ntasis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Για χαρά Σήμερα ήρθε ο τεχνικός της cyta και σύνδεσε την γραμμή και όλα οκ....το θέμα μου είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος για android που θα αντικαταστήσει το σταθερό τηλέφωνο, δηλαδή όπως έχω όλα τα τηλεχειριστήρια μέσο IR υπέρυθρες, έτσι π.χ με κάποια εφαρμογή θα συνδέομαι μέσο wifi και θα βάζω τα στοιχεία του λογαριασμού μου...κάπως έτσι το σκέφτομαι υπάρχει????
jkoukos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Με το router της Cyta και τα περισσότερα που υπάρχουν δεν γίνεται. Πρέπει ο router να είναι sip server και όχι μόνο sip client, έτσι ώστε να δουλεύει ως ένα μικρό sip τηλεφωνικό κέντρο και να επιτρέπει την σύνδεση άλλων συσκευών για χρήση της τηλεφωνίας. 1
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για χαρά Σήμερα ήρθε ο τεχνικός της cyta και σύνδεσε την γραμμή και όλα οκ....το θέμα μου είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος για android που θα αντικαταστήσει το σταθερό τηλέφωνο, δηλαδή όπως έχω όλα τα τηλεχειριστήρια μέσο IR υπέρυθρες, έτσι π.χ με κάποια εφαρμογή θα συνδέομαι μέσο wifi και θα βάζω τα στοιχεία του λογαριασμού μου...κάπως έτσι το σκέφτομαι υπάρχει???? απλα η cyta δεν θα σου δωσει τα στοιχεια. Πολύ ωραία. Τώρα βάλε και τους υποτιτλους. αφου γινεται εστω με λιγες παραχωρησεις. Με το router της Cyta και τα περισσότερα που υπάρχουν δεν γίνεται. Πρέπει ο router να είναι sip server και όχι μόνο sip client, έτσι ώστε να δουλεύει ως ένα μικρό sip τηλεφωνικό κέντρο και να επιτρέπει την σύνδεση άλλων συσκευών για χρήση της τηλεφωνίας. απλα με το ρουτερ της cyta δεν θα μπορει λογικα να το κανει ταυτοχρονα.εσυ λογικα λες να γινονται τα νουμερα register και μετα απλα να εχεις wifi συσκευες που να κανουν τις κλησεις διαμεσω του ρουτερ που ναι δεν μπορει να το κανει οσο ξερω το router της cyta. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- εχω technicolor 784 και περα απο tdm εχω και δυο καναλια φωνης διαμεσω voip(fxs).αν περασεις τα στοιχεια του voip μεσα στο κινητο συνδεεσαι κανονικα με wifi στο ρουτερ και το χρησιμοποιεις κανονικα σαν να ηταν ασυρματο τηλεφωνο.και δεχεσαι κλησεις και βγαζεις κλησεις.επισης μπορω να μπω και διαμεσω 3g και να ειμαι κανονικα registered απλα εχει εχω delay στην τηλεφωνια λογω 3g. το μονο προβλημα ειναι να βρει καποιος τα στοιχεια του voip μεσα απο τον ρουτερ του.επισης η cyta νομιζω περα απο τα στοιχεια του voip εβλεπε και mac address (τουλαχιστον παλια) οποτε επρεπε να κανεις και mac spoofing αν τα σεταρες σε αλλο ρουτερ ή αν ηθελες να βγεις διαμεσω 3g.αν εβγαινες διαμεσω wifi νομιζω δεν ειχες θεμα.δεν ξερω συγκεκριμενα για την cyta αν κανει και καποιον αλλον ελεγχο πχ να αφηνει την τηλεφωνια μονο μεσα απο 8/36 ή δεν ξερω τι.εχω αλλο παροχο εγω που με αφηνει να κανω register την τηλεφωνια και διαμεσω 3g και διαμεσω internet δηλαδη 8/35.δεν εχει βαλει δηλαδη Limitation.οποτε αυτο που θελει γινεται και μπορει να το δοκιμασει.τα στοιχεια για να μπει σαν admin στο ρουτερ της cyta υπαρχουν εδω http://www.insomnia.gr/topic/502183-cyta-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B7-2%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85/ οποτε το μονο που μενει ειναι καποιος να κανει reveal τα αστερακια ή διαμεσω του config να βρει τα στοιχεια του ρουτερ.απλα οπως ειπα δεν ξερω τι περιορισμους βαζει η Cyta.δεν χρειαζεται προγραμμα στο κινητο.στο xperia go που εχω το σεταρεις στα settings μετα call settings και κατω κατω εχει internet call settings.επισης δεν εχω δοκιμασει αν μπορω να κανω δυο κλησεις ταυτοχρονα και να βαλω την μια σε αναμονη.σιγουρα δεν μπορω να εχω δυο ξεχωριστα δυο καναλια φωνης αφου ειναι μια συσκευη.ισως να μπορεις να βαλεις την μια κλησε σε hold και να μιλησεις με την δευτερη γραμμη μετα.επισης δεν ξερω πως συμπεριφερεται η cyta αν πας να κανεις register απο 2 διαφορετικα σημεια.μπορει να χρειαστει πχ να κλεισεις το sip απο το ρουτερ γιανα κανει Register στο κινητο αλλιως μπορει να σε πεταξει σε καποιο απο τα 2.σε μενα δεν με αφηνει να κανω ταυτοχρονα register και απο τα 2.οταν ανοιξω το κινητο θα κανει Register το κινητο και θα πεσει του σπιτιου.το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να το κλεισω αν και αυτο ειναι ευκολο ακομα και αν ειμαι εξω αφου μπορεις να μπεις remotely στο ρουτερ και να το κλεισεις .για να κανεις Reveal τα αστερακια/τελιτσες του password υπαρχουν αρκετα προγραμμα .βεβαια δεν σημαινει οτι θα παιξουν ολα.σε καποια ρουτερ πχ το asterie που ειχα δοκιμασει επαιζε.σε καποια αλλα μου ειχαν πει οτι ειχε διορθωθει το bug να μπορεις να κανεις reveal τα αστερακια με σκοπο ο isp να προστατευσει τα στοιχεια του voip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα