Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να αξιζει 50 ευρω για καπιες απλες ρυθμισεις για τα Led αποκλειστικα ... 

Δημοσ.

Μια χαρά σε φώτισε... Ρωτα τι θες ποιο συγκεκριμένα... Φως στο pc δίνεις και με Link.png Site: αυτο . Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι ένα "φωτορυθμικο" για τα led σου. Αλλα να δόσεις τόσα λεφτά για να κανεις το pc σου disco ball το βρίσκω λίγο κοροϊδία... Πάρε μια ταινία led από ebay, έχει κάπου στα 3 χρώματα, βάλε ένα διακοπτάκι με 3 σκάλες και αλλαζε το οποτε το βαριεσαι.

-Και ναι, εδώ πάνε ποιο ουσιώδη θέματα τζάμπα (δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλός αναφέρομαι γενικά) για να μην παρεξηγιόμαστε κιόλας

• Like 4
Δημοσ.

μαλιστα...ειναι σαν να σου λεω πιασε δυο 6μετρες βεριες αλουμινιου κοψε οπως να ναι κ φτιαξε μου παραθυρο.......καλο θα ηταν οταν λες σε καποιον το τι κ πως να του δειχνεις κ τα συγκεκριμενα υλικα 

Δημοσ.

Link.png Site: Led

Link.png Site: toggle switch

Btw Θα έπαιρνα ένα μετρο και θα έφτιαχνα κατά τις γνώσεις μου ένα κούφωμα σύμφωνα με το άνοιγμα που θα ήθελα να βάλω στο παράθυρο + σιλικόνη για να μην παίρνει νερά... ^^

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

To μονο που εχω να πω ειναι πως η αχαριστια ειναι πολυ ασχημο πραγμα και απο την αλλη η ψυχραιμια μεγαλη αρετη.

Συνοπτικα εχουμε ενα ban 30 ημερων, ενα ποντο προειδοποιησης, καθαρισμα και κλειδωμα του thread. Εαν υπαρξει επομενη φορα, οι τιμωριες θα ειναι αρκετα χειροτερες.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...