ADHD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Widowmaker γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι δεν κανουν αυτο που λες. Δηλαδη μιλαμε για ηρωα που οι περισσοτεροι πραγματικα καθονται Afk σε ενα σημειο(ουτε καν αλλαζουν μερος με το γαντζο),ulti αν δεν κανουν δουλεια βλεπεις στο match(αναλογα το Mode)2φορες αντε 3 μεγιστο και τελος. 4hs και εχεις ulti που κραταει ποσο 16secs? ειναι γελοιο αν εχεις/εχουν καλη widowmaker παιζει να εχεις permanent wallhack. Τα hs ειναι ez λογο hitbox οποτε σωστη widowmaker ειναι OP στο team, αναλογα και το map βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πάντως πολλές μάχες είναι επικές όταν οι ομάδες νιώθουν. Καιρό είχα να το απολαμβάνω έτσι κι ας κλαίω στα defeats με noobs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σιγα που κλαις στα defeats, στο ranked τι θα κανεις δηλαδη ελεος, μαθετε να χανετε και μην αρχιζετε noob team κτλπ πολλες φορες απλα οι αλλοι ειναι καλυτεροι ΚΑΙ απο εσας.. Οι περισσοτεροι βασικα που τα λενε αυτα και ριχνουν το blame στο team πρεπει να διαβασουν το παρακατω. "The Dunning–Kruger effect is a cognitive bias in which relatively unskilled persons suffer illusory superiority, mistakenly assessing their ability to be much higher than it really is." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σιγα που κλαις στα defeats, στο ranked τι θα κανεις δηλαδη ελεος, μαθετε να χανετε και μην αρχιζετε noob team κτλπ πολλες φορες απλα οι αλλοι ειναι καλυτεροι ΚΑΙ απο εσας.. Οι περισσοτεροι βασικα που τα λενε αυτα και ριχνουν το blame στο team πρεπει να διαβασουν το παρακατω. Εγω που παιζω Support γιατι 8-9/10 παιχνιδια δεν παιρνει κανεις(και γιαυτο εχω τοσες ωρες και με mercy)τι πρεπει να κανω δλδ να λεω μπραβο??Που τους περισσοτερους ακομα και σε Defense τους κυνηγαω σε ολο το map?? Με την παραπανω λογικη που κανουν οι περισσοτεροι επρεπε να ελεγα ''στα @@ μου αφου δεν παιρνει κανεις Support ουτε εγω θα παρω και θα παρω κανενα maccree ή Reaper για να τους φαω...'' Αρα στο παραπανω που γραφεις(που εχω τονισει)δεν συμφωνω 100% αλλα μερικως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πάντως πολλές μάχες είναι επικές όταν οι ομάδες νιώθουν. Ισχύει, ειδικά λίγο πριν το payload end / objective cap. Αν βλέπεις ultimates από παντού, both team resurrections και τέτοια, οι πάντες να παλεύουν πάνω και μπορεί μια σωστή ή λάθος κίνηση να κρίνει το παιχνίδι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Με λιγα λογια το Overtime ειναι που κανει την διαφορα και γινεται οτι αναφερθηκε παραπανω σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εσυ παιρνεις το χαρακτηρα που θες/χρειαζεται η ομαδα παιζεις το παιχνιδι σου οσο καλυτερα μπορεις και αν χασεις εχασες το blame game δεν βοηθησε ποτε, δεν προκειτε ο αλλος να παρει τον χαρακτηρα που θες και να κανει αυτα που θες αν του rageareis στο chat. Χανεις πατας next game και τελος, καποια παιχνιδια θα ειναι καλα καποια αλλα οχι παντα ετσι ειναι, παντα θα υπαρχουν αρνητικα και θετικα σερι επισης. Τωρα ειναι unranked οι περισσοτεροι μαθαινουν τους χαρακτηρες παιζουν yolo γιατι απλα δεν μετραει πουθενα η νικη/ηττα στο ranked να δουμε το implementation και τα ξαναλεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Στην αρχή ήθελα να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι αλλά μετά ξεχάστηκα. Απλά ήθελα να σχολιάσω το παρακάτω γιατί είναι πολύ αληθινή διαπίστωση. Πάντως πολλές μάχες είναι επικές όταν οι ομάδες νιώθουν. Καιρό είχα να το απολαμβάνω έτσι κι ας κλαίω στα defeats με noobs. Είχα πάρα πολύ καιρό να κοπανήσω το γραφείο επειδή έχασα από τον άκυρο Junkrat που πέταγε τις μπάλες του όπου νάναι και πολύ καιρό να πάρω παιχνίδι που ήμουν με 160 παλμούς γιατί είχαμε overtime 2 λεπτά και τελικά γέμισε η ulti και ψόφησαν όλοι. Άν βρεθείς σε καλό matchmaking είναι απόλαυση τα παιχνίδια και αξίζουν κάθε ευρώ(έτσι για να μη ξεχάσουμε και το θέμα της τιμής ) Σαν ένα overall θα πω πως καιρό είχα να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ τόσο με παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σιγα που κλαις στα defeats, στο ranked τι θα κανεις δηλαδη ελεος, μαθετε να χανετε και μην αρχιζετε noob team κτλπ πολλες φορες απλα οι αλλοι ειναι καλυτεροι ΚΑΙ απο εσας.. Οι περισσοτεροι βασικα που τα λενε αυτα και ριχνουν το blame στο team πρεπει να διαβασουν το παρακατω. Κοίταξε να δεις, καλύτεροι υπάρχουν αλλά όταν στο defeat είμαι με 4 gold medals (και μάλιστα ως tank) στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτρεψε μου να έχω άποψη για την υπόλοιπη ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ναι αυτο συμβαινει σε ολους αλλα δεν θα αλλαξει κατι αυτο σου λεω, βρες 5 ιδιους και παιξτε αλλιως αν μπαινουν randoms τα rage και τα blame game δεν προκειτε να βοηθησουν σε τιποτα ισα ισα χειροτερα θα παιξει ο αλλος αμα δημιουργεις αρνητικο κλιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν κάνω rage σε chat, μόνο αν μου σχολιάσουν άλλοι συγκεκριμένα. Έχω φίλους και παίζω ομάδα πολλές φορές. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πολλοί δεν νιώθουν. Δεν το φέρνω και βαρέως, απλώς παίζω για την νίκη ανεξαρτήτως ranked ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εσυ παιρνεις το χαρακτηρα που θες/χρειαζεται η ομαδα παιζεις το παιχνιδι σου οσο καλυτερα μπορεις και αν χασεις εχασες το blame game δεν βοηθησε ποτε, δεν προκειτε ο αλλος να παρει τον χαρακτηρα που θες και να κανει αυτα που θες αν του rageareis στο chat. Χανεις πατας next game και τελος, καποια παιχνιδια θα ειναι καλα καποια αλλα οχι παντα ετσι ειναι, παντα θα υπαρχουν αρνητικα και θετικα σερι επισης. Τωρα ειναι unranked οι περισσοτεροι μαθαινουν τους χαρακτηρες παιζουν yolo γιατι απλα δεν μετραει πουθενα η νικη/ηττα στο ranked να δουμε το implementation και τα ξαναλεμε. Το ερωτημα βεβαια ειναι γιατι εγω να παρω τον χαρακτηρα(ή μαλλον καλυτερα το ρολο)που χρειαζεται η ομαδα και να μην παρω και εγω οποιον μου την βιδωσει οπως κανουν οι περισσοτεροι. Τα περι ''μαθαινουν τους χαρακτηρες'' θα μου επιτρεψεις για αλλη μια φορα να διαφωνησω. Ναι μεχρι τα πρωτα lvl ισχυει αυτο που λες.Αντε να πουμε μεχρι 20-25-30lvl Μετα ομως που κουβαλας αρκετα εκατονταδες παιχνιδια απο πισω σου και αρκετες ωρες στο παιχνιδι(και εχεις δει ποιους χαρακτηρες σου αρεσουν/επιλεγεις περισσοτερο και τις πιστες)αρχιζεις να εχεις καποιες απαιτησεις απο τον αλλο,κυριως αν δεν παιρνει τον ρολο που χρειαζεται η ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πρέπει κι εγώ να το κάνω κάποτε αυτό...και της Zarya. Edit: Χτες πρέπει να μου είχε ρίξει πολλά καντήλια ο Fulgore που έπαιξα μόνο έναν γύρο Lucio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν κάνω rage σε chat, μόνο αν μου σχολιάσουν άλλοι συγκεκριμένα. Έχω φίλους και παίζω ομάδα πολλές φορές. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πολλοί δεν νιώθουν. Δεν το φέρνω και βαρέως, απλώς παίζω για την νίκη ανεξαρτήτως ranked ή όχι. Γιαυτο εχεις με tank 4 χρυσα medals... Ναι μεν ειναι Normal τα παιχνιδια αλλα αν δεν κανεις και λιγο try hard προκοπη δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις