι σα να παιρνεις βενζινη με 20.000 χιλιομετρα.θα εισαι με 5 λιτρα καταναλωση diesel θα εχεις ροπη λογω τουρμπο και δεν θα το σκεφτεσαι 2 και 3 φορες οταν θες να πας μια βολτα η μια εκδρομη.
Tenshi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το αμάξι είναι λαχείο.Είτε θα σε γονατίσει στα προβλήματα,είτε θα είναι σκυλί μαύρο.Μήν κοιτάτε το σηματάκι. Diesel είναι καλη λύση για all around χρήση,άλλα όχι για αποκλειστική κίνηση στην πόλη.Μιά αλλαγή φίλτρου DPF πονάει...
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 μαλιστα!σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..ελπιζω να κατσει καποιο καλο λαχειο αμαξιου
gia_nnis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εκτος θεματος:Θα σου προτεινα να κανεις t.drive το i20 1.2 και σου προτεινω αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5698095/ετυχε και το ειδα απο κοντα εξωτερικα(σαν καινουργιο) με καινουργια λαστιχα θετικα:νευρικο,ρεπριζ,συστημα διευθυνσης. καταναλωση αναλογα με την οδηγηση του καθενος. Αρνητικα:τα εσωτερικα πλαστικα(θα μπορουσαν να ειναι πιο ποιοτικα) και τα σκληρα καθισματα
mphxths Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 1200αρι και 78 αλογα δεν ταιριαζουν με την λεξη "νευρικο"... ασε που θα σερνεται..ειχα 1200αρι αμαξι και οταν καθονταν μεσα 4 ατομα....ειχε θεμα..αν ανοιγεις και το a/c αποκτουσε και αλλο θεμα... 7 χηνες για 1200αρι εγω προσωπικα δεν θα δινα..
gia_nnis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 1200αρι και 78 αλογα δεν ταιριαζουν με την λεξη "νευρικο"... ασε που θα σερνεται..ειχα 1200αρι αμαξι και οταν καθονταν μεσα 4 ατομα....ειχε θεμα..αν ανοιγεις και το a/c αποκτουσε και αλλο θεμα... 7 χηνες για 1200αρι εγω προσωπικα δεν θα δινα.. σερνεται το corsa d 1.2 ενω 1.4 οριακα πηγαινει καλα. Επισης εχω οδηγησει το πολο 1.4 του 2012 θανατος! Αυτο που ειναι αποδεκτο για τα κυβικα του και τα αλογα του ειναι το fiesta 1.4 του 2012. Γραφω χρονολογιες γιατι τοτε τα ειχα κανει t.drive οπως και το i20 γι αυτο εχω και αποψη.. και δεν τα εχω βαλει με τα γερμανικα γιατι τοτε ειχα οδηγησει και το sx4 με τα 120hp και τα εψαχνα..! οπως επισης και το swift το 1.2 95hp και αυτο μαπα. επισης δεν παει καλα και το yaris το 1.3 του 2012 απεναντιας το auris 1.3 παει πιο ευχαριστα. Θελω να καταληξω τα κυβικα και τα αλογα δεν δειχνουν τον τροπο λειτουργιας του κινητηρα ουτε τις σχεσεις μεταδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα