pavloa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Όταν ανοίγω το pc μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα ..τι μπορεί να είναι αυτό;; Τα windows εντόπισαν μια ένδειξη διευθύνσεων IP Ένα άλλος υπολογιστής σε αυτό το δίκτυο έχει την ίδια διεύθυνση ip με αυτόν το υπολογιστή. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή δικτύου για την επίλυση του προβλήματος.
driftingcris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Και εμενα το πεταει καμια φορα. Αλλα εγω εχω το Pc συνδεδεμενο σε wifi, και με το ethernet δινω νετ στο Ps3(με γεφυρα) Εχεις κανει κατι παρομοιο?
pavloa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ναι σορυ για το λάθος.. wifi είναι ανοιχτό αλλά εχω αλλάξει όνομα και κωδικό....το pc το εχω συνδεδεμένο με ethernet.....έχει 2-3 μέρες που το κάνει αυτό.....λέτε να μου κλέβουν ίντερνετ;;
WannaCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Και να σου κλέβουν πίστεψε με το pc σου δεν νοιάζεται καθόλου Αυτό θα το δεις εάν ανεβάζεις ms με ένα απλό command στο cmd σου (ping -t www.google.com) η από το modem σου μέσα, το τι συσκευές έχουν μπει. Έχεις στατική ip ? Εάν ναι, είναι πιθανόν κάποια άλλη συσκευή προσπαθεί να πάρει την ίδια με εσένα
XronisR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κάποια αλλη συσκευη παιρνει ίδια ip με το pc σου.Η λύση είναι η να βάλεις καρφωτη ip(local) στον υπολογιστη σου η απλα να βγαλεις και να ξαναβαλες το καλώδιο ethernet..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα