kott1992 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει θέλω να αγοράσω για ένα παλιό laptop φορτιστή ο γνήσιος φορτιστής έχει 19V 6.3A (120W) και αυτός που θέλω να αγοράσω είναι 19V 4.7 A (90W) θα έχει πρόβλημα η να τον αγοράσω; το laptop είναι ένα Clevo D40EF Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 δεν θα παίρνεις το 100% του λάπτοπ όταν το χρειαστείς μιας και τα αμπέρ δεν επαρκούν.Άσε που θα ζορίζεις το τροφοδοτικό περισσότερο ανάλογα με τη δουλεία που θα κάνεις.
kott1992 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Άρα πάω για 120W φορτιστή σε ευχαριστώ!
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα πήγαινε για τον δικό του ναι αλλα αν δεν ειναι αυθεντικός και τον πάρεις απο εδώ καλό ειναι να εχεις και το laptop μαζί να τον δοκιμάσεις , και επειδή καμια φορά σε ορισμένα μηχανήματα οι φορτιστές δεν ειναι πολύ ακριβοί σε σχέση με τους μη αυθεντικούς ρίξε μια ματιά στο ebay και για γνήσιο
kott1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ο αυθεντικός δεν αξίζει οπότε πάω για συμβατό... βρήκα φορτιστή για ένα κοντινό μοντέλο λάπτοπ που έχουν ίδιους φορτιστές έλεγξα και τα χαρακτηριστικά τους και είναι ίδια σας ευχαριστώ για της απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα