Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει το Overwatch με paypal στο Battle.net.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν περνάει, μήπως πρέπει να έχεις *και* κάρτα συνδεδεμένη στον λογαριασμό;

Edit:

Τα fanarts δεν έχουν τελειωμό. :P

Cj9qV8TWsAAbN2D.jpg

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω και την prepaid συνδεδεμένη απλά είναι σχεδόν άδεια αλλά από ότι λένε όλοι τραβάει από το paypal balance συνεπώς μάλλον με απορρίπτει επειδή η κάρτα είναι ελληνική 

• Moderators
Δημοσ.

Έχω και την prepaid συνδεδεμένη απλά είναι σχεδόν άδεια αλλά από ότι λένε όλοι τραβάει από το paypal balance συνεπώς μάλλον με απορρίπτει επειδή η κάρτα είναι ελληνική 

Κι εμενα...

Ξέρω τώρα, θα πω κουλαμάρα, αλλά...έχεις τσεκάρει ότι τα λεφτά στο balance είναι ακριβώς ή παραπάνω απ' όσα θέλει, ε;

Γιατί αν βάλεις με το "κόλπο" - π.χ. 50 ευρώ, θα είναι λιγότερα μέσα (2 ή 3%, δεν θυμάμαι), γιατί μερικά πάνε στο Paypal προμήθεια.

Δημοσ.

για να τραβήξει από paypal balance,πρέπει να χει χρήματα το paypal balance,,

το paypal balance χρησιμοποιείται πρώτο..αν δεν έχει χρήματα,κοιτάει στις κάρτες.

• Moderators
Δημοσ.

Το παραγγειλα σημερα τι εντυπωσεις εχετε απο το παιχνιδι?

Έχω καιρό να βρίσω τόσο (δηλαδή, είμαι πολύ πωρωμένος με το παιχνίδι) και ευτυχώς έχει block και voice / text chat off για τα "καλά" παιδιά.

Είμαι κι εγώ ενίοτε... -_-

Δημοσ.

Έχω καιρό να βρίσω τόσο (δηλαδή, είμαι πολύ πωρωμένος με το παιχνίδι) και ευτυχώς έχει block και voice / text chat off για τα "καλά" παιδιά.

Είμαι κι εγώ ενίοτε... -_-

πες ότι σου λείπει όμως και η παρέα μου,και περιμένεις να πάει 21 του μήνα!

Δημοσ.

Τελικα παροτι εχω paypal balance προσπαθει να τραβηξει απο την καρτα αφου μετα απο πολλες προσπαθειες με πηραν τηλεφωνο απο την τραπεζα για αυτο δεν προχωραει η αγορα

Δημοσ.

πες ότι σου λείπει όμως και η παρέα μου,και περιμένεις να πάει 21 του μήνα!

Εχει καποιο event στις 21 του μηνα??:P

Δημοσ.

Εχει καποιο event στις 21 του μηνα?? :P

τελειώνω την εξεταστική και θα πάρω το παιχνίδι χωρίς content να παίζουμε :P

Τελικα παροτι εχω paypal balance προσπαθει να τραβηξει απο την καρτα αφου μετα απο πολλες προσπαθειες με πηραν τηλεφωνο απο την τραπεζα για αυτο δεν προχωραει η αγορα

Αποκλείεται..!!

rcwOROo.png

εδώ πχ σου γράφει 50-100-10-20-1000 ευρώ και αυτό προσπαθεί να τραβήξει από την κάρτα;Δεν γίνεται αυτό που λες..

Αν έχει όλο το ποσό που χρειάζεται μια αγορά,τότε ΠΡΩΤΑ από το balance τραβάει..Αν δεν έχει όλο το διαθέσιμο ποσό,ψάχνει την κάρτα για να συμπληρώσει το υπόλοιπο.

Και αν δεν έχει καθόλου,όπως εμένα στην φώτο θα τραβήξει από τις κάρτες που έχω δηλώσει.

Είναι ερώτηση παγίδα, οπότε δεν απαντώ.

δεν είναι ερώτηση!

Μια επιβεβαίωση ζητάω ο καημένος..

• Moderators
Δημοσ.

rcwOROo.png

εδώ πχ σου γράφει 50-100-10-20-1000 ευρώ και αυτό προσπαθεί να τραβήξει από την κάρτα;Δεν γίνεται αυτό που λες..

Αν έχει όλο το ποσό που χρειάζεται μια αγορά,τότε ΠΡΩΤΑ από το balance τραβάει..Αν δεν έχει όλο το διαθέσιμο ποσό,ψάχνει την κάρτα για να συμπληρώσει το υπόλοιπο.

Και αν δεν έχει καθόλου,όπως εμένα στην φώτο θα τραβήξει από τις κάρτες που έχω δηλώσει.

Ισχύει.

Αν το ποσό που ζητάει το παιχνίδι είναι στο balance, θα πάρει τα λεφτά από εκεί.

Δημοσ.

Στο masteroverwatch η κατάταξη σε βαθμολογία είναι για όσους έχουν κοιτάξει ήδη στο συγκεκριμένο site ή όντως ισχύει για όλους τους παίκτες ευρωπαϊκά/παγκόσμια; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι #268 στον Reinhardt και 194 στον Torbjorn (ενώ ήμουν και 119 μεχρι χθες παρ όλο που έχω να παίξω πολλές μέρες με τον τελευταίο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...