pinelopiv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Kαλησπέρα! Εχω μια φίλη απο αμερική που άλλαξε το i-phone4 που είχε και προσφέρθηκε να μου το χαρίσει. Το μόνο που πρεπει να κάνω μου είπε είναι να αλλάξω την μπαταρία. Είμαι πολύ άσχετη με όλα αυτα και διαβάζω τώρα για κλειδωμένα κτλ. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει? Το τηλ θα είναι μαλλον κλειδωμένο οπότε μπορεί να ξεκλειδωθει? μπαταρία μπορώ να αγοράσω απο εδώ? Ευχαριστώ πολύ!
Kostasspil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πρώτα πρέπει ν μάθεις σε ποιο πάροχο είναι κλειδωμένο και μετά προχωράς. Μπαταρία ναι, αγοράζεις κι από Ελλάδα 1
pinelopiv Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Tελικά η φίλη μου μου έφερε το κινητο της είναι το i-phone 3 GS 16GB και ο πάροχος είναι ο ΑΤ&Τ. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως ξεκλειδώνει?
rasputin _ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 pinelopiv το τηλέφωνο μπορεί να το ξεκλειδώσει η φίλη σου εύκολα (ΑΝ είναι δικό της) από την σελίδα της ΑΤ&Τ .
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα μόνο να είναι φτηνό το ξεκλείδωμα γιατί μιλάμε για αρκετά παλιό κινητό που δεν αξίζει να του ρίξεις πολλά χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα