Προς το περιεχόμενο

NBA 2K15 [PS3][Xbox 360][PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Roster Update και στην Euroleague στο PS3 με τον ΠΑΟ να έχει μαύρους τους Μπατίστα και Κόνιαρη! Θεοί απλά! Όσο για τα ratings είναι ο,τι να 'ναι...

Δημοσ.

Τι εννοείς disabled; Τραυματίας; Ούτε εγώ ξέρω το πως... συνήθως περιμένω να έρθει περάσει ο τραυματισμός κ να τον επαναφέρουν. πχ φέτος δεν μπορώ να παίξω καν με τον Nash... Γενικά είναι χοντρή χαζομάρα αυτή με τους τραυματισμούς. Αν ξέρεις κάποιος φίλος τι παιζει ας μας πει γιατί είναι κρίμα να παίζω με Lakers φιλικό και να μην μπορώ να παίξω με Kobe και Nash (στο season κλπ μπορώ μόνο)

Παιδες αν πατήσετε το τρίγωνο σου έχει επιλογή injury free roster. Και παίζετε μια χαρα

Δημοσ.

Παίδες,καλησπέρα και από μένα.Αξίζει λέτε το Nba 2k15 για PS3;;Online παίζει κανένας;;Επίσης υπάρχει περίπτωση το Nba 2k16 να είναι κάπως πιο "next-gen" από το τωρινό;;

Δημοσ.

Παίδες,καλησπέρα και από μένα.Αξίζει λέτε το Nba 2k15 για PS3;;Online παίζει κανένας;;Επίσης υπάρχει περίπτωση το Nba 2k16 να είναι κάπως πιο "next-gen" από το τωρινό;;

Φίλε μου το έχω εγώ. Online μπορείς να παίξεις αγώνα με κάποιον και blacktop. Είναι σχετικά καλό, αν κ δεν μπορείς να εφαρμόσεις συστήματα κλπ. Γενικά είναι οκ, αλλά δεν αξίζει σίγουρα τα 60 ευρώ που έδωσα τον Νοέμβρη να το πάρω.

Modes του PS4 δεν υπάρχουν, το my career δεν έχει καν βιντεάκια, ιστορία κλπ... Δεν ξέρω αν το επόμενο είναι καλύτερο μιας και απο μάρκετινγκ αν το πάρεις η 2K και οι Sony & Microsoft θέλουν να κάνουμε μετάβαση στις next gen.

Γνώμη μου πάρτο, αλλά σε σχετικά χαμηλή τιμή (20-30€) και μην περιμένεις κάτι καλύτερο σε σχέση με το 2Κ13 ή 2Κ14, απλά updated rosters.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγορα μεταχειρισμενου ΝΒΑ2Κ15 για PS4

Καλησπερα. Δεν εχω παιξει το παιχνιδι αλλα το εχω δει και μου αρεσε.Αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο ?Και σε τι τιμη να το ψαξω?

Δημοσ.

Αγορα μεταχειρισμενου ΝΒΑ2Κ15 για PS4

Καλησπερα. Δεν εχω παιξει το παιχνιδι αλλα το εχω δει και μου αρεσε.Αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο ?Και σε τι τιμη να το ψαξω?

Μεταχειρισμένο φυσικά και αξίζει αν κ όταν κλείσει ο σέρβερ της 2Κ θα χάσεις τα on line παιχνίδια. πάνω απο 10-15€ δεν αξίζει

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

nba2k15 και νεες μεταγραφες

Καλησπερα παιδες

γνωριζετε εαν θα ανανεωθουν τα ροστερ των ομαδων για τη σεζον 15-16 για το nba2k15 ???

πωταω για την εκδοση σε Ps4, αν και δε νομιζω να εχει πολυ σημασια 

Δημοσ.

nba2k15 και νεες μεταγραφες

Καλησπερα παιδες

γνωριζετε εαν θα ανανεωθουν τα ροστερ των ομαδων για τη σεζον 15-16 για το nba2k15 ???

πωταω για την εκδοση σε Ps4, αν και δε νομιζω να εχει πολυ σημασια 

Κατά 99,9% όχι, για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν θα είχε νόημα η αγορά του ΝΒΑ 2Κ16. Αν θες γνώμη μου, κοίτα στα roster uploads, μήπως έχει ανεβάσει κανάς μερακλής τα ρόστερ της νέας χρονιάς μόνος του ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μία ερώτηση θέλω να κάνω και θα προτιμούσα μία απάντηση με σιγουριά. Θέλω να πάρω το NBA 2K15 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ για το ps3 μου. Θα μπορώ να παίξω κανονικά online ή θα έχει δεσμευτεί από τον προήγουμενο κάτοχό του (ίσως κάποιο online pass). Πήρα τηλέφωνο διάφορα μαγαζιά με μεταχειρισμένα παιχνίδια και πήρα διαφορετικές απαντήσεις. Μάλλον είναι πού δύσκολο αυτό που ρωτάω. :/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θοδωρής

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μία ερώτηση θέλω να κάνω και θα προτιμούσα μία απάντηση με σιγουριά. Θέλω να πάρω το NBA 2K15 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ για το ps3 μου. Θα μπορώ να παίξω κανονικά online ή θα έχει δεσμευτεί από τον προήγουμενο κάτοχό του (ίσως κάποιο online pass). Πήρα τηλέφωνο διάφορα μαγαζιά με μεταχειρισμένα παιχνίδια και πήρα διαφορετικές απαντήσεις. Μάλλον είναι πού δύσκολο αυτό που ρωτάω. :/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θοδωρής

κανονικα θα παιζεις,δεν εχει online pass 

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...