Gkostas2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλα τα ροστερ της euroleague τα ανανέωσαν ή οχι ακόμα οι ξεφτίλες; Δεν το παιρνω αλλιώς... τίποτα, γενικα δεν αξίζει να το αγοράσεις για PS3
StelikosV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Playstation 3 nba2k15(προβλιμα save) Καλησπερα παιδια!Εχω αντιγραψει το save μου απο το NBA2K15 απο ενα αλλο ps3 και το κανω copy στο δικο μου και μου βγαζει αυτο το μυνημα: File not loaded.The file was not created by the curent user! Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως πρεπει να κανω για να φορτωσω το save μου;Ευχαριστω!Sent from my iPhone using Insomnia
papp0us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 wild guess here, αλλα υποθέτω πως εννοεί οτι το Savefile είναι συνδεδεμένο με τον εκάστοτε PSN λογαριασμό, αρα δεν μπορείς απλά να το μεταφέρεις απο μια κονσόλα σε μια άλλη, εκτός αν χρησιμοποιούν τον ίδιο χρήστη PSN
StelikosV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ara me liga logia pappou paei to save!Pali ap tin arxi!Δν μπορο με τπτ να κανο κατι δλδ?Sent from my iPhone using InsomniaΠαντος να κσερις το nba δν το εχο πεκσι μεσο internet καθολου!δλδ το ps δν εχει σινδεθι στο internet ακομα!Sent from my iPhone using Insomnia
Bilbo1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 δες αυτο το εργαλειο, μπορει και να λειτουργησει http://psx-scene.com/forums/content/k-g-971-updates-ps3-save-resigner-version-2-0-1-released-3272/
StelikosV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Και πος ακριβος το κανο bilbo?Κανο download αφτο το αρχειο κ το περναο μεσα στο ps3?Sent from my iPhone using Insomnia
Bilbo1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, αλλα εχει ενα video για το πως λειτουγρει σε pc φαινεται να το κανει
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παίδες τελικά η 2Κ παίζει να κάνει update τα ρόστερ της Euroleague ή απλά πληρώσαμε για να παίζουμε με τις περσινές ομάδες; 1
nickvts13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Kαλησπερα προσφατα αγορασα το nba 2k15 και παρατηρησα πως ο rose δεν ειναι στους bulls ετσι πηγα στο roster απο το settings και ειδα πως ειναι disabled.Πως μπορω να τον κανω enabled ωστε να μπορω να πεξω κανονικα μαζι του?
polakis21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παίδες τελικά η 2Κ παίζει να κάνει update τα ρόστερ της Euroleague ή απλά πληρώσαμε για να παίζουμε με τις περσινές ομάδες; Μαλλον μας κοροιδευουν φιλε! Το 2k16 δεν το παιρνω αν δεν γινουν πρωτα αναβαθμιση τα ροστερ euroleague. Δεν την ξαναπαταω τριτη φορα...
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Kαλησπερα προσφατα αγορασα το nba 2k15 και παρατηρησα πως ο rose δεν ειναι στους bulls ετσι πηγα στο roster απο το settings και ειδα πως ειναι disabled.Πως μπορω να τον κανω enabled ωστε να μπορω να πεξω κανονικα μαζι του? Τι εννοείς disabled; Τραυματίας; Ούτε εγώ ξέρω το πως... συνήθως περιμένω να έρθει περάσει ο τραυματισμός κ να τον επαναφέρουν. πχ φέτος δεν μπορώ να παίξω καν με τον Nash... Γενικά είναι χοντρή χαζομάρα αυτή με τους τραυματισμούς. Αν ξέρεις κάποιος φίλος τι παιζει ας μας πει γιατί είναι κρίμα να παίζω με Lakers φιλικό και να μην μπορώ να παίξω με Kobe και Nash (στο season κλπ μπορώ μόνο)
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μόλις τελειώσει η σεζόν θα γίνουν reset όλα τα ρόστερ με τους παίκτες που είχε η κάθε ομάδα στην αρχή της σεζόν.
polakis21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Επιτέλους ανάσταση! Αναβάθμισαν τα ροστερ euroleague!!! Θα γκρεμισει κανας φούρνος!!! 1
Gkostas2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Επιτέλους ανάσταση! Αναβάθμισαν τα ροστερ euroleague!!! Θα γκρεμισει κανας φούρνος!!! Πλάκα κανεις! Στο PS3 αυτό ή σε PS4 και Xbox One? Τελικά είναι μόνο για PC, PS4 και Xbox One... φαίνεται εμείς που σκάσαμε 60€ για το PS3 είμαστε οι βλάκες της υπόθεσης...
Gkostas2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ξέρουμε γιατί δεν έχει βγει νέο roster update στο PS3 απο τις 31/3;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα