thelos257 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Σημερα τελικα εχω αγορασει το DELL Inspiron 3531 κανονικα θα το αγοραζα το αλλο σαββατο αλλα ειπα να το παρω σημερα. Θα ηθελα να σας πω τις εντυπωσεις μου οπως σε καθε λαπτοπ που αγοραζω. Δεν εχει συρταρακι (DVD ROM) δηλ οχι πως το χρεισιμοποιηω στα αλλα μου τα Laptops που εχουν αλλα δεν με πειραζει. Δεν εχει επισης καλωδιο Ethernet ουτε και αυτο με πειραζει γιατι εχω το wifi και ειναι υπερα αρκετο. Παμε στα χαρακτηριστικα του τωρα αναλυτικα: Οθόνη: 15.6΄΄ HD Truelife LED-backlit (1366 x 768) Επεξεργαστής: Intel Celeron Dual-Core N2830 2.16 GHz (1MB Cache) Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8.1 64bit με Bing RAM: 4GB (1 x 4GB) 1600MHz DDR3 Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics Ήχος: 2 ηχεία Network: Χωρίς θύρα Ethernet WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n Σκληρός δίσκος: 500GB, 5400 rpm Μονάδα οπτικού δίσκου: Όχι Κάμερα: HD 720p Webcam με ενσωματωμένο μικρόφωνο Συνδεσιμότητα: 1 x HDMI, 2 x USB 3.0, 1 x headphone/ microphone combo, 1 x SD memory card reader Μπαταρία: 4-cell Li-Ion Τροφοδοτικό: 65W AC Διαστάσεις: 376 x 259 x 24.8 - 25.3 Βάρος (kg): 2.12 Χρώμα: Μαύρο 1 Έτος Whatever Guarantee Φωτογραφιες απο το κουτακι: Φωτο απο τα βιβλιαρακια: Φωτο απο τον φορτηστη: Εικονικες φωτο: Φωτο απο το μηχανακι: Το παραπανω κειμενα γραφτηκε απο το συγκεκριμενο λαπτοπ παιζω και ενα τραγουδι στο youtube στα 1080P και παει μια χαρα δεν κολλαει πουθενα Ερωτησεις: 1)Αν θελησω να εγκαταστησω τα Windows 7 X86 ή Χ64 θα μπορω θα με φτανει ενα USB 3.74GB ; Εχω ενα οπτικο δισκο με USB και με συρμα τροφοδοσιας αν το βαλω πανω στο Laptop θα Bootάρει μεσω USB Port και θα αναγνωρισει το DvD-Rom ή οχι ; 2)Πως θα κανω τα recovery μεσω USB Stick με το προγραμμα της Dell το Dell backup and recovery ή με το προγραμμα των windows 8.1 το: Μοναδα δισκου αποκαταστασης Δημιουργια δισκου αποκαταστασης ; Σας ευχαριστω παρα πολυ και ευχομαι να σας αρεσει η παρουσιαση μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα