gaspari Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Παίδες καλησπέρα,θα χρειαστώ τις πολύτιμες γνώσεις σας.Το φλεβάρη που μας πέρασε έστησα έναν υπολογιστή για κάποιον γνωστό μου το οποίο αποτελείται από:amd a8 6600k,mobo:gigabyte F2A88XN,μνήμες Κingston 2X4gb@1600 και μου είπε ότι περίπου εδώ και δύο μήνες,ορισμένες φορές όταν ανοίγει τον υπολογιστή δεν δίνει σήμα στην οθόνη(lg 23" μέσω DVI) και στην τηλεόραση(42" samsung,μέσω hdmi),χρησιμοποιούνται τα ενσωματωμένα γραφικά του apu και οι οδηγοί είναι ενημερωμένοι με την τελευταία ενημέρωση.Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;
driftingcris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τι τροφοδοτικό φοράει το εργαλείο? Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν το αλλάξεις. Δοκίμασε κάποιο δικό σου ή κάποιου φίλου. Αν πάλι τα ίδια, ο επόμενος ύποπτος είναι η μητρική.
gaspari Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Kαταρχάς να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου,το τροφοδοτικό έιναι το coolermaster v series 450 watt,τώρα για δοκιμή άλλου είναι λιγάκι δύσκολο.Πήγε και μένα η σκέψη μου στη μητρική. Το θέμα είναι ότι όλα τα εξαρτήματα είναι αγορασμένα από το eshop,η μητρική αγοράστηκε από άλλο κατάστημα.
driftingcris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για δοκιμή, αν δεν το χρειάζεται και τόσο πολύ το pc πάνε μια το τροφοδοτικό στα eshop να το τσεκάρουν. Και λέω αν δεν το χρειάζεται, γτ λογικά θα αργήσουν. Η μητρική όπως είπα είναι ο δεύτερος ύποπτος, και το τροφοδοτικό ο πρώτος. Να σαι καλά φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα