Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

After playing it for 2 hours straight I feel like: 1) I wasted $60 for a $20 game 2) it gets boring very fast 3)  ιt seems like a FPS for a 10 year old 4) no content 5) the differentiated types of players is a positive 6) I will never play this unless my friends are too (sad but is, is I was talked into this and I pulled the trigger first and now they are asking my opinion) 7) every map feels the same 8) no ranking or reward system to make me want to progress 9) the loot boxes has nothing that interests me 10) I'd give it a 6 only because it's different from your typical FPS' 

Not only does it feel like half a game with no campaign, it would be nice if Blizzard wouldn't have so many problems with the game. If it's not one error, its another. or your stuck in a loop when playing with friends. The only thing that is functionable is the access to purchase loot boxes (if you were stupid enough to buy what you get for free as you play). If you ask me, people are just giving away money for a poorly made product. I give it a 4/10.

Απ' ότι βλέπω, το είχαν αγοράσει πολλοί μόνο και μόνο επειδή είναι της Blizzard.
10 μέρες πέρασαν και ο κόσμος άρχισε να το βαριέται ήδη ?
Δημοσ.

Αυτο ειναι συμπερασμα απο 2 quotes εκ των οποιων στο ενα αναφερει οτι το εχει παιξει 2 ωρες και μετανιωσε που εδωσε $60?

Ο συγκεκριμμενος εκανε κακη αγορα και κραζει το game.
Ειναι κακή αγορα για εκεινον γιατι εαν το εκανε pre-purchase ειναι απο μονο του κακη αγορα (προσωπικη αποψη),
ενω εαν το αγορασε μετα το release τοτε δεν ειδε καν το game που αγορασε ωστε να καταλαβει οτι δεν του αρεσει.

Eν ολιγης παντοτε θα υπαρχουν τετοια comments και στα καλυτερα games αλλα υπαρχουν και τα αλλα comments που λενε τα καλυτερα.
Αμα τα ποσταρω θα πρεπει να γραψω "10 μερες και ο κοσμος εχει εθιστει, το παιχνιδι ολο και ανεβαινει"?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι συμπερασμα απο 2 quotes εκ των οποιων στο ενα αναφερει οτι το εχει παιξει 2 ωρες και μετανιωσε που εδωσε $60?

Ο συγκεκριμμενος εκανε κακη αγορα και κραζει το game.

Ειναι κακή αγορα για εκεινον γιατι εαν το εκανε pre-purchase ειναι απο μονο του κακη αγορα (προσωπικη αποψη),

ενω εαν το αγορασε μετα το release τοτε δεν ειδε καν το game που αγορασε ωστε να καταλαβει οτι δεν του αρεσει.

Eν ολιγης παντοτε θα υπαρχουν τετοια comments και στα καλυτερα games αλλα υπαρχουν και τα αλλα comments που λενε τα καλυτερα.

Αμα τα ποσταρω θα πρεπει να γραψω "10 μερες και ο κοσμος εχει εθιστει, το παιχνιδι ολο και ανεβαινει"?

Όχι φίλε, είδα τα σχόλια σε ένα από τα μεγαλύτερα review sites που επειδή το βαθμολόγησαν πάνω από 8/10 το βομβαρδίζουν και η πλειονότητα είναι τύπου:

I bought the game and think it's fun. So, in the end, that's the bottom line. But I've had fun with Destiny and fun with The Division, as well. So, in the spirit of all the critique those games received... The score is well-deserved for the one thing it does. It does almost literally nothing else, though, so this game should get absolutely hammered on lack of content easily as much as any other game, perhaps moreso because none of the 12 maps are big...so you will constantly be seeing the same things over and over within a couple of days of gameplay.  The unlocks for the characters from XP are not at all content...anything like a reshade on a costume is literally 5 minutes of development (pick that color combo and DONE), unlocking voice lines it took the talent 10 seconds to record or poses on the characters? Yeah, so, literally all the unlocks should have been given to us from the get-go and you should've had 3 times that content to unlock. Sorry, it's too easy to make that stuff to act as if it's sufficient.  The characters are wonderful...but extremely limited. They tell a story of an invasion and you see absolutely nothing indicating anything further about it. Ya

Boring game with an overrated review.

The game is ok but I wish it had either a defend against enemy ai mode with huge bosses or a main story. I feel like I bought into this over rated review. I can only give it about a 7/10 for now.    

Παντού και πάντα θα υπάρχουν διάφορες απόψεις αλλά το παιχνίδι δέχεται αρνητικά σχόλια ασταμάτητα.

Δημοσ.

Όχι φίλε, είδα τα σχόλια σε ένα από τα μεγαλύτερα review sites που επειδή το βαθμολόγησαν πάνω από 8/10 το βομβαρδίζουν και η πλειονότητα είναι τύπου:

Παντού και πάντα θα υπάρχουν διάφορες απόψεις αλλά το παιχνίδι δέχεται αρνητικά σχόλια ασταμάτητα.

Δημοφιλες παιχνιδι ειναι γιατι σου κανει εντυπωση αυτο το πραγμα???Επισης και εγω θα συμφωνησω με το παραπανω οτι πανε και μου δινουν 60δολλαρια(και δεν παιρνουν καν την εκδοση με τα 40δολλαρια)και μετα κλαιγονται. Μονο και μονο οπου διαβαζω ''lack of single player και 60 δολλαρια αγορα'' καταλαβαινουμε για τι στοκους μιλαμε.

Οσο για το θεμα εγω απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι που γραφανε οταν βγηκε το παιχνιδι ειμαστε μεσα και παιζουμε,γιαυτο αλλωστε αγορασαμε το παιχνιδι. Αν μας εβλεπες ολη την ωρα εδω στο forum τοτε οντως κατι πηγαινε στραβα.

Μονο οι κατοχοι κονσολων εχουν πραγματικο δικαιωμα να κραζουν για την τιμη αλλα το κραξιμο πρεπει να πεσει σε Sony και MS

Δημοσ.

Δημοφιλες παιχνιδι ειναι γιατι σου κανει εντυπωση αυτο το πραγμα???Επισης και εγω θα συμφωνησω με το παραπανω οτι πανε και μου δινουν 60δολλαρια(και δεν παιρνουν καν την εκδοση με τα 40δολλαρια)και μετα κλαιγονται. Μονο και μονο οπου διαβαζω ''lack of single player και 60 δολλαρια αγορα'' καταλαβαινουμε για τι στοκους μιλαμε.

Οσο για το θεμα εγω απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι που γραφανε οταν βγηκε το παιχνιδι ειμαστε μεσα και παιζουμε,γιαυτο αλλωστε αγορασαμε το παιχνιδι. Αν μας εβλεπες ολη την ωρα εδω στο forum τοτε οντως κατι πηγαινε στραβα.

Μονο οι κατοχοι κονσολων εχουν πραγματικο δικαιωμα να κραζουν για την τιμη αλλα το κραξιμο πρεπει να πεσει σε Sony και MS

Παιχνίδι που είναι FPS και μόνο Multiplayer, με 4 game modes, με 13 maps και 21 heroes είναι καλό για 2-3 ωρίτσες gameplay, μετά καταντάει βαρετό. Οπότε στην τιμή που είναι αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν αξίζει.
Τέτοιου είδους video games θα έπρεπε να είναι free και να κοστίζουν μόνο διάφορα packs με skins για τους φανατικούς. Το Overwatch είναι κλώνος του Team Fortress, παρόλα αυτά το Team Fortress είναι free καθώς επίσης έχει Single Player mode.
Μακάρι να έχει διαχρονική και τεράστια επιτυχία σαν multiplayer game όπως το dota αλλά με τόσα άτομα να κάνουν παράπονα ο καθένας για τον δικό του λόγο, λίγο χλωμό.

Δε λέω, καλά τα "καρτουνίστικα" γραφικά, καλό το σκεπτικό αλλά έως εκεί.
Αν το παιχνίδι δεν είχε φτιαχτεί απο την Blizzard, ακόμα κι αν ήταν free2play, νομίζεις ότι θα έπιανε πάνω απο 6-6.5/10 σε reviews ή ότι θα είχε τόση απήχηση ? 
Το battleborn που κι αυτό κυκλοφόρησε πρόσφατα και μπορείς να το συγκρίνεις με το Overwatch επειδή έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους, το Battleborn σαφέστατα είναι καλύτερο και ο μόνος λόγος που δεν έχει μεγαλύτερη απήχηση φταίει το όνομα της εταιρίας, δηλαδή το marketing. Φαίνεται ποιος έχει τα χρήματα, άρα και το πάνω χέρι. Το battleborn κοστίζει 50 ευρώ στο Steam αυτή τη στιγμή, τιμή που πραγματικά αξίζει για ένα τέτοιο ολοκληρωμένο game σε αντίθεση με το Overwatch.
Το θέμα όμως είναι ότι η Blizzard κέρδισε τα λεφτά που είχε ως στόχο, άσχετα που δεν άξιζε για τόσα, οπότε πάμε παρακάτω.

Σε βλέπω όλη την ώρα εδώ στο forum, οπότε θα έπρεπε να αρχίσω να ανησυχώ ? :P
Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω, το είχαν αγοράσει πολλοί μόνο και μόνο επειδή είναι της Blizzard.

ε κάποιος λογος θα υπάρχει για αυτο.

αν η Blizzard έβγαζε πατάτες κανεις δεν θα ασχολιονταν

λέμε τώρα...

Δημοσ.

ε κάποιος λογος θα υπάρχει για αυτο.

αν η Blizzard έβγαζε πατάτες κανεις δεν θα ασχολιονταν

λέμε τώρα...

Εννοώ ότι υπάρχει μια υπερβολή στις τιμές και στα reviews που το κάνει υπερεκτιμημένο. Αν η Blizzard είχε κυκλοφορήσει το Battleborn και η Gearbox είχε κυκλοφορήσει το Overwatch, το Battleborn θα είχε την ανάλογη ή ίσως και μεγαλύτερη επιτυχία απ' ότι το Overwatch τώρα ενώ το Overwatch ποιος ξέρει τι τύχη θα είχε.

Όπως όλοι οι έξυπνοι δίνουν ένα κάρο λεφτά για το logo με το φαγωμένο μήλο.

Δημοσ.

Eh , ολα δειχνουν ομως οτι πηγε εξαιρετικα

Το πιο ενδιαφερον stat imo ειναι οτι στα PC Bangs της Korea , το OW εφτασε το 20% σε playtime . Νουμερο που εχει να δει παιχνιδι απο οταν κυκλοφορησε το LoL που πλεον εχει 30%

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το αγόρασα μετά από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ στην Open Beta γνωρίζοντας ακριβώς τι αγοράζω. Μάλιστα πριν την Open Beta και πριν μπω με προτροπή φίλου δεν γνώριζα καν ότι η Blizzard ετοιμάζεται να βγάλει fps. Να γράψω κι εγώ κανα quote στα αγγλικά που έχω και 346 ματς στην πλάτη μου για να με πιστέψετε. Σίγουρα θέλει περισσότερα modes, κάτι που θα γίνει στο προσεχές μέλλον, εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παίξει άλλα παιχνίδια μέχρι να θεωρήσει ότι το παιχνίδι τον καλύπτει. Σχόλια όμως του τύπου έπαιξα 2 ώρες και το βαρέθηκα είναι για γέλια. Παίζω μόνος ή με παρέα και έχω στόχο να μπω στην 100αδα των Reinhardt.

Δημοσ.

Eh , ολα δειχνουν ομως οτι πηγε εξαιρετικα

Το πιο ενδιαφερον stat imo ειναι οτι στα PC Bangs της Korea , το OW εφτασε το 20% σε playtime . Νουμερο που εχει να δει παιχνιδι απο οταν κυκλοφορησε το LoL που πλεον εχει 30%

Φαντάσου πόσο θα έφτανε το playtime όμως άμα κόστιζε π.χ. 20 ευρώ  B)

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάσου πόσο θα έφτανε το playtime όμως άμα κόστιζε π.χ. 20 ευρώ  B)

Κι εγω το ιδιο ελεγα/λεω αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια πλεον

Αυτος που θα το επαιρνε με 35 που εχει τωρα , θα το επαιρνε και με τα 20

Δημοσ.

Κι εγω το ιδιο ελεγα/λεω αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια πλεον

Αυτος που θα το επαιρνε με 35 που εχει τωρα , θα το επαιρνε και με τα 20

Που έχει 35 ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...