Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε επιλογες για λαστιχα σε i20 μοντελο 2009. Φοραει διαστασεις175/70/R14.

βρηκα τα michelin energy saver ειναι καλα;. 

Δημοσ.

Η χρηση του ειναι για πολη και καμια φορα ταξιδακια 150 χιλιομετρων..Διαθετω μεχρι 300 ευρω και μεγιστη ταχυτητα που θα κανει ειναι μεχρι 100-110, χλμ/ωρα..

Δημοσ.

τα michelin ειναι οτι καλυτερο σε θεμα κρατηματος και γενικα στην ολη συμπεριφορα του αυτοκινητου . ομως ειναι πολυ μαλακα και φθειρονται πολυ ευκολα . εγω θα κοιταγα προς bridgestone μερια

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε επιλογες για λαστιχα σε i20 μοντελο 2009. Φοραει διαστασεις175/70/R14.

βρηκα τα michelin energy saver ειναι καλα;. 

Όπως το πες energy saver αλλά τα plus παρε που είναι καλύτερο ελαστικό και καινούριο . Τα βρίσκεις στα 240 με τοποθετηση και ζυγοστάθμιση .

ΔΕΝ υπάρχει καλύτερο ελαστικο σε κρατήματα σε αυτή την κατηγορία 

τα michelin ειναι οτι καλυτερο σε θεμα κρατηματος και γενικα στην ολη συμπεριφορα του αυτοκινητου . ομως ειναι πολυ μαλακα και φθειρονται πολυ ευκολα . εγω θα κοιταγα προς bridgestone μερια

2 φορές έχω αλάξει σε hyundai accent τετράδα και τις 2 φορές έχω βάλει michelin energy saver  (όχι το plus δεν υπήρχε όταν έβαλα τελευταία φορά)  .Το τρίβονται γρήγορα είναι στα χαρτιά . Τι εννοώ ; Οδηγάω νευρικά και αποτομα πολλές φορές σπινιάρω το αμάξι Στην 3ετία τα άλλαξα και το πέλμα δεν φαγώθηκε ούτε το μισό . Απλα τα άλλαξα γιατί όλα τα ελαστικά πρέπει να αλλαζονται στην 4ετία απαραίτητα.  3 χρόνια λάστιχο 50.000 χλμ και σε χωματόδρομους . Μια χαρά άντεξε . Δεν βρίσκω λόγο να πας σε bridgestone που είναι σκληρά για να αντέχουν γιατί η αντοχή που προσφέρουν είναι για πολλά έτη αλλά δεν την εποφελήσε επειδή το λάστιχο πρέπει να το αλλάξεις στην 4ετία επειδή χάνει της ιδιότητες του με την πάροδο του χρόνου.

Τα bridgestone δεν προσφέρουν το κράτημα των michelin . Για μένα πάνω απ όλα η ασφάλεια  !

Δημοσ.

Όπως το πες energy saver αλλά τα plus παρε που είναι καλύτερο ελαστικό και καινούριο . Τα βρίσκεις στα 240 με τοποθετηση και ζυγοστάθμιση .

ΔΕΝ υπάρχει καλύτερο ελαστικο σε κρατήματα σε αυτή την κατηγορία 

2 φορές έχω αλάξει σε hyundai accent τετράδα και τις 2 φορές έχω βάλει michelin energy saver  (όχι το plus δεν υπήρχε όταν έβαλα τελευταία φορά)  .Το τρίβονται γρήγορα είναι στα χαρτιά . Τι εννοώ ; Οδηγάω νευρικά και αποτομα πολλές φορές σπινιάρω το αμάξι Στην 3ετία τα άλλαξα και το πέλμα δεν φαγώθηκε ούτε το μισό . Απλα τα άλλαξα γιατί όλα τα ελαστικά πρέπει να αλλαζονται στην 4ετία απαραίτητα.  3 χρόνια λάστιχο 50.000 χλμ και σε χωματόδρομους . Μια χαρά άντεξε . Δεν βρίσκω λόγο να πας σε bridgestone που είναι σκληρά για να αντέχουν γιατί η αντοχή που προσφέρουν είναι για πολλά έτη αλλά δεν την εποφελήσε επειδή το λάστιχο πρέπει να το αλλάξεις στην 4ετία επειδή χάνει της ιδιότητες του με την πάροδο του χρόνου.

Τα bridgestone δεν προσφέρουν το κράτημα των michelin . Για μένα πάνω απ όλα η ασφάλεια  !

Να τονισω οτι εγω ειχα τα εργοστασιακα απο δεκεμβρη 2009 με 70 χιλιαδες χιλιομετρα, και στα τελευταια 10 αρχισε τα προβληματα με σπινιαρισματα κλπ. και φυσικα εγιναν επικινδυνα.. Ειχα μαρκα khuma.. Κανω χαλαρη χρηση χωρις αποτομες γκαζιες κλπ..  να προτιμησω τα energy? την οικονομια κοιταω παντα και να βγαλει 50 χιλιαδες χιλιομετρα.

Δημοσ.

Να τονισω οτι εγω ειχα τα εργοστασιακα απο δεκεμβρη 2009 με 70 χιλιαδες χιλιομετρα, και στα τελευταια 10 αρχισε τα προβληματα με σπινιαρισματα κλπ. και φυσικα εγιναν επικινδυνα.. Ειχα μαρκα khuma.. Κανω χαλαρη χρηση χωρις αποτομες γκαζιες κλπ..  να προτιμησω τα energy? την οικονομια κοιταω παντα και να βγαλει 50 χιλιαδες χιλιομετρα.

Από το 2009 είχες εργοστασιακά λάστιχα kumha τα οποία θεωρούνται στην καλυτερη μέτρια ;;;;  5 χρόνια λάστιχο ??? 

Ναι τα προβλήματα σίγουρα τα είχε πολύ νωρίτερα απο όσο λες για τον εξής λόγο. Οδηγάς χαλαρά οπότε το ελαστικό δεν πιέζεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του οπότε όταν λες ότι σπινιαρουν δεν είχε πέσει απλα η αποδοση του ελαστικού απλα είχε γίνει αθλια. Αυτό σε ενδιαφέρει όμως; όταν το ελαστικό σε χαλαρούς που δεν πιέζεται να είναι οκ ή όταν θα συμβεί κάτι απότομα μια καραμπόλα να φρενάρεις ; Γιατί πίστεψε με τόσα χρόνια ελαστικό και μάρκα που στην καλύτερη περίπτωση να ναι μέτρια σε δυνατότητες δεν θα σου έδινε περιθώρια σε απότομο φρενάρισμα .

Ασε την οικονομία στην άκρη. Εκτός αν κοσοτλογείται η ζωή σου τοτε οκ !

Δημοσ.

πολύ μαλακα τα michelin energy. φοραω τα ιδια στην ιδια διασταση και τα βλεπεις να κανουν φουσκα εκει που πατανε λες και εχεις φορτωσει το αμαξι με 8  επιβατες.  Κρατανε αριστα βεβαια. Αν σε ενδιαφερει τα ειχα παρει 240 ευρω αν θυμαμαι.

υ.γ εχει προσεξει κανεις οτι οταν βαζεις καινουργια λαστιχα ερχονται τα κατουρανε ολοι οι σκυλοι της γειτονιας και περιχωρων? η ετυχε μονο σε μενα. ειχα βαρεθει να τα καθαριζω :-(

Δημοσ.

Σε όλα μας τα αυτοκίνητα, εδώ και μια πενταετία βάζω firestone, τα οποία είναι πάρα πολύ καλά και φτηνά, μετά από πρόταση του πολύ καλού λαστιχά που έχω βρει. Μόνο μην βάλεις Barum, γιατί στο Getz μου ήταν τραγικότατα σε βρεγμένο οδόστρωμα σχεδόν άμεσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...