Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εδωσαν ενα ssd 8gb απο ενα inspiron... επιδη θα ειναι η πρωτη επαφη μου με ssd  και μου τον εδωσαν ωστε να διαπιστωσω την διαφορα με τους απλους δισκους...

μπορω καπου να μαθω τα χαρακτηριστικα του ( ταχυτητες ) ?

ο κωδικος του ειναι        0D154H

Δημοσ.

Ειναι κλασικος σε μεγεθος?Κατι σαν να θυμαμε πως κουμπωνανε μονο στα dell netbooks.Επιπλεων ηταν τρομερα αργοι σε σχεση με τους συμβατικους..

• Like 1
Δημοσ.

Όχι απλά τρομερά αργός.... Κάρβουνο καίει αυτός ο δίσκος... Άσε που χαλάει πολύ εύκολα...Dell Mini 910 ήταν το netbook απο το οποίο τον έβγαλες;

Μ-PCI είναι αυτός ο δίσκος, που θες να τον βάλεις και γιατί;

• Like 1
Δημοσ.

μοιαζει πολυ με m-sata... να δω λιγο τι διαφορες εχει απο τους κλασσικους δισκους θελω ... αφου υπαρχει .. το θεμα ειναι θα εχει ?

Δημοσ.

Δεν χωράει ούτε XP να περάσεις σωστά μέσα... Δεν έχει νόημα να τον συνδέσεις καν... 

Απο ταχύτητα (αν υποθέσουμε οτι έχεις λάπτοπ που παίρνει τέτοιο δίσκο) δεν θα δεις διαφορά ή θα δεις επιδείνωση αναλόγως τον μηχανικό που είχες πριν... Δεν αξίζει αυτός ο δίσκος, άστον.... Μόνο άμα χαλάσει κανένας ίδιος να τον κάνεις τράπα, αλλιώς για "αναβάθμιση" αυτός δεν κάνει....

Για να καταλάβεις την διαφορά, οι SSD που εννοείς εσύ οταν γράφεις SSD έχουν εγγραφή / ανάγνωση 400mb πες. Αυτός που κρατάς εκεί πρέπει να έχει κάτω απο 100... Πολύ κάτω... 

Δημοσ.

αα!! οκκ.. δεν τον πηγαινα για αναβαθμιση.. για να δω λιγο διαφορες ηθελα γιατι δεν εχω δουλεψει ποτε ssd και να σου πω την αληθεια το σκευτομαι πολυ για να παρω... βολευομαι δηλαδη και με τους απλους,  αλλα μια δοκιμη ισως μου αλαζε γνωμη

Δημοσ.

SSD κανονικό 2.5 sata ναι, πάρε, θα δεις διαφορές πολύ μεγάλες, με αυτόν όμως δεν θα δεις τίποτα.... 

Άμα κανένα απόγευμα δεν έχεις τι να κάνεις πέρνα του κανένα λειτουργικό μέσα να σου φύγει η απορία αλλά σου ξαναλέω, σε ταχύτητα δεν φτάνει καν κοντά τους κανονικούς ssd αυτός, δεν μπορείς να δεις το αν αξίζουν οι SSD βάση αυτού του δίσκου δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...