chris cs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εχει δοκιμασει κανεις το συγκεκριμενο: http://www.e-shop.gr/nzxt-hue-rgb-led-controller-black-p-PER.640737
xalkiadakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να αξιζει 50 ευρω για καπιες απλες ρυθμισεις για τα Led αποκλειστικα ...
chris cs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 υπαρχει αλλος τροπος να δωσω φως στο πισι?
Physiciant Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 http://www.eworld.com.gr/products/index/91/0/Lights-Modifications
chris cs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 με φωτισες.....τεσ παντ μαλλον τσαμπα παει το θεμα...
WannaCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά σε φώτισε... Ρωτα τι θες ποιο συγκεκριμένα... Φως στο pc δίνεις και με Site: αυτο . Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι ένα "φωτορυθμικο" για τα led σου. Αλλα να δόσεις τόσα λεφτά για να κανεις το pc σου disco ball το βρίσκω λίγο κοροϊδία... Πάρε μια ταινία led από ebay, έχει κάπου στα 3 χρώματα, βάλε ένα διακοπτάκι με 3 σκάλες και αλλαζε το οποτε το βαριεσαι. -Και ναι, εδώ πάνε ποιο ουσιώδη θέματα τζάμπα (δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλός αναφέρομαι γενικά) για να μην παρεξηγιόμαστε κιόλας 4
chris cs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 μαλιστα...ειναι σαν να σου λεω πιασε δυο 6μετρες βεριες αλουμινιου κοψε οπως να ναι κ φτιαξε μου παραθυρο.......καλο θα ηταν οταν λες σε καποιον το τι κ πως να του δειχνεις κ τα συγκεκριμενα υλικα
WannaCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Site: Led Site: toggle switch Btw Θα έπαιρνα ένα μετρο και θα έφτιαχνα κατά τις γνώσεις μου ένα κούφωμα σύμφωνα με το άνοιγμα που θα ήθελα να βάλω στο παράθυρο + σιλικόνη για να μην παίρνει νερά... ^^ 1
driftingcris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν σε αρέσει το φόρουμ ζητά τα λεφτά σου πίσω. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 To μονο που εχω να πω ειναι πως η αχαριστια ειναι πολυ ασχημο πραγμα και απο την αλλη η ψυχραιμια μεγαλη αρετη. Συνοπτικα εχουμε ενα ban 30 ημερων, ενα ποντο προειδοποιησης, καθαρισμα και κλειδωμα του thread. Εαν υπαρξει επομενη φορα, οι τιμωριες θα ειναι αρκετα χειροτερες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις