KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Γιατι δεν θα μαθω ποια εχει το προβλημα. Η σου βγαζει ποια εχει? Γιατι στις πιο παλιες εκδοσεις νομιζω δεν εδειχνε.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 το οποιο τσεκαρα τωρα για σενα. http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-970a-ud3p.pdf ειναι μεσα οι μνημες που εβαλες Πράγματι, είναι στο support list οι συγκεκριμένες.. Αν υπάρχει διαθέσιμο bios κάντο update, μη το φοβάσαι.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον. Το pc θα παει στο καταστημα να κοιταξουν τις ram. Λογικα κατω αθηνα. Αν τυχον φταινε αυτες, ποιες προτεινετε για αντικατασταση? Με τα ιδια χρηματα φυσικα μην ξεπερασει το budget των προηγουμενων για να μην πληρωσει το παιδι. Κριμα ειναι διοτι ειναι ολα σε εγγυηση.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 χωρίς να είμαι 100% σίγουρος θα σου έλεγα ξανά να κοιτάξεις σε Kingston. απο αυτά που έχω διαβάσει είναι οι μνήμες με τις λιγότερες ασυμβατότητες. Σε μένα σκέψου η μητρική αναγνώρισε κανονικά τo XMP profile που είχαν περασμένο οι μνήμες μέσα και άλλαξαν τα timings-ταχύτητες αυτόματα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγινε. Θα ριξω πρωτα ενα τηλεφωνημα στα κεντρικα να δω τι γινεται με τις εγγυησεις και τα λοιπα και θα κοιταξω σε kingston
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να έχουν πρόβλημα οι μνήμες αλλά με τις 2 μαζί να ανάβει το PC και με την μία να μην ανάβει; Πιο πολύ για πρόβλημα με την μητρική μου κάνει παρά με τις μνήμες.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παιζει και αυτο. Πηρα επικοινωνησα με τα eshop. Θα στειλω το pc για ελεγχο τελικα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Επεστρεψα! Μολις με ενημερωσαν απτο καταστημα. Μου ειπαν οτι τελικα δεν εφταιγαν ουτε οι μνημες ουτε η μητρικη. Δοκιμασαν και αλλες μνημες και εκανε το ιδιο. Δεν ειχε λεει κουμπωσει καλα ο επεξεργαστης επανω στα πινακια και δεν εδειχνε σωστα. Τωρα ολα ρολοι. Παιζει κατι τετοιο? Διοτι τον επεξεργαστη τον εβαλα σωστα προς την σωστη κατευθυνση. Δεν ειμαι πρωταρης ουτε πρωτη φορα συναρμογολω pc. Aν δεν ειχε μπει σωστα, θα αναβε? Και τον ρωτησα. Μηπως δεν ακουμπουσε σωστα η ψυκτρα? Οχι λεει ο επεξεργαστης και εδειχνε λαθος ενδειξη στις ram
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή δεν μπήκε σωστά ο επεξεργαστής αλλά το pc δούλευε...!!! Και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν αναγνώριζε όλη τη μνήμη...??? Και δεν στράβωσε κανένα ποδαράκι στη cpu...??? ...και εσύ μάλλον είσαι ο Mike Oldfield...!!! Άντε τώρα να περάσεις μέσα από κανέναν τοίχο και να αρχίσεις να πετάς. :-D 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Χαχαχαχαχα. Προσωπικα δεν τους πιστευω. Ρε συ δεν γινεται αυτο το πραγμα. Οπως ειπες. Θα στραβωνε καποιο ποδαρακι, ΣΥΝ οτι δεν θα εκλεινε το κλειστρο για να βαλω την ψυκτρα ΣΥΝ οτι δεν θα δουλευε το pc. Δεν ξερω για ποιον λογο μου ειπε την συγκεκριμενη δικαιολογια. Μου ειπε οτι δεν εφταιγαν τα αλλα! Βγαλε ακρη
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ίσως δε βρήκαν τι έφταιγε... Και απλά το ξήλωσαν και το ξανα έβαλαν και δούλεψε και βρήκαν αυτή την ηλίθια δικαιολογία. 1
eSATA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ίδιο πρόβλημα σε pc φίλου, Fx6300/asus m5a97 και δύο dimm 2x4gb από διαφορετικές εταιρίες όμως το έλυσα με reseat του επεξεργαστή αφού απέτυχαν cmos/bios update κτλπ.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 σκέφτομαι το τρελο περιστατικό την ώρα που κατέβασες το σιδεράκι για να μπεί κάτω απ το σόκετ να μην εφάρμοσε 100% με τα πόδια του επεξεργαστή και κάποιο να έμεινε μισοπατημένο. WTF δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα