Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω οτι μια καλη αγορα θα ηταν και το LG G FLEX πιστευω οτι αξιζει να του ριξεις μια ματια ;) http://www.bestprice.gr/item/2153915113/lg-g-flex-32gb.html?qid=30pNUOoKXNr_7a481&seq=1 

http://www.skroutz.gr/s/4359074/LG-G-Flex-32GB.html?keyphrase=lg+g+flex

Χμμ, έτσι όπως το βλέπω το Flex δεν μου φαίνεται και τόσο καλό σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές.

Βασικά, μεταξύ Z2 και OPO νομίζω πως είμαι πλέον. Δεν ξέρω τι να επιλέξω όμως....

Δημοσ.

μακρια απο το G Flex....  το τηλεφωνο εχει παρει την κατρακυλα και δε λεει να σταματησει και δεν ειναι τυχαιο....εχει σοβαρα κατασκευαστικα ελατωματα...

Απο Ζ2 και OPO θα πηγαινα στο Z2 αν σε ενδιαφερουν τομεις οπως ποιοτητα κατασκευης/τοπικη εγγυηση/μεταπωληση/μουρη , και στο OPO αν θες συνολικα πιο πληρη συσκευη, almost-nexus εμπειρια και ελευθερια στο πειραγμα.

Παντως αποφασισε σημερα γιατι αυριο ανοιγουν τα pre-orders του OpO για 3 ωρες και θα μπορεις να το παρεις χωρις invite...

Εγω προσωπικα θα ειχα ηδη παρει το Ζ2 αν δε με ειχε ξενερωσει η καμερα του....μετα μπηκαν και τα bezels στο παιχνιδι και ακυρωσα, αλλα αν ενα απο τα 2 αυτα σημεια ηταν καλυτερο (ειδικα η καμερα) θα το ειχα παρει ηδη, τρομερη συσκευη, τρομερη τιμη και πανεμορφο.

Στο Opo παλι με χαλαει η μεταπωλιτικη αξια του, που σημερα ειναι φοβερη (μεχρι που βγαζεις λεφτα κιολας :P ) αλλα οταν θα με νοιαζει, δηλαδη το καλοκαιρι, θα ειναι τραγικη, γιατι αφενως θα εχει βγει OpO 2 στα 300ε....αφετερου αντε να πουλησεις "ευκολα" ενα κινητο με εγγυηση απ'εξω...

Ετσι το εχω παγωσει το θεμα και ψαχνομαι.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είσαι τυχερός, έχει εφαρμογή στο play store να το δοκιμάσεις.Έχει και πολλά νήματα/βίντεο για να το δεις

Για στείλε μου την εφαρμογή αν θελεις να το δοκιμάσω

Δημοσ.

Multi touch test λέγεται από τον pixel teddy, έχει κάτι χρωματιστά κυκλάκια .μακάρι να μην έχεις να παραγγείλω αύριο για τον αδερφό μου με το preorder

Δημοσ.

μακρια απο το G Flex....  το τηλεφωνο εχει παρει την κατρακυλα και δε λεει να σταματησει και δεν ειναι τυχαιο....εχει σοβαρα κατασκευαστικα ελατωματα...

Απο Ζ2 και OPO θα πηγαινα στο Z2 αν σε ενδιαφερουν τομεις οπως ποιοτητα κατασκευης/τοπικη εγγυηση/μεταπωληση/μουρη , και στο OPO αν θες συνολικα πιο πληρη συσκευη, almost-nexus εμπειρια και ελευθερια στο πειραγμα.

Παντως αποφασισε σημερα γιατι αυριο ανοιγουν τα pre-orders του OpO για 3 ωρες και θα μπορεις να το παρεις χωρις invite...

Εγω προσωπικα θα ειχα ηδη παρει το Ζ2 αν δε με ειχε ξενερωσει η καμερα του....μετα μπηκαν και τα bezels στο παιχνιδι και ακυρωσα, αλλα αν ενα απο τα 2 αυτα σημεια ηταν καλυτερο (ειδικα η καμερα) θα το ειχα παρει ηδη, τρομερη συσκευη, τρομερη τιμη και πανεμορφο.

Στο Opo παλι με χαλαει η μεταπωλιτικη αξια του, που σημερα ειναι φοβερη (μεχρι που βγαζεις λεφτα κιολας :P ) αλλα οταν θα με νοιαζει, δηλαδη το καλοκαιρι, θα ειναι τραγικη, γιατι αφενως θα εχει βγει OpO 2 στα 300ε....αφετερου αντε να πουλησεις "ευκολα" ενα κινητο με εγγυηση απ'εξω...

Ετσι το εχω παγωσει το θεμα και ψαχνομαι.

Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι πλέον το OPO είναι για το λογισμικό και λίγο το design, γιατί δεν μ'αρέσει (εμφανισιακά) τόσο το Z2... Το ξέρω για το preorder το αυριανό.

Δημοσ.

Το λογισμικό πάνω κάτω τα ίδια είναι. Η Sony είναι πολύ κοντά στο στοκ, με πολύ λίγες προσθήκες, από τις οποίες οι περισσότερες είναι βολικες.

Σαν design απορώ τι βρίσκεις του opo, μίλια μπροστά από όλες τις εταιρίες η Sony. Ασε που μιλάμε για μέταλλο και γυαλί + αδιάβροχο εναντίον πλαστικού, αμφιβολης κατασκευής όπως πχ κόλλα να φαίνεται στο κάτω μέρος και τέτοια.

Το opo τάραξε τις ισορροπίες, όταν οι ναυαρχίδες του τότε κάνανε 800€ και βγήκε στα 300. Τώρα που πέσανε στα 340-350 δεν υπάρχει κανένας λόγος επιλογής του κινεζου.

10 μήνες παραγωγή, τσιμπουκια για ένα invite, και ανοίγουν pre-order... Ούτε καν παραγγελία από στοκ... Ξεφτίλα και στη one plus, αλλά και στους καταναλωτές που ενισχύουν εταιρίες με τέτοιου είδους μάρκετινγκ και τακτικές.

Δημοσ.

Το λογισμικό πάνω κάτω τα ίδια είναι. Η Sony είναι πολύ κοντά στο στοκ, με πολύ λίγες προσθήκες, από τις οποίες οι περισσότερες είναι βολικες.

Σαν design απορώ τι βρίσκεις του opo, μίλια μπροστά από όλες τις εταιρίες η Sony. Ασε που μιλάμε για μέταλλο και γυαλί + αδιάβροχο εναντίον πλαστικού, αμφιβολης κατασκευής όπως πχ κόλλα να φαίνεται στο κάτω μέρος και τέτοια.

Το opo τάραξε τις ισορροπίες, όταν οι ναυαρχίδες του τότε κάνανε 800€ και βγήκε στα 300. Τώρα που πέσανε στα 340-350 δεν υπάρχει κανένας λόγος επιλογής του κινεζου.

10 μήνες παραγωγή, τσιμπουκια για ένα invite, και ανοίγουν pre-order... Ούτε καν παραγγελία από στοκ... Ξεφτίλα και στη one plus, αλλά και στους καταναλωτές που ενισχύουν εταιρίες με τέτοιου είδους μάρκετινγκ και τακτικές.

Μ'αρέσει η Cyanogen. Το software της Sony από την άλλη με αφήνει αδιάφορο.

Όταν λέω design αναφέρομαι καθαρά στο σχέδιο. Απλώς δεν μ'αρέσει πολύ το σχέδιο του Ζ2. Κατά τ'άλλα, τόσο το αλουμίνιο, όσο και το ότι είναι αδιάβροχο μ'αρέσει πολύ. Πάντως νομίζω το OPO χρησιμοποιεί μαγνήσιο...

Τελικά μάλλον με Ζ2 θα πάω. Και μόνο το ότι το παραγγέλνεις από Ελλάδα και έχεις και εγγύηση εδώ κλπ είναι αρκετά θετικό ενάντια στις δυσκολίες του invite ή pre-order.

Δημοσ.

+10000000000000000000000000000000000

Δημοσ.

Κάνεις δεν σε εμποδίζει να περάσεις cyanogen στο z2 αν αυτό επιθυμείς.

Αλλά όπως σου είπα και παραπάνω, η ρομ της Sony στην ουσία στοκ είναι. Πολύ λίγες η διαφορές.

Δημοσ.

Κάνεις δεν σε εμποδίζει να περάσεις cyanogen στο z2 αν αυτό επιθυμείς.

Αλλά όπως σου είπα και παραπάνω, η ρομ της Sony στην ουσία στοκ είναι. Πολύ λίγες η διαφορές.

Νομίζω όμως έχεις προβλήματα με την κάμερα... Αλλιώς μακάρι να διόρθωναν με cyanogen τις πατατιες της sony σε αυτό το θέμα....θα ήταν με ένα σπαρο 2 τρυγωνια το φλασαρισμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...