Carebear Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Σε SSD το χεις το παιχνίδι? Το freezarisma που "τρως" παραπέμπει σε HDD. Δε ξέρω βέβαια και το υπολοιπό συστημά σου για να έχω μια καλύτερη εικόνα. Αλλά θυμάμαι και εγώ στο Arma 3 το είχα σε HDD στην αρχή γιατι είχε φουλαρει ο SSD, όποτε έκανα ζοομ, τα fps μηδένιζαν για λίγο. Ε μέχρι που το άλλαξα σε ssd και πάει νεράκι. Edit: Με λίγο scroll up βρήκα και το σύστημα σου. Κανονικά έπρεπε να είσαι κολλημένα 60 fps. Απλά απ' οτι θυμάμαι για τον θρύλο WD Velicoraptor είναι HDD στα 10000rpm. Εκτός και αν έχει βγει και σε SSD. Αλλά και πάλι δεν δικαιολογεί τέτοια κολλήματα.. "Το πισι μου ειναι το εξης: msi H170 Gaming M3 i7 6700 AMD R9 390 8GB DDR5 Win7 64bit WD Velociraptor SSD η οθονη δυστυχως Dell U2311H" ='( ευχαριστω, αλλα δεν ειναι αυτο. γιατι ειναι σε ssd. καμια αλλη ιδεα;;; EDIT: ναι βασικα εγω εκανα λαθος. δεν ειναι ο velociraptor. αλλα ειναι SSD. μισο να ανοιξω να δω ποιος ειναι να το ποσταρω. EDIT2: λοιπον, ειναι ο "ADATA Premier Pro SP900" (2.5'' SATA 6GB/s 256GB) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 More funnies. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ρε συ Fulgore η δουλειά του είναι να κάνει reviews και για να κάνει reviews πρέπει να αγοράσει πράγματα για να τα δοκιμάσει και να πει την άποψή του και ας μη συμφωνεί μαζί τους. Το ίδιο και οποιοσδήποτε άλλος youtuber (άσχετα που τα περισσότερα free τα παίρνουν). ... Για να δεις ποσο λαθος εισαι στο παραπανω εχεις δει ποτε να κανει review για Dlc παιχνιδιων πχ??? Για το Battlefield 4(ή ακομα και το Batman Arkham Knight εδωσε 120δολλαρια για season pass δεν θυμαμαι ποτε να τα ανεφερε αργοτερα σε καποιο review).Αρα οχι τα παραπανω που γραφεις δεν ισχυουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Και οπως εχω ξαναπει και σε αλλα θεματα η τιμη του παιχνιδιου στο pc απο καταστηματα ανεβηκε παλι λογω μικρης διαθεσιμοτητας https://www.skroutz.gr/s/7848125/Overwatch-Origins-Edition-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ομολογώ δε σε καταλαβαίνω. Γιατί να κάνει review σε DLC και τι σχέση έχει αυτό με το Overwatch? Και γω έχω δώσει λεφτά για loot boxes στο Overwatch, για skins στο LoL, για κάρτες στο Hearthstone κτλ κτλ κτλ. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορώ να έχω άποψη για το πιο μοντέλο μου άρεσε πιο πολύ? Δε καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου. Γιατί πήρε την Origins? Γιατί μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 19καταστηματα φερνουν το παιχνιδι για ps4(λογικα και Γερμανος,eshop και Πλαισιο αρα 22κοντα),14 για Xbox(+τα αλλα 3 αρα λογικα κοντα 17)και στο Pc μολις 5(και αν το φερνουν και τα αλλα 3 περιπου 8 καταστηματα). Επισης οπως ειχε αναφερθει πιο πισω οι πιο τυχεροι ειναι αυτοι της Αμερικης που μπορουν να αγορασουν το παιχνιδι 40δολλαρια(δηλαδη μολις 36ευρω)τιμια αρκετα τιμια για παιχνιδι χωρις campaign. Τωρα ο Angryjoe για ποιο λογο αγορασε την Origins εκδοση αφου δεν τον ενδιεφεραν τα επιπλεον πραγματα ειναι αποριας αξιο... Μεσαιο δακτυλο και για κραξιμο τρωνε οι κονσολαδες που εχουν μονη επιλογη της Origins εκδοσης αλλα τα παραπονα τους ας τα κανουν προς Sony και MS. Επειδη μαλλον ουτε εσυ καταλαβαινεις τι γραφεις παμε παλι Ρε συ Fulgore η δουλειά του είναι να κάνει reviews και για να κάνει reviews πρέπει να αγοράσει πράγματα για να τα δοκιμάσει και να πει την άποψή του και ας μη συμφωνεί μαζί τους. Το ίδιο και οποιοσδήποτε άλλος youtuber (άσχετα που τα περισσότερα free τα παίρνουν). ... Γραφεις αυτο. Και σου λεω οκ ολα καλα. Και στο Battlefield 4 ή στο Batman Arkham Knight αγορασε τα season pass προφανως και για να κανει review και στα Dlc τους πραγμα το οποιο δεν εκανε. Αρα στεκει??? Και για το Overwatch,οταν ο ιδιος κοροιδευει τα Dlc που ειναι στην Origins εκδοση για 20δολλαρια παραπανω(δηλαδη το 50%της αξιας του παιχνιδιου digital)και τελικα σου λεει πιο μετα οτι και αυτος 60δολλαρια εδωσε για το παιχνιδι στεκει αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δε ξέρω για τα άλλα παιχνίδια που λες και δεν έχουν σημασία με το θέμα. Ούτε τι αγόρασε, ούτε τι πλήρωσε ούτε αν έκανε review γι'αυτά ή όχι. Άντε να "υπερασπιστώ" και τον AngryJoe τώρα... Αν τον έχεις χαζέψει σε μερικά βιντεάκια δεν είναι ότι κοροϊδεύει τα DLC ή το customisation στα παιχνίδια, ίσα ίσα χάζευα χθες το review του για το Uncharted και γκρίνιαζε που δεν έχει πιο πολύ customisation. Αυτό που τον ενοχλεί γενικότερα είναι τα microtransactions απ'όσο έχω καταλάβει. Σε αυτή τη κατηγορία είναι και η Origins version και τα loot boxes που γκρίνιαξε (αν και γκρίνιαξε για άλλο λόγο). Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί εφόσον τα έχει τα λεφτά να αγοράσει ό,τι θέλει. Λέει για παράδειγμα τα loot boxes είναι μούφα γιατί 9/10 drops είναι sprays και icons μαλακίες. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το αν κάποιος έχει τα γκαφρά να τα "πετάξει" για να τύχει κανά skin. Μπορώ για παράδειγμα να πω ότι η BP βενζίνη είναι overpriced και παράλληλα να τη χρησιμοποιώ γιατί έχω τα λεφτά και πιστεύω ότι κάνει καλό στο αμάξι μου. Δεν αλλάζει το ένα το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δε ξέρω για τα άλλα παιχνίδια που λες και δεν έχουν σημασία με το θέμα. Ούτε τι αγόρασε, ούτε τι πλήρωσε ούτε αν έκανε review γι'αυτά ή όχι. Άντε να "υπερασπιστώ" και τον AngryJoe τώρα... Αν τον έχεις χαζέψει σε μερικά βιντεάκια δεν είναι ότι κοροϊδεύει τα DLC ή το customisation στα παιχνίδια, ίσα ίσα χάζευα χθες το review του για το Uncharted και γκρίνιαζε που δεν έχει πιο πολύ customisation. Αυτό που τον ενοχλεί γενικότερα είναι τα microtransactions απ'όσο έχω καταλάβει. Σε αυτή τη κατηγορία είναι και η Origins version και τα loot boxes που γκρίνιαξε (αν και γκρίνιαξε για άλλο λόγο). Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί εφόσον τα έχει τα λεφτά να αγοράσει ό,τι θέλει. Λέει για παράδειγμα τα loot boxes είναι μούφα γιατί 9/10 drops είναι sprays και icons μαλακίες. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το αν κάποιος έχει τα γκαφρά να τα "πετάξει" για να τύχει κανά skin. Μπορώ για παράδειγμα να πω ότι η BP βενζίνη είναι overpriced και παράλληλα να τη χρησιμοποιώ γιατί έχω τα λεφτά και πιστεύω ότι κάνει καλό στο αμάξι μου. Δεν αλλάζει το ένα το άλλο. Ναι το ειδα αυτο οτι κραζει επειδη προτιμαει να δωσει 10πχ ευρω αλα league of legends και να αγορασει το skin που θελει.Βεβαια αν παιζει το παιχνιδι(οπως ειναι και ο σκοπος του)και κραταει τα gold που του καθονται(ή αν του κατσει κανενα skin απο τα loot boxes)τοτε μπορει να κραφταρει αργοτερα το skin που θελει. Αυτος ο οποιος παιζει το παιχνιδι σε γενικες γραμμες τα skin που θελει θα τα εχει(εκτως αν βγαλουν και αλλα πιο μετα). Ειναι οπως το Hearthstone που καποιοι τα σκανε τα χρηματα με το καλημερα για ολες τις καρτες και για χρυσες καρτες και αλλοι που δεν δινουν ουτε 1 ευρω αλλα εχουν τις περισσοτερες καρτες απλα παιζοντας το παιχνιδι. Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος(ειδικα απο τις πρωτες μερες)να δωσει χρηματα για loot boxes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick-dark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παιδια επειδη εκανα πατατα και μετεφερα τα χρηαματα της prepaid στο paypal με request money υπαρχει τροπος να το αγορασω με paypal γιατι ειδα οτι χρεωνει στην πιστωτικη ακομα και αν επιλεξεις paypal ως μεθοδο πληρωμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το paypal πρώτα τραβά χρήματα από το balance που έχει το ίδιο και μετά από τις συνδεδεμένες κάρτες. Προσωπικά χρησιμοποιώ Revolut λόγω των μικρότερων εξόδων και των καλύτερων τιμών συναλλάγματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick-dark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εμενα προσπαθει να τα παρει απο την καρτα ενω εχω balance και μου πεταει error your payment was not authorized Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carebear Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εμενα προσπαθει να τα παρει απο την καρτα ενω εχω balance και μου πεταει error your payment was not authorized ναι. δεν δεχονται απο ελλαδα. και μενα το ιδιο μου εκανε. οποτε εχεις 3 επιλογες. ή paysafe. ή φιλος στο εξωτερικο. ή αγοραζεις 2x blizzard gift cards των 20 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick-dark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ναι. δεν δεχονται απο ελλαδα. και μενα το ιδιο μου εκανε. οποτε εχεις 3 επιλογες. ή paysafe. ή φιλος στο εξωτερικο. ή αγοραζεις 2x blizzard gift cards των 20 ευρω. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου.Paysafe ομως δεχεται το battle.net,δεν εχω κανεναν γνωστο εκτος χωρας και δεν μενω κοντα σε public για να τρεχω καθε λιγο μπας και προλαβω gift cards.Τελος παντων αρκετα γεμισα το topic με αποριες θα μεταφερω το balance στον τραπεζικο λογαριασμο μιας και ειμαι λιγο παρανοικος με την ασφαλεια και προς το παρον θα αναβαλω την αγορα ισως στο μελλον ξαναπροσπαθησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Οδηγός Revolut Προσωπικά χρησιμοποιώ Revolut εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Στα αλλα που ανεφερα περι Overwatch φθηνοτερη τιμη αυτη την στιγμη που βλεπω απο Ελλαδα για κουτατο ειναι απο Γερμανο στα 50ευρω https://www.germanos.gr/product/overwatch-origins-pc/20330569/ edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις