Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 δίσκο αν θες αλλάζεις,απλα η crucial σου λέει τι μπορείς να βάλεις αν θες.
ChumpsChoice Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ααα οκ Ευχαριστώ πολύ για την ram πάντως Κάτι τελευταίο... cpu και gpu δεν μπορώ να αλλάξω εε;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 όχι. 99,9% είναι κολλημένος στη μητρική ο επεξεργαστής. Γενικότερα είναι αργός για τα σημερινά δεδομένα.
ChumpsChoice Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δεν ήθελα κάτι πολύ δυνατό έτσι και αλλιώς. Αυτό που θέλω εγώ είναι LoL, lineage και d3 . Δεν ήθελα κάτι πιο απαιτητικό για αυτό και πήρα αυτό το laptop. Έτσι και αλλιώς το πήρα για 1-2 χρόνια επειδή μετά ή θα πάρω desktop ή θα σταματήσω να ασχολούμαι.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αν θες να βελτιωθεί αισθητά, δίσκο αλλάζεις κ μετά την μνήμη.
thelos257 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν ήθελα κάτι πολύ δυνατό έτσι και αλλιώς. Αυτό που θέλω εγώ είναι LoL, lineage και d3 . Δεν ήθελα κάτι πιο απαιτητικό για αυτό και πήρα αυτό το laptop. Έτσι και αλλιώς το πήρα για 1-2 χρόνια επειδή μετά ή θα πάρω desktop ή θα σταματήσω να ασχολούμαι. Γιατι θα σταματησεις να ασχολεισε αν επιτρεπεται ;
ChumpsChoice Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι έτσι, μπορείς να μου στείλεις ένα link με έναν δίσκο; Απλά θα σταματήσω επειδή αν είσαι 20 χρονών ρε φίλε, ποιος ο λόγος να κάθεσαι και να καίγεσαι σε ένα pc και να χάνεις την ζωή σου; Δεν είναι καλύτερο να είσαι με τους φίλους σου, να κάνεις βόλτες, να βρεις καμιά κοπέλα κτλ; :/
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικα καιγομαι με τους υπολογιστες αλλα και σπουδαζω σε 2η σχολη, και βολτες βγαινω, και δουλευω και οι γκομενες μου τα τρωνε για δισκο, η καλυτερη επιλογη ειναι αυτος. http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html αλλα υπαρχει και αυτος που κανεις αψογα την δουλεια σου. http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB.html 1
ChumpsChoice Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι ρε,δεν σου λέω ότι δεν θα ακουμπήσω pc ποτέ ξανά. Απλά, οι ώρες ασχολίας θα ελαττωθούν κατα πολύ... Το πολύ πολύ να παίζω μόνο όταν το κανονίζουμε όλη η παρέα. Για ποιο λόγο όμως 120gb; Μπορείς να μου εξηγήσεις να καταλάβω;
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 http://www.pcsteps.gr/971-technology-explained-what-is-ssd-hard-drive/
ChumpsChoice Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Οπότε, αν πάρω ssd και εξωτερικό δίσκο, τότε θα έχω τα βασικά προγράμματα/παιχνίδια στον ssd και στον εξωτερικό θα έχω ξέρω γω μουσική,εικόνες κτλ έτσι; Αν βάλω όμως παιχνίδια/προγράμματα στο εξωτερικό, ο ssd θα αποδώσει όσο αν τα έχω αποθηκευμένα μέσα σε αυτόν ή θα αποδώσει σαν να έχω τον τωρινό μου hdd ;
xristoforos89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Προγράμματά κλπ θα τα εγκαταστήσεις στον ssd για να έχεις καλύτερη ανταπόκριση. Επίσης δεν χρειάζεται να αγοράσεις 2 δίσκους. Έναν ssd θα πάρεις όπου θα τον βάλεις μέσα στο λαπτοπ και τον μαμα δίσκο θα τον βάλεις σε θήκη για να γίνει εξωτερικός.
Peleus17 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Και καλό είναι να μην βάζεις παιχνίδια στον SSD γιατί το βάλε-βγάλε μέσα σε ένα χρόνο θα το στείλεις για τσάι!
SPANK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Και καλό είναι να μην βάζεις παιχνίδια στον SSD γιατί το βάλε-βγάλε μέσα σε ένα χρόνο θα το στείλεις για τσάι! Δεν ισχύει αυτο ο ssd ειναι οπως ο κάθε δίσκος δεν ειναι λιγότερος ουτε περισσότερο ευαίσθητος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα