Gkostas2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, είπα να ανοίξω αυτό το topic για οσους έχουμε το NBA 2K15 σε κονσόλα για ανταλλαγή απόψεων, sliders, αλλά και για να βρούμε μέλη για το my crew. Προσωπικά το έχω σε PS3 και μου κάνει μια απλή φτηνιάρικη απομίμηση του 2Κ14... λείπει το my park κυρίως ενώ και το μενού δεν έχει καμία σχέση με αυτό του PS4... 2 ερωτήσεις έχω: 1. Ξέρετε κάποιο καλό slider για pro επίπεδο με 7λεπτες περιόδους; 2. Κάνω download το official 2K roster, αλλά ακόμα δεν βλέπω Παπανικολάου στους Rockets και κάποιες ακόμα μεταγραφές στο PS3... τι παίζει; 3. Θα γίνει roster update και στα roster της EL ή τζάμπα τα όσα έλεγε η 2Κ το καλοκαίρι; https://www.youtube.com/watch?v=43pHqOBCZIo https://www.2k.com/games/nba-2k15
Giwrgos1996 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Απο όσο ξέρω θα γίνει αργότερα η ανανέωση των ρόστερ(δεν ξερω πότε ακριβώς,αλλά θα γίνει) Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό,την ιδια άποψη με εσενα εχω,ενα ανανεωμένο 2κ14 ειναι. Απο την αλλη όμως γιατί να κάνουν δραστικές αλλαγές σε κάτι που είναι αποδεδειγμένα επιτυχημένο; Sent from my iPhone using Insomnia
Gkostas2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Απλά modes όπως το My Park που υπάρχουν στο PS4 είναι κρίμα να μην υπάρχουν στο PS3 ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι των 60€. Το ίδιο ισχύει και για το menu, ενώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί σε όλη την σειρά 2Κ δεν μπορούμε να παίξουμε αγώνα στο sim και να κάνουμε παρέμβαση στο δεκάλεπτο που εμείς θέλουμε όπως πχ συνέβαινε στο NBA Live
kostiger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παλληκαρια, στρωσανε καθολου οι servers στο PS4; Για online friendlies το θελω αποκλειστικα το παιχνιδι..
polakis21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγινε update για τις ομαδες τις ευρωλιγκας στα ροστερ;
lak10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 μια ερωτη ρε παιδια μπαινουν πολυ ευκολα τα τριποντα η ειναι η ιδεα μου? παιζω με φιλο που παιρνει ολυμπιακο και φτανει στο σημειο να εχει 10/15 τριποντα και να με παιζει μονο με τριποντα ο σπανουλης με τον μαντζαρη ειναι ενα κραμα ray Allen και Steve Nash. η ποντοι απο το ζωγραφιστο μπορει να ειναι 26-2 υπερ μου προσπαθω να παιξω καλη αμυνα αλλα κατι παει στραβα
teofross Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 μια ερωτη ρε παιδια μπαινουν πολυ ευκολα τα τριποντα η ειναι η ιδεα μου? παιζω με φιλο που παιρνει ολυμπιακο και φτανει στο σημειο να εχει 10/15 τριποντα και να με παιζει μονο με τριποντα ο σπανουλης με τον μαντζαρη ειναι ενα κραμα ray Allen και Steve Nash. η ποντοι απο το ζωγραφιστο μπορει να ειναι 26-2 υπερ μου προσπαθω να παιξω καλη αμυνα αλλα κατι παει στραβα Όλα εξαρτώνται από κάποιες παραμέτρους. Σε τι mode είναι το GAMEPLAY. Δηλαδή: κάπου στα settings,εχει επιλογή για το συγκεκριμένο. Εάν το ορίσεις στο "simulation" γενικότερα είναι πιο δύσκολο να μπουν τα καλάθια καθώς αυτό στην ουσία επηρεάζει τα ratings & άλλα πράγματα σχετικά με την συμπεριφορά του παιχνιδιου.Πχ δυσκολεύουν λίγο οι άμυνες & ειδικά τα σουτ υπό πίεση μπαίνουν πιο δύσκολα. Τώρα ,πέρα από αυτό παίζει ρόλο η αμυνα.Εαν υπάρχει καλός σουτέρ & ΔΕΝ υπάρχει αρκετά κοντά του αμυντικός να τον "παρενοχλεί" την ώρα που σουτάρει, τότε εάν το σουτ έχει πάρα πολύ καλό release timing ,είναι πάρα πολύ πιθανό να γράφει μεσα.Αυτο γίνεται & στην πραγματικοτητα.Παρατηρησε ότι εάν σηκώσεις με άλμα αμυντικό πάνω στον σουτέρ την ώρα που σουτάρει από μακριά το πιο πιθανό είναι να μην μπει το σουτ...Απλά θέλει υπομονή & να μην χάνεις τον επιθετικό. Επίσης ,εάν δίνεις πολύ έμφαση στο να θωρακίζεις το ζωγραφιστό ,είναι σχετικά λογικό να υπάρχουν πιο ανενόχλητα σουτ από έξω με αποτέλεσμα να δέχεσαι τριποντα.Ειναι το «τίμημα» να κλείνεις την ρακετα.Δες πως πάει η ροη του αγώνα & κάνε ανάλογες αλλαγές στο αμυντικό σύστημα
sokos1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 το πήρα χθές το δισκάκι απο birdphone για Xbox One να παίξω.. Ξεκινάει Installation κολλάει στο 4% και σου πετάει installation error. Ολοκαίνουργιο σφραγισμένο δισκάκι.. τι να σας πώ, οσο όρεξη ειχα να παιξω την έχασα με ώρες troubleshooting. Τελικά το έχει και άλλος κόσμος και η λύση ειναι εδώ: http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_one_games/l_-_o/nba_games1/f/5133/t/1860943.aspx Θα περιμενένετε πολύ ώρα να εγκατασταθεί όταν ξεκολλήσετε απο το 4% που κόλλαγε. Ελπίζω να βοηθήσα αν κάποιος την πατήσει σαν και εμένα (γιατι τα φόρουμ ειναι να δινουμε λύσεις εκτος απο το να ρώτάμε μόνο)
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Από που κάνεις download to official roster? Απο το 2Κ share φίλε μου. Τελικά με την EL μάθαμε αν γίνει κανά update το ρόστερ; Επίσης, πως μπορώ να έχω τα σημερινά roster στο ΝΒΑ χωρίς τους τραυματισμούς; Ειναι κρίμα πχ να παίζω με τους Pacers χωρίς τον George
cmak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Απο το 2Κ share φίλε μου. Σε JB ps3 το κάνουμε χωρίς φόβο και πάθος?
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Σε JB ps3 το κάνουμε χωρίς φόβο και πάθος? Αν μου το κάνεις κ αποκρυπτογράφιση το.... JB θα ξέρω κ τι να σου απαντήσω
teofross Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά, έχει ανακοινωθεί ότι εδω και 2 μέρες έχει κυκλοφορήσει 3ο patch η 2K το οποίο φτιάχνει πολλά, αλλά εγώ συνδέθηκα ακόμα & χθες και δεν μου βρήκε κανένα update/patch.Για Ps4. Ξέρει κανείς κάτι?
Gkostas2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά, έχει ανακοινωθεί ότι εδω και 2 μέρες έχει κυκλοφορήσει 3ο patch η 2K το οποίο φτιάχνει πολλά, αλλά εγώ συνδέθηκα ακόμα & χθες και δεν μου βρήκε κανένα update/patch.Για Ps4. Ξέρει κανείς κάτι? Να υποθέσω ότι για PS3 ούτε λόγος κ ας σκάσαμε 60€! Τελικά injury free roster στο ΝΒΑ 2Κ15 παίζει καθόλου;
polakis21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλα τα ροστερ της euroleague τα ανανέωσαν ή οχι ακόμα οι ξεφτίλες; Δεν το παιρνω αλλιώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα