chris cs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 πιο προτεινετε?εχω ακουσει πως μονο του εξμποξ ανταποκρινεται σε ολα τα παιχνιδια,αληθευει? μεχρι 35 ευρο ασυρματο κατα πρωτη επιλογη.
Demon Lord Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Xbox 360 φίλε μου. Θα σου πρότεινα όμως όχι το ασύρματο καθώς άμα χαλάσει ο πομποδέκτης που συνδέεται με το πισι δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ορίτζιναλ. Θα πρέπει να βολευτείς με κινέζικο ο οποίος είναι μάπα σχεδόν. Είχα πάρει το ασύρματο και μετά από κάνα τριάρι χρόνια χάλασε ο πομποδέκτης και επειδή ο κινέζικος ήταν τόσο σπαστικός αγόρασα καινούριο χειριστήριο xbox 360 αλλά ενσύρματο. Ούτε μπαταρίες ούτε τίποτα. 1
chris cs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Xbox 360 φίλε μου. Θα σου πρότεινα όμως όχι το ασύρματο καθώς άμα χαλάσει ο πομποδέκτης που συνδέεται με το πισι δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ορίτζιναλ. Θα πρέπει να βολευτείς με κινέζικο ο οποίος είναι μάπα σχεδόν. Είχα πάρει το ασύρματο και μετά από κάνα τριάρι χρόνια χάλασε ο πομποδέκτης και επειδή ο κινέζικος ήταν τόσο σπαστικός αγόρασα καινούριο χειριστήριο xbox 360 αλλά ενσύρματο. Ούτε μπαταρίες ούτε τίποτα. στα παιζει ολα τα παιχνιδια η εχει θεμα ?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 αλλιώς πάρε logitech F310,510,710 που αναγνωρίζονται κανονικά σαν XB controllers μέσω διακόπτη που έχουν.
Demon Lord Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 στα παιζει ολα τα παιχνιδια η εχει θεμα ? Τα πάντα παίζει. Οποιοδήποτε παιχνίδι υποστηρίζει λειτουργία με gamepad το παίζει + ότι έχει και προρυθμισμένα τα κουμπιά του (φυσικά μπορείς να τα αλλάξεις όπως σε βολεύουν) αλλιώς πάρε logitech F310,510,710 που αναγνωρίζονται κανονικά σαν XB controllers μέσω διακόπτη που έχουν. +1 επίσης για το f310 πολύ καλό gamepad και γερό για τα λεφτά του.
chris cs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 πολυ καλο το f310 σχεδον ιδιο με ps μοιαζει κ μ αρεσει.....το θεμα ειναι να παιζει ολα τα παιχνιδια αν υποστιρηζει πισι παιχνιδια οπως λετε το χτυπαω αμεσως
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 στο f510 που έχω όσα παιχνίδια έχουν υποστήριξη XB controller αναγνωρίζεται κανονικότατα,ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Απλα κοιτάς το κουμπάκι του απο κάτω να είναι στη θέση D(νομίζω) -directInput δηλαδή και αναγνωρίζεται σαν XBC.
Demon Lord Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 στο f510 που έχω όσα παιχνίδια έχουν υποστήριξη XB controller αναγνωρίζεται κανονικότατα,ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Απλα κοιτάς το κουμπάκι του απο κάτω να είναι στη θέση D(νομίζω) -directInput δηλαδή και αναγνωρίζεται σαν XBC. Και στα υπόλοιπα πρέπει να το ρυθμίσεις χειροκίνητα αλλά και πάλι παίζει κομπλέ. Βέβαια είναι μερικά όπως το Assassin;s Creed I για παράδειγμα που δεν παίρνουν καθόλου gamepads οπότε σε αυτά δε μπορείς να κάνεις κάτι
nickts1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Αν θέλεις οπωσδήποτε ασύρματο δες και αυτό http://www.skroutz.gr/s/4432543/SpeedLink-Torid-Wireless-Gamepad.html Αναγνωρίζεται σαν xbox360 controller, έχει δόνηση και καλή αίσθηση πλήκτρων. Φορτίζει μέσω usb.
chris cs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ok τελικα παραγγειλα τον xbox 360..... ευχαριστω! 1
kataramenos32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάλι πήρα ένα τέτοιο http://www.digitop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2508και ησύχασα
johnko1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ ps3 controller + MotioninJoy ,για συμβατότητα το ρυθμιζω να φαινεται και ως 360 controller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα