chris.asl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχω αγοράσει την Dell P2414H πριν το καλοκαίρι και σήμερα παρατήρησα ότι στην κάτω μεριά της, στα 2/5 από τα αριστερά έχει μια σκοτεινή περιοχή. Και γενικά η κάτω μεριά τώρα που το παρατηρώ φαίνεται σα να κάνει light bleeding. Η αλήθεια είναι ότι δε με ενοχλεί πολύ έτσι όπως το βλέπω, αλλά αν είναι σοβαρό το πρόβλημα θα ήθελα να την αλλάξω. Έτσι φαίνεται: Παρατηρείστε στην λέξη "Επισύναψη". Η οθόνη είναι συνδεδεμένη με DVI και από ρυθμίσεις είμαι:Brightness: 10Contrast: 70 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Paulostge Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Έχεις την οθόνη κοντά σε κάποια άλλη συσκευή κάτι μου λέει για μαγνητικό πεδίο... Εφόσον έχεις την εγγύηση ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...
chris.asl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Απέχει περίπου 15cm από ένα μικρό ηχείο, αλλά αυτό είναι απο την αρχή που την έχω και το "πρόβλημα" εμφανίστηκε σήμερα..Λες να την αλλάξω δηλαδή ε?
Paulostge Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να παίζει ρόλο και το ηχείο αυτό, απομακρυνέ αυτό και ας το για λίγες μέρες ακόμα... Αν συνεχίζει μην το αφήσεις αλλό... Επίσης περίμενε και για άλλες γνώμες...
dobro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εχεις τη δυνατοτητα να την συνδεσεις με αλλο συστημα;Αν το εμφανιζει παλι,πας για αλλαγη. Αν εβαζες αλλο καλωδιο DVI, Display Port, VGA;
chris.asl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να παίζει ρόλο και το ηχείο αυτό, απομακρυνέ αυτό και ας το για λίγες μέρες ακόμα... Αν συνεχίζει μην το αφήσεις αλλό... Επίσης περίμενε και για άλλες γνώμες... Το απομάκρυνα αλλά παρατήρησα και άλλη μια περιοχή στα δεξιά της οθόνης (οπότε ίσως να μην φταίει αυτό). εχεις τη δυνατοτητα να την συνδεσεις με αλλο συστημα;Αν το εμφανιζει παλι,πας για αλλαγη. Αν εβαζες αλλο καλωδιο DVI, Display Port, VGA; Δοκίμασα: 1) με VGA στο ίδιο PC 2) με VGA στο laptop μου και πάλι φαίνονται Μάλιστα, είναι πιο εμφανείς όταν έχω την φωτεινότητα χαμηλά, πχ στο 15, και γίνονται πιο ευδιάκριτες όταν την θέσω στο 0. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω την εγγύηση. Γνωρίζετε, αν επικοινωνήσω με την Dell και τους δώσω κανένα S/N που ίσως υπάρχει στην πίσω μεριά, αν θα γίνει αντικατάσταση? (Θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω αύριο πρωί)
Heatspreader Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κατά πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα. Με το Serial Number θα μπορέσουν πιστεύω να σε εξυπηρετήσουν.Κράτησε μας ενημερωμένους. http://www.insomnia.gr/topic/547588-dell-p2414h-calibration-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/
chris.asl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τελικά βρήκα τα χαρτιά της εγγύησης και σήμερα το πρωί επικοινώνησα μαζί τους.Έστειλα και δύο φωτογραφίες με το πρόβλημα και σε 2 εργάσιμες ημέρες απ'ότι θυμάμαι, θα φέρουν καινούργιο monitor και θα τους δώσω πίσω το παλιό.Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος από την εμπειρία (ιδιαίτερα το ότι θα το φέρουν στο χώρο μου). 3
chris.asl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλά είναι απίστευτοι, μόλις μου έφεραν την οθόνη!Όλα οκ 1
Heatspreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τελικά βρήκα τα χαρτιά της εγγύησης και σήμερα το πρωί επικοινώνησα μαζί τους. Έστειλα και δύο φωτογραφίες με το πρόβλημα και σε 2 εργάσιμες ημέρες απ'ότι θυμάμαι, θα φέρουν καινούργιο monitor και θα τους δώσω πίσω το παλιό. Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος από την εμπειρία (ιδιαίτερα το ότι θα το φέρουν στο χώρο μου). Καλά είναι απίστευτοι, μόλις μου έφεραν την οθόνη! Όλα οκ Εγγύηση On Site. Ένα μπράβο λοιπόν στη Dell, όχι για την εξυπηρέτηση που έτσι και αλλιώς αυτή θα έπρεπε να είναι, αλλά γιατί ακολούθησε πιστά την διαδικασία και εξυπηρετήθηκε ο φίλος. 1
Elven_King Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Σου έφεραν όντως καινούρια οθόνη ή επανακατασκευασμένη; Και η Samsung παλιά μου είχε αλλάξει 3 οθόνες αλλά ήταν όλες refurbished.
chris.asl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καινούργια!Έφεραν την καινούργια και πήραν την παλιά κατευθείαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα