Hal9000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Η απόφαση της Apple να υποστηρίξει επιτέλους πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών από το iOS 8 και άνω, οδήγησε στην κυκλοφορία αρκετών τέτοιων προτάσεων, πολλές από τις οποίες τις γνωρίζουμε ήδη από την πλατφόρμα του Android.Το Swype αναμφισβήτητα είναι ένα από τα νέα πληκτρολόγια που ξεχωρίζουν και το οποίο για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα διατίθεται εντελώς δωρεάν στο App Store. Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ξεχωρίζει αφού η πληκτρολόγηση γίνεται πολύ πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πληκτρολόγιο της Apple, σέρνοντας απλά το δάκτυλο πάνω από κάθε γράμμα, με την εφαρμογή να προτείνει με εντυπωσιακή ευστοχία τη λέξη που θέλουμε να γράψουμε. Με την τελευταία έκδοση του Swype για iOS η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, υποστηρίζονται συνολικά 21 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική. Επιπλέον υποστηρίζονται τα γνωστά εικονίδια Emoji σε 6 γλώσσες, με το περιβάλλον της εφαρμογής να έχει βελτιστοποιηθεί για το iPad. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 5 θέματα ώστε να αλλάξει εντελώς το background του πληκτρολογίου του ενώ το Swype μαθαίνει κατά τη διάρκεια που πληκτρολογείτε, με τη δυνατότητα να το ενημερώσετε εσείς αν η λέξη που έχετε γράψει θα προστεθεί στο προσωπικό σας λεξικό για μελλοντική χρήση. Δείτε πως δουλεύει το Swype, ρίχνοντας μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Download: Swype για iOS
JohnyFire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ναι ευχαριστουμε τωρα που το πληρωσαμε.... βαλτε ελληνικα εστω ορε!!! 1
Hal9000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ναι ευχαριστουμε τωρα που το πληρωσαμε.... βαλτε ελληνικα εστω ορε!!! έχει πλέον 5
speedman_26 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 το εχω σε android και ios απλα το καλυτερο
Human Soul Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Please,for the love of anything that is holy,δώστε swype στα windows tablets!Μου λείπει το Swype
mikelamar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το πληρώσαμε και ειναι τελείως μπούρδα Sent from my iPhone using Insomnia 4
Cell_7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το πληρώσαμε και ειναι τελείως μπούρδα Sent from my iPhone using Insomnia Μια ζωή Free το έβλεπα στο AppStore, που πλήρωνες δεν μπορώ να καταλάβω... 1
Black Demis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το πληρώσαμε και ειναι τελείως μπούρδα Sent from my iPhone using Insomnia αρχή είναι ακόμη στο ios σε κάποια φάση θα φτάσει η εφαρμογή στην άψογη κατάσταση όπως στο android
gate1908 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μια ζωή Free το έβλεπα στο AppStore, που πλήρωνες δεν μπορώ να καταλάβω... αν ειχες δουλεψει ανδροιντ θα καταλαβαινες που πληρωνες... Εμεις που το πληρωσαμε στον ανδροιντ ημασταν μαλλον οι μακακες της υποθεσης... Δεν λεω τρομερη εφαρμογη αλλα αυτες οι διακρισεις μου την βαρεσαν ασχημα!!!
redcom7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ειναι σουπερ ... το εχω εδω και δυο χρονια και το προτεινω ... πολυ καλη και η φωνητικη πληκτρολογηση.....
panos2000gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέτρια υλοποίηση κατά την γνώμη μου και η εναλλαγή γλωσσών κατά την διάρκεια της πληκτρολόγησης δεν είναι καθόλου λειτουργική. 1
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 και στο android πάντως πέρασε τις φάσεις του μέχρι να γίνει όσο καλό έγινε το swype και πάλι όμως έχει τα bugs του ανά περιόδους το κακό πάντως για μένα που το έχω συνηθίσει είναι ότι δε μπορώ να γράψω εξίσου γρήγορα με κανένα άλλο, επίσης ΕΧΕΙ το πιο πλούσιο ελληνικό λεξικό, και στο λογαριασμό μου του έχω βάλει ήδη και κάποιες 100αδες δικές μου λέξεις, οπότε σε αυτό το κομμάτι για μένα είναι αξεπέραστο παρόλο που δεν είναι τέλειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα