manos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα site σε wordpress και θέλω να μεταφέρω το περιεχόμενο μιας σελίδας σε ένα άλλο site (που δεν είναι φτιαγμένο με wordpress). Το περιεχόμενο που θέλω να μεταφέρω θα ανανεώνεται, οπότε θα πρέπει να ανανεώνεται αυτόματα και στο άλλο site. Πως μπορεί να γίνει; Το έψαξα λίγο, χωρίς να εμβαθύνω για να βρω με ποιους τρόπου γίνεται, και κατέληξα ότι ο πιο «προσιτός» τρόπος είναι με rss feed της σελίδας μου, μόνο που θα πρέπει να το αλλάξω ώστε να παίρνει και το content. Κατά πόσο ισχύει αυτό; Υπάρχει καλύτερος τρόπος;
lion2486 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλή ιδέα είναι τα rss. Πιθανόν να μην χρειάζεται να βάλεις και το περιεχόμενο, γιατί θα μπορούσε η άλλη σελίδα να παίρνει από το url τα υπόλοιπα στοιχεία. Άλλες ιδέες που μου έρχονται είναι: το wordpress σε new_post_hook (δεν θυμάμαι απ' έξω πως λέγεται) να στέλνει με κάποιον τρόπο το άρθρο στην άλλη σελίδα. η μία σελίδα να έχει πρόσβαση στη βάση της άλλης (για παράδειγμα η δεύτερη σελίδα να κάνει SELECT FROM wp_posts Και να ενημερώνεται) η δεύτερη σελίδα να έχει λειτουργία post-with-email και το wordpress να έχει ένα newsletter και να το στέλνει. ifttt Δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα. Πες μας αν βρήκες ελαττώματα ή καλύτερη λύση ή τι επέλεξες.
bikey77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Data migration φίλε μου.... Για να μπορείς να διαχειριστείς σωστά το περιεχόμενο στη νέα σελίδα θα πρέπει να μπορείς να το επεξεργαστείς, να το αναθέσεις σε κατηγορίες περιεχομένου κλπ. Με RSS αυτό δε γίνεται... Σε τι πλατφόρμα είναι το νέο site; Αν είναι κάποιο γνωστό CMS είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ήδη migration tools για να μεταφέρεις το περιεχόμενο αυτούσιο από το WP στο άλλο. Αν δε βρεις κάτι τότε θα κάνεις export σε xml/csv και με κάποιον importer θα ψάξεις να βρεις τις αντιστοιχίες των πεδίων του WP με εκείνα του νέου site ή θα το κάνεις μόνος σου με SQL queries.
manos89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Να πω καταρχήν ότι το κάναμε αυτό που θέλαμε με έναν πιο εύκολο τρόπο ο οποίος δεν «χάνει» οπτικά. Φτιάξαμε ένα blank page και βάλαμε εκεί το περιεχόμενο που θέλαμε και μετά χρησιμοποιήσαμε iframe για να το μεταφέρουμε. Στο iframe απενεργοποιήσαμε το scroll και φαίνεται κανονικά σε άλλες σελίδες.Το άλλο site δεν είναι με CMS οπότε δεν θα υπάρχει κάποιο tool. Θα ψάξω πάντως και τους τρόπους που προτείνατε γιατί καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα