Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπότε σε pc φίλου σου που το έχει αγοράσει.

Αυτό έκανα εγώ πριν λίγο, άφησα δυο φίλους να δοκιμάσουν να παίξουν απ'το account μου μπας και τους πείσω να το αγοράσουν κι αυτοί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ελεγα για τους cheaters και μου λεγατε οτι δεν υπαρχουν στο OW.... http://www.pcgamer.com/overwatch-cheaters-are-having-a-hard-time/ Αρχισαν τα οργανα και οπως παντα ξεκιναει απο κινα μερια το ban hammer και μετα θα ερθει ευρωπη μερια.. Προφανως εχουν καποιο συστημα καλο για τους cheaters μπραβο τους γιατι στο παρελθον με το d3 μεχρι να πεσουν τα ban επρεπε να πεσει τρελο κραξιμο στα φορουμ.Ευτυχως εμαθαν απο το παρελθον και ριχνουν ban ασαλιωτα. Και μου αρεσει η σκληρη πολιτικη που εχουν. Μπραβο τουλαχιστον θα εχετε ενα παιχνιδι χωρις πολλους cheater.

• Like 3

Τι ελεγα για τους cheaters και μου λεγατε οτι δεν υπαρχουν στο OW.... http://www.pcgamer.com/overwatch-cheaters-are-having-a-hard-time/ Αρχισαν τα οργανα και οπως παντα ξεκιναει απο κινα μερια το ban hammer και μετα θα ερθει ευρωπη μερια.. Προφανως εχουν καποιο συστημα καλο για τους cheaters μπραβο τους γιατι στο παρελθον με το d3 μεχρι να πεσουν τα ban επρεπε να πεσει τρελο κραξιμο στα φορουμ.Ευτυχως εμαθαν απο το παρελθον και ριχνουν ban ασαλιωτα. Και μου αρεσει η σκληρη πολιτικη που εχουν. Μπραβο τουλαχιστον θα εχετε ενα παιχνιδι χωρις πολλους cheater.

Παλι εδω εσυ? :P

καλησπερα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το game για το πσ αλλα εχω θέμα! Μολις εφτιαξα καινουριο πυργο , και περιμενω τις νεες καρτες γραφικων για να αγορασω. Θα μπορεσω να σηκωσω το game με intel hd 530 η να το αγορασω για το xbox λετε?

Σε παιχνιδι που αυτη την στιγμη ουτε ranked δεν εχει,πραγματικα απορω για ποιο λογο να κατσει καποιος να ασχοληθει με cheats....Πραγματικα με ξεπερναει..

• Like 1

Σε παιχνιδι που αυτη την στιγμη ουτε ranked δεν εχει,πραγματικα απορω για ποιο λογο να κατσει καποιος να ασχοληθει με cheats....Πραγματικα με ξεπερναει..

Καλά πλάκα κάνουμε, απο πότε χρειαζόταν Ranked ή οποιοδήποτε είδος Competitive mode για να cheataroun τα παιδάκια; Μπορεί να είναι ένας παραπάνω λόγος, αλλά ο κύριος παραμένει ο ίδιος, δεν ξέρουν να χάνουν και να παίζουν στα ίσα με τον αντίπαλο. 

Πέραν τούτου πιστεύω στη Blizzard για ένα υγιές game από άποψη cheaters.

• Like 1

Καλά πλάκα κάνουμε, απο πότε χρειαζόταν Ranked ή οποιοδήποτε είδος Competitive mode για να cheataroun τα παιδάκια; Μπορεί να είναι ένας παραπάνω λόγος, αλλά ο κύριος παραμένει ο ίδιος, δεν ξέρουν να χάνουν και να παίζουν στα ίσα με τον αντίπαλο. 

Πέραν τούτου πιστεύω στη Blizzard για ένα υγιές game από άποψη cheaters.

παιδάκια;

χαχαχαχαχα

εδώ υπάρχουν μαντράχαλοι 40-50-60 κτλ χρονών που χακάρουν..για παιδάκια θα λέμε;Εκτός και αν εννούμε παιδάκια αυτούς τους χαμένους,οπότε οκ παιδάκια είναι!

Τα σοβαρά και άπιαστα hax είναι πληρωτά..να δω πότε θα πιάσουν να κυκλοφορούν.

Η tm cheats δεν έχει ακόμα κάτι στο μενού της.

Εγώ μόνο που το κοιτάω ξέρω πότε σαπίζει ένα παιχνίδι,όταν το εμφανίσει στην λίστα του ή κάποιο άλλο site με hax.

Γιατί πολύ απλά δίνουν και protection,οπότε δε χάνεις ποτέ το κλειδί σου ή αν μπαναριστεί αυτό που σου δίνουν,στο αλλάζουν με άλλο.

42-0 με Mcree

http://i.imgur.com/f6GRTlm.png

ez pz lmn sqz

Γνωστα ονοματα βλεπω στο team :P

Ενα απο τα καλυτερα video οσον αφορα τα microtransactions Και το progress system του overwatch θεωρω οτι ειναι το παρακατω(βεβαια ειναι μεγαλο σε διαρκεια και μιλαει και σχετικα γρηγορα ο γνωστος κυριος)αλλα ειναι απολυτα On topic

και ειναι και απο τους λογους που διαφωνω αρκετα με το review του angryjoe Πχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...