tarantules Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Σε κάποιο video που κατέβασα, ο δημιουργός, για να μην δείξει καθαρά κάποια σκηνή του έβαλε φίλτρο και φαίνεται σαν το αρνητικό φίλμ της φωτογραφικής. Η ερώτηση είναι εαν με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας μπορείς να αναιρέσεις το φίλτρο αυτό και με ποιά εντολή-επιλογή. Εαν βοηθάει πχ έχω το AVS video editor.
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δε νομίζω τα απλά προγράμματα για video conversion/encoding να προσφέρουν τέτοια δυνατότητα. Πρώτα όμως σιγουρέψου πως πρόκειται όντως για negative. Υπάρχει γρήγορος τρόπος: πάρε screenshot, άνοιξε το στο IrfanView και μενού Image > Negative. Αν είναι ΟΚ, μπορείς να επαναφέρεις όλο το video με το VirtualDub: Γίνεται και με Avisynth νομίζω...
tarantules Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχώς με βάση τα όσα λές , πήρα ένα screenshot και δεν είναι negative όπως νόμιζα. Εαν βοηθάει μήπως και μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, ανεβάζω το screenshot:
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Χμμμ. Δύσκολα τα πράγματα. Φαίνεται κάτι σαν sketch/outline effect. Ο,τι και να 'ναι πάντως, δε μου φαίνεται για αναστρέψιμο... :-\ 1
tarantules Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ok.Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αν ένα αρνητικό το κάνεις πάλι αρνητικό θα γίνει θετικό. Αυτό όμως δεν είναι αρνητικό. Όπως είπε ο parsi, μοιάζει με skech/outline filter και μάλλον έχει γίνει και μείωση χρωμάτων με αύξηση της φωτεινότητας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα