tom_zola Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα...Lenovo S850 (250 euro)Lenovo A859 (200 euro)Lg G2 mini (240 euro)Lg L90 ...?? (200 euro)ποιο απ' αυτά προτείνετε..?? Αγορά από Ελλάδα και μάλλον όχι σκρουτζομάγαζο..Είναι για γυναίκα και θα αγοραστεί σε άσπρο.ευχαριστώ
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ε για γυναίκα και άσπρο πας καρφί g2 mini
tom_zola Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ως χαρακτηριστικά ποιο είναι καλύτερο..?? Επίσης ποιο αξίζει περισσότερο τα λεφτά του..?? Μπορείς να με βοηθήσεις..? ευχαριστώ
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Από τα 4 το καλύτερο είναι το g2 κατά τη γνώμη μου. Γενικά στα λεφτά αυτά Moto g 2014
tom_zola Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ...το Moto G 2nd gen θα το πάρω για μένα...Ε, δε λέει και η γυναίκα μου το ίδιο..Άσε που δεν της αρέσει και έχει κολλήσει με το Lenovo S850. Αλλά τα αξίζει τα 250..?? σαν specs ...θα έλεγα ναι..αλλά αυτό μπορεί να μας το πει κάποιος που το χει χρησιμοποιήσει...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ...το Moto G 2nd gen θα το πάρω για μένα...Ε, δε λέει και η γυναίκα μου το ίδιο..Άσε που δεν της αρέσει και έχει κολλήσει με το Lenovo S850. Αλλά τα αξίζει τα 250..?? σαν specs ...θα έλεγα ναι..αλλά αυτό μπορεί να μας το πει κάποιος που το χει χρησιμοποιήσει... Το g2 τα αξίζει και με το παραπάνω γιατί δεν κοιτάς και Xiaomi mi3?
chios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ...το Moto G 2nd gen θα το πάρω για μένα...Ε, δε λέει και η γυναίκα μου το ίδιο..Άσε που δεν της αρέσει και έχει κολλήσει με το Lenovo S850. Αλλά τα αξίζει τα 250..?? σαν specs ...θα έλεγα ναι..αλλά αυτό μπορεί να μας το πει κάποιος που το χει χρησιμοποιήσει... Το λενοβο πάρε το από εδώ Γιατί να πληρώσεις το καπέλο τον 100€ ;; www.vickmall.com/lenovo-s850-smartphone-glass-shell-1gb-ram-16gb-rom-android-4-4-with-5-0-inch-hd-gorilla-glass-white.html 1
Grey Warden Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Θα πας να σκάσεις 240 ευρώ για ενα κινητό που μεχρι πριν 2 εβδομάδες έκανε 150, την στιγμή που με 270 αγοράζεις το κανονικό G2. Στα σκρουτζομαγαζα δεν πουλάνε μουφες και έχεις κανονικότατα εγγύηση. Οποιαδήποτε αγορά από μεγάλη αλυσίδα είναι σαν να τα πετάς τα λεφτά από το παράθυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα