Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο προτεινετε?εχω ακουσει πως μονο του εξμποξ ανταποκρινεται σε ολα τα παιχνιδια,αληθευει?                   μεχρι 35 ευρο ασυρματο κατα πρωτη επιλογη.

Δημοσ.

Xbox 360 φίλε μου. Θα σου πρότεινα όμως όχι το ασύρματο καθώς άμα χαλάσει ο πομποδέκτης που συνδέεται με το πισι δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ορίτζιναλ. Θα πρέπει να βολευτείς με κινέζικο ο οποίος είναι μάπα σχεδόν. Είχα πάρει το ασύρματο και μετά από κάνα τριάρι χρόνια χάλασε ο πομποδέκτης και επειδή ο κινέζικος ήταν τόσο σπαστικός αγόρασα καινούριο χειριστήριο xbox 360 αλλά ενσύρματο. Ούτε μπαταρίες ούτε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Xbox 360 φίλε μου. Θα σου πρότεινα όμως όχι το ασύρματο καθώς άμα χαλάσει ο πομποδέκτης που συνδέεται με το πισι δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ορίτζιναλ. Θα πρέπει να βολευτείς με κινέζικο ο οποίος είναι μάπα σχεδόν. Είχα πάρει το ασύρματο και μετά από κάνα τριάρι χρόνια χάλασε ο πομποδέκτης και επειδή ο κινέζικος ήταν τόσο σπαστικός αγόρασα καινούριο χειριστήριο xbox 360 αλλά ενσύρματο. Ούτε μπαταρίες ούτε τίποτα.

στα παιζει ολα τα παιχνιδια η εχει θεμα ?

Δημοσ.

στα παιζει ολα τα παιχνιδια η εχει θεμα ?

Τα πάντα παίζει. Οποιοδήποτε παιχνίδι υποστηρίζει λειτουργία με gamepad το παίζει + ότι έχει και προρυθμισμένα τα κουμπιά του (φυσικά μπορείς να τα αλλάξεις όπως σε βολεύουν)

αλλιώς πάρε logitech F310,510,710 που αναγνωρίζονται κανονικά σαν XB controllers μέσω διακόπτη που έχουν.

+1 επίσης για το f310 πολύ καλό gamepad και γερό για τα λεφτά του.

Δημοσ.

πολυ καλο το f310 σχεδον ιδιο με ps μοιαζει κ μ αρεσει.....το θεμα ειναι να παιζει ολα τα παιχνιδια αν υποστιρηζει πισι παιχνιδια οπως λετε το χτυπαω αμεσως

Δημοσ.

στο f510 που έχω όσα παιχνίδια έχουν υποστήριξη XB controller αναγνωρίζεται κανονικότατα,ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα.

Απλα κοιτάς το κουμπάκι του απο κάτω να είναι στη θέση D(νομίζω) -directInput δηλαδή και αναγνωρίζεται σαν XBC.

Δημοσ.

στο f510 που έχω όσα παιχνίδια έχουν υποστήριξη XB controller αναγνωρίζεται κανονικότατα,ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα.

Απλα κοιτάς το κουμπάκι του απο κάτω να είναι στη θέση D(νομίζω) -directInput δηλαδή και αναγνωρίζεται σαν XBC.

Και στα υπόλοιπα πρέπει να το ρυθμίσεις χειροκίνητα αλλά και πάλι παίζει κομπλέ. Βέβαια είναι μερικά όπως το Assassin;s Creed I

για παράδειγμα που δεν παίρνουν καθόλου gamepads οπότε σε αυτά δε μπορείς να κάνεις κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...