Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να πάρω νέο κινητό να αντικαταστήσω το NeoV μου.

Ψάχνωντας, συνάντησα το OnePlus One και μου φάνηκε πολύ αξιόλογο. Ποιά είναι η γνώμη σας;

Αυτά που θέλω κυρίως είναι:

• οθόνη HD, IPS/AMOLED, και όλα τα άλλα buzzwords, γενικά πολύ καλής ποιότητας
  • «άπλετο» αποθηκευτικό χώρο, και SD αν γίνεται (για αυτό κοιτώ τα 64GB του One)
  • καλό performance απο CPU, GPU
  • μπαταρία μεγάλη να αντέχει καμιά μέρα
  • καλό community στο xda

Η κάμερα δεν με νοιάζει, η τιμή να είναι κάτω από 400€. Αυτά νομίζω τα καλύπτει το One.

Κοιτούσα επίσης το Nexus 5, αν και μοιάζει κάπως χειρότερο.

Έχετε κάτι άλλο να προτείνεται;

Τελευταία ερώτηση, αν πάρω το One, από πού; Ήξερα ότι ήθελε invitation, ισχύει ακόμα αυτο;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1+1, ναι λειτουργει ακομα με invites αλλα μπορεις να δεις καμια αγγελια. Και εγω απο αγγελια το πηρα.

Δημοσ.

Το pure android του Nexus σιγουρα ειναι πλεονεκτημα αλλα μιας και δεν εχει SD που θελεις και για εμενα εχει πολυ μετρια μπαταρια δεν θα το επαιρνα.Το One Plus απο την αλλη ειναι πολυ καλη συσκευη και πιστευω θα καλυψει ολες τις αναγκες σου και απο οσο ξερω τα προβληματα με το touch κτλ διορθωθηκαν μετα απο ενημερωσεις

Δημοσ.

Μη με φάτε ξέρω ότι το one plus είναι καλύτερο specwise αλλά εγώ θα έπαιρνα nexus μόνο και μόνο για το pure android και την υποστήριξη στο xda. Επισης έχω διαβάσει για touchscreen problems στο 1p1

Στις custom roms διορθωθηκαν εδω και κατι μερες, στην official βγηκε το update χθες.

Οσο για την υποστηριξη στο xda, σιγα σιγα θα αυξηθει αφου εχουν πουληθει μεχρι τωρα μονο 500.000 συσκευες.

Δημοσ.

Μη με φάτε ξέρω ότι το one plus είναι καλύτερο specwise αλλά εγώ θα έπαιρνα nexus μόνο και μόνο για το pure android και την υποστήριξη στο xda. Επισης έχω διαβάσει για touchscreen problems στο 1p1

Δεν θα σε φάω, και για μένα δεν είναι ευκόλη απόφαση. Από την άλλη, το One, στην ίδια πάνω-κάτω τιμή έχει και μεγαλύτερη μπαταρία και περισσότερα GB και καλύτερο stero ηχείο. Επίσης, στα reviews όλα που έιδα, μιλάνε για πολύ γρήγορα fixes.

Οσο για την υποστηριξη στο xda, σιγα σιγα θα αυξηθει αφου εχουν πουληθει μεχρι τωρα μονο 500.000 συσκευες.

Για μένα, το ότι τρέχει Cyanogen καλύπτει κάπως τον πάραγοντα xda.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν hw η sw για την αφή; Αυτό που έχω διαβάσει σε πολλά site και από αυτό που έχει πει ο ΑΚ είναι ότι είναι πρόβλημα με το digitizer και ότι προσπαθούν να το λύσουν με διαφορά patch, ημίμετρα δηλαδή

Δημοσ.

Και το oneplus πάνω κάτω pure φοράει, μη σου πω ότι είναι και καλύτερο από το στοκ του νέξους...

Δες Sony z2... Έχει όλα αυτά που ζητάς και δεν είναι και πλαστικό... 340-350€ στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Δες Sony z2... Έχει όλα αυτά που ζητάς και δεν είναι και πλαστικό... 340-350€ στο σκρουτζ.

Αυτή μοιάζει όντως καλή προσφορά... Θα το κοιτάξω περισσότερο αύριο.

Δημοσ.

Και το Ζ2 πολύ καλό επίσης. Προσωπικά θα το προτιμούσα από τα 2 που ανέφερες

Μοναδικός ανταγωνιστής του το HTC one m8 που κοστίζει 500€... Άντε και το iPhone. Τουλάχιστον για εμένα το design και ποιότητα κατασκευής είναι σημαντικότερα των ξερων σπεκς.

Δημοσ.

Μισώ αυτό που θα πω αλλά το iPhone 6 δεν έσπασε σε κάτι drop test που είδα

Για κάθε drop test που βλέπεις να μη σπάει, μπορείς να βρείς και άλλα 10 που σπάει... Δεν αποτελεί κριτήριο αντοχής, όλα σπάνε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...