Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ερωτημα βεβαια ειναι γιατι εγω να παρω τον χαρακτηρα(ή μαλλον καλυτερα το ρολο)που χρειαζεται η ομαδα και να μην παρω και εγω οποιον μου την βιδωσει οπως κανουν οι περισσοτεροι.

Τα περι ''μαθαινουν τους χαρακτηρες'' θα μου επιτρεψεις για αλλη μια φορα να διαφωνησω. Ναι μεχρι τα πρωτα lvl ισχυει αυτο που λες.Αντε να πουμε μεχρι 20-25-30lvl Μετα ομως που κουβαλας αρκετα εκατονταδες παιχνιδια απο πισω σου και αρκετες ωρες στο παιχνιδι(και εχεις δει ποιους χαρακτηρες σου αρεσουν/επιλεγεις περισσοτερο και τις πιστες)αρχιζεις να εχεις καποιες απαιτησεις απο τον αλλο,κυριως αν δεν παιρνει τον ρολο που χρειαζεται η ομαδα.

Αυτό ακριβώς. Πχ πήρα τις προάλλες πρώτη φορά Junkrat και Mei και βγήκα πρώτος σε eliminations. Ε "έκλαιγα" όχι γιατί εγώ είμαι ο pro player αλλά γιατί οι άλλοι τον έπαιζαν και μου είχαν McCrap και Reaper Πρώτα παίζω για το objective, μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Όταν παίζω με Reinhardt και με βλέπω πρώτο σε eliminations καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα.

Δημοσ.

Παρε οτι θες, εσυ θες να παιξεις mercy επειδη δεν εχει παρει κανεις healer, ποιος σε εμποδιζει? Πατε χωρις healer χάνετε και πάτε στο επομενο παιχνιδι απλα. Παω κοντα στο 40 και δεν εχω παιξει τους μισους chars, απλα δεν με ενδιαφερουν οι περισσοτεροι μονο dps παιρνω και παω για aim duels αυτο ειναι το playstyle μου δεν θελω να παιξω ουτε βαρετα tank ουτε ακομα πιο βαρετους healers.

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορεις να περιμενεις απο τον αλλο τιποτα, ουτε να νιωθει γιατι δεν υπαρχουν ranks τα levels τα κανεις grind πανευκολα ουτε να παρει το χαρακτηρα που θες. Δεν μου φαινεται καθολου περιεργο δηλαδη, ισα ισα το περιμενα και πολυ χειροτερο..

• Like 1
Δημοσ.

Επαιξα πριν λιγο παιχνιδι που ειχα στην ομαδα ατομο 105lvl. Επαιξα μαζι του Attack/defense και Capture the point.Και στα 3 με το καλημερα εκανε lock maccree πρωτος(ειχε και το Legendary το skin γιαυτο).

Εγω μιας και παιζω περισσοτερο Support τετοια κολληματα με τα kills οπως καταλαβες δεν εχω. Αλλα εχω οταν βλεπω και οι περισσοτεροι ειναι σκορπια στο χαρτη και τους κυνηγαω συνεχεια και ψοφαω γιαυτο το λογο απο κανενα Hanzo ή Widow.....

• Moderators
Δημοσ.

τους κυνηγαω συνεχεια

Γι' αυτό κάτσε κοντά στο/α τανκ ή σε όσους είναι main battle line. Αν οι flankers θέλουν healing, να έρθουν κοντά και να το ζητήσουν. Αν τρέχουν μακριά / σε γωνίες, δεν θα έχεις και guardian angel εύκαιρο...

Δημοσ.

Γι' αυτό κάτσε κοντά στο/α τανκ ή σε όσους είναι main battle line. Αν οι flankers θέλουν healing, να έρθουν κοντά και να το ζητήσουν. Αν τρέχουν μακριά / σε γωνίες, δεν θα έχεις και guardian angel εύκαιρο...

Το tank καθεται στο payload διπλα.Ξερεις ομως οτι αν οι υπολοιποι πανε δεξια και αριστερα πως πηγαινει το παιχνιδι πανω κατω.

Ειδικα για το παραπανω που λες(επειδη εχουμε παιξει και λιγα παιχνιδια μαζι)ξερεις οτι μονο αυτο δεν γινεται τις περισσοτερες φορες :P

Δημοσ.

Δεν εχω κολλημα με τα kills απλα δεν μου αρεσει το gameplay των non-offence, mercy παιρνω και εγω αρκετες φορες οταν δεν εχω ορεξη να παιξω κανονικα αλλα καθομαι τερμα πισω απο το tank σιγα μην ψαχνω τον καθενα που pusharei χαζα..

Δημοσ.

Νομίζω ξέρω την απάντηση απλά θέλω να βεβαιωθω... Δεν υπάρχει τρόπος ingame να κάνω add friend άτομα με τα οποία παίζω μαζί ε;

• Moderators
Δημοσ.

Ειδικα για το παραπανω που λες(επειδη εχουμε παιξει και λιγα παιχνιδια μαζι)ξερεις οτι μονο αυτο δεν γινεται τις περισσοτερες φορες :P

I know και είμαι από αυτούς που εξαφανίζονται αρκετές φορές για flanking, αλλά δεν θα σου πω "γιατί δεν με heal-αρες;", αν είμαι μακριά.

Αν έρθω δίπλα και πατήσω 5-6 φορές όμως "need healing" και περνάω και μπροστά από Mercy (έχει τύχει με τύπο) και ignored / killed, τα νεύρα μου. :P

Δημοσ.

Νομίζω ξέρω την απάντηση απλά θέλω να βεβαιωθω... Δεν υπάρχει τρόπος ingame να κάνω add friend άτομα με τα οποία παίζω μαζί ε;

Δεν ξερω αν θα στους βγαλει την ωρα που που παιζεις , αλλα πατωντας P σου εμφανιζει ενα menu

Τριτο tab ειναι οι recent players με τους οποιους επαιξες . Δεξι κλικ , add friend

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει, press Esc -> Social -> Recent games και βρες τα ονόματα αυτών που θες.

Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται και από το chat.

Edit: Με πρόλαβε ο Atallos. :P

Edit 2:

• Like 1
Δημοσ.

<p>Δεν εχω κολλημα με τα kills απλα δεν μου αρεσει το gameplay των non-offence, mercy παιρνω και εγω αρκετες φορες οταν δεν εχω ορεξη να παιξω κανονικα αλλα καθομαι τερμα πισω απο το tank σιγα μην ψαχνω τον καθενα που pusharei χαζα..</p>

Μόνο εμένα μ'αρέσει full το παιχνίδι ως healer και να κυνηγάω όλους τους παίκτες από πίσω για boost/healing; :Ρ

Πραγματικά, δεν το βαριέμαι καθόλου αυτό το στυλ. Ο ρόλος της Mercy ειδικά πιστεύω μπορεί να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού με resurrect και boost στο σωστό timing.

Δημοσ.

Μόνο εμένα μ'αρέσει full το παιχνίδι ως healer και να κυνηγάω όλους τους παίκτες από πίσω για boost/healing; :Ρ

Πραγματικά, δεν το βαριέμαι καθόλου αυτό το στυλ. Ο ρόλος της Mercy ειδικά πιστεύω μπορεί να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού με resurrect και boost στο σωστό timing.

"full" healer δε ξερω, εμενα παντως δεν με κανεις heal/revive ποτε και πεθαίνω άδικα.. :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...