Προς το περιεχόμενο

Boot from USB?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Αυτό είναι το πρώτο ποστ μου, οπότε πολύ γρήγορα βγαίνω εκτός θέματος. Με λένε Χάρη, είμαι 15 και η καθημερινή μου ασχολεία είναι ο προγραμματισμός. Πίσω στο θέμα μας. Έχω ένα λάπτοπ της Dell (Inspiron 15R SE) το οποίο κατά την άποψη μου πετάει! Δεν έχει κολλήσει σε τίποτα και συνεχίζει έτσι! Το έχω εδώ και 2 περίπου χρόνια. Αποφάσισα να δοκιμάσω να βάλω Mac OS X Mountain Lion με Dual Boot (Niresh). Περνάω το λογισμικό σε stick και ότι συνεπάγεται, ετοιμάζω τα πάντα ωραία, βάζω το στικάκι πριν να κάνω boot αλλα βλέπω ότι στο Boot Menu δεν έχει USB Option. Οι μόνες επιλογές είναι :

• Hard Disk
  • CD/CD-R/CD-RW
  • Network

Οπότε έψαξα και έκανα update το BIOS από A02 σε A11. Πάλι τα ίδια όμως, με εξαίρεση κάποιες αναβαθμίσεις όπως επιλογή από LEGACY σε UEFI και αντιστρόφως. Δοκίμασα και με Portable Bios (το γνωστό PloP) αλλά dead-end. Καμια βοήθεια; :D

Thanks in advance!

Δημοσ.

Με το plop δηλαδή τι μήνυμα σου έβγαλε;Απλά κόλλησε; Τι έκανε;

Το niresh από ότι θυμάμαι είναι σε mbr οπότε δοκίμασε να το βάλεις σε legacy το bios, μπας και.

• Like 1
Δημοσ.

Με το plop δηλαδή τι μήνυμα σου έβγαλε;Απλά κόλλησε; Τι έκανε;

Το niresh από ότι θυμάμαι είναι σε mbr οπότε δοκίμασε να το βάλεις σε legacy το bios, μπας και.

Ναι είναι σε MBR.

Το PloP μου έβγαλε ότι δεν αναγνωρίστηκε τίποτα στις θύρες USB, αν και παντού, σε όλα τα λειτουργικά που έχω βάλει στο λάπτοπ (Windows και Linux Distros) μου αναγνωρίζει κανονικά τα USB όπως θα ήταν φυσικό!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...